Sanchy -> RE: Amniocenteza? (14.2.2013 22:15:05)
|
ZeljaZ..evo ovako,jesam pila sam utrogestan oralno 3 puta po 100 dugo,skoro do kraja trudnoce ,kao i ginipral,kada sam prestala negde u 35 nedelji ,tada se odprilike prestaje i inace,pocela su neka boluckanja pa sam se i porodila tacno u 37 nedelji,dvadeset dana pre termina,pocela je posteljica da se odvaja..,mirovanje znaci krevet,kuhinja,toalet,,,jeste Docent Glisic,on nista ne prepusta slucaju[sm=smiley1.gif],takodje,da,on mi je radio i CR,radi ambulantno u Visegradskoj,ja mislim da je to prvi sprat ,on je sef tog odelenja,ne znam kako se zove,trudnocu sam uglavnom vodila privatno kod njega,tako mi je vise odgovaralo jer su Visegradskoj nesnosne guzve,,nije me boleo stomak posle AC ili je to bilo nesto zanemarljivo ,ne secam se vise .pila sam terapiju pa mi to nije bilo od znacaja...bol koji te presece i javlja se u odredjenim intervalima je alarmantan a tinjajuci kao menstrualni bol se javlja povremeno i moze biti da su u pitanju lazne kontrakcije ,,nadam se da sam na sve odgovorila[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|