jabukica -> RE: Trudnički meni (15.12.2011 14:09:44)
|
Ja od pahuljica najviše volim ovsene, ili ih skuvam tako što ubacim tri supene kašike u 200 ml vode pa napravim kašu (u nju možeš ubaciti i seckanu jabuku ili izgnječenu bananu pa ukuvati sa njima, ili ako više želiš probaj sa mlekom, exsperimentiši kako ti je volja), ili ih umešam sa jogurtom i seckanim voćem pa napravim musli, par jutara sam probala da stavim i par kafenih kašičica u nes kafu 3u1, jako su dobre i za tvrdu stolicu, a juče sam nabavila i ovsene mekinje, suve šljive i smokve pa sam sinoć bila natopila dve šljive i jednu smokvu u vodu, ujutro to pomešala sa 4 kafene kašičice ovsenih mekinja, i to je kod mene bilo dobro za tvrdu stolicu, jer mi se odnedavno pojavio i taj problem, što se često dešava u trudnoći. Što se šećera tiče moj je dosad na ispitivanjima krvi bio niži, u 12-toj nedelji 4,3 , dok je u 20-toj bio 3,9. Inače krv se za ispitivanje šećera vadi na prazan stomak, ja inače kad ne vadim krv, čim ustanem stavim nešto u usta, tako da mi to ne predstavlja problem [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .
|
|
|
|