jabukica
|
Smeškić jedemo, jedemo. Ja nesmem da napišem šta sam sve juče pojela , bila nam je slava, i baš sam se najela, sreća moja pa ne volim slatkiše, pa kolače i torte nisam ni jela, samo sam malko olizala prste dok sam ih sekla, ali zato o ostalom da i ne pričam. Zato sam od svega, posle uobičajene jutarnje procedure (šljiva, smokva, ovsene mekinje i 3u1), zbog probave slistila jedino punu činijicu kupus salate i 2 jabuke, mislim da će mi to biti doručak, malko da se odmorim Ipak evo mog dnevnika za juče 18.12.2011. pre doručka: 1 suva sljiva i 1 suva smokva, 3k.k. ovsenih mekinja, 2 jabuke, jakobs 3u1 doručak: žito, (sekla kolačiće, olizala sam malko prste), pola parčeta pilećeg rolovanog i 1 parče ćurećeg belog mesa, ruska salata, kiseli kupus, paprika iz turšije, malo korice slavskog kolača i šolja jogurta sa probiotskom kulturom užina: 1 jezgro oraha ručak: suvo meso, 1 k.k. žita, supa, ćureće belo meso, pola parčeta rolovane piletine, kupus salata, paprika i krastavčići iz turšije, ruska salata užina: slavski kolač i 2 jabuke večera: ćureće belo, malo rolovane piletine, kupus salata, kiseli krastavci Inače bilo je sarme i punjene paprike, ali njih izbegavam jer mi izazivaju mučninu, pa sam bar to preskočila
< Poruku je uredio jabukica -- 19.12.2011 8:39:28 >
|