serpica -> RE: Amniocenteza (7.10.2014 10:51:25)
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 IZVORNA PORUKA: serpica Srculence a zasto odluka na tebi? Koliko imas godina,postoji li jos neki razlog za amnio? U sto mrzim kad lekari kazu odluka je na tebi,ma jel,kazi mi lepo moras na amnio ili ne,a ne ja da odlucim a on da skine odgovornost s vrata. Izvinite cure,nije da vas plasim ili nesto nedaj boze,verovatno i mene to ceka u ovoj trudnoci ( ako sve bude ok do tada ) ali sam ja mog dr pitala proslog puta,da li treba da radim amnio rekao mi je ne,nema potrebe nemas ni jedan razlog za to. Serpi imam 27 godina i nema nekog razloga.Generalno na osnovu nalaza 90% je sve u redu ali kao za preostalih 10 negarantuju. Upoznata sam sa rizikom tako da je odluka bila na meni da li hocu ili necu s tim da je sve kao ok.Jutros sam otisla i npravila krug oko bolnice i vratila se kuci. Predomislila sam se ne bih da diram djavola dok spava.Dobro se osecam nalazi su vise nego dobri tako da nisam bila spremna da na bilo koji nacin rizikujem cak iako je taj rizik kao 1% Bravo [sm=bravo.gif] o tome sam pricala,ako je sve ok zasto raditi amnio,naravno da uvek postoji rizik i od amnio ali i od toga da nesto nije ok s bebom,to nikad ne mozemo sa sigurnoscu da znamo,ja se ne bih odlucila za amnio ukoliko mi dr ne bi rekao da treba bar iz jednog razloga. Bice tvoja bebica dobro,ne brini,mlada si i nalazi ok,zato samo pozitivno i ne brini. Moja komsinica dobila je dete posle 6 vto u 41 godini i nije radila amnio a rezultati su joj bili katastrofa,plus godine, ali ona je odbila i rodila zdravog decaka,hvala bogu.
|
|
|
|