Sanchy -> RE: Amniocenteza? (29.3.2012 20:36:32)
|
IZVORNA PORUKA: sladja77 Devojke, jel radila neka amnio u Kragujevcu, kod mene je samo age risk posto imam 35 godina i mesec dana? PS Prestravljena sam. Cisto da te utesim nemas razloga da budes prestravljena ,ja sam u bg radila posto sam odatle ali verujem da princip rada nije nista drugaciji ni u ostalim gradovima...opusti se.procedura traje jako kratko,ubod neces ni osetiti,nemoj da gledas u iglu jer je dugacka pa ce te to uplasiti a u stvari nema razloga i sta god ti dr rekao ti posle amnio lezi kuci sedam dana nakon procedure ,obavezno kupi ginipral i verapamil da vec imas kod sebe ako pocne ne daj Boze da te bolucka stomak donji to odmah pijes i antibiotik neki u stvari meni je prepisan Palitrex i to konjska doza cetiri dana...naravno i ovde doktori razlicito rade,neko antibiotike i ne prepisuje ali s obzirom da se bakterija i iglom moye uneti u matericu logicno mi je da se piju...najgore je cekanje rezultata ali sta da radis i u principu ako ti je beba na uz bila ok ,vidjena nosna kost i nuhalni nabor manji od dva ...u velikom procentu beba je okk[sm=smiley1.gif]tako da nemoj da panicis nije toliko za paniku...sve prodje...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|