minavb -> RE: Brak i dvoje male dece (22.5.2012 14:54:55)
|
Subota-obzirom da je mm-u poprilično gadno na poslu u poslednje vreme, i ja to dobro znam, pustila sam ga da se naspava ko čovek. Sačekali ga da ustane pa otišli na Taš, kupili doručak, igrali se sa Vanjom, stavili ga da spava, ja oterala i mm-a na spavanje i spremila ručak za Vanju. NAhranila Vanju i pustila mm-a da još malo spava, onda ih spakovala i poslala u park sa sveki (taman da je izbegnem) a ja otišla kod manikira. Našli se u parku posle toga, prošetali, išli na Kalemegdan (videli Dunju[sm=smiley1.gif]) kupili večeru i naćose za fudbal, zvali druga da dođe, mm otišao po pivo... uspavali Vanju i gledali fudbal sa drugaom. Nedelja-opet ga pustila da se naspava, videli se sa drugaricama na Tašu, posle Vanjinog spavanja otišli kod sveki na ručak, prošetali i pošto sam ja bila crknuta od spremanja ručka za radne dane, mm ga je uveče zabavljao do kupanja i okupao, a ja sam čitala nešto za posao pa smo se uveče češkali i pretresali političku situaciju. Ovako nešto pre godinu i po nije bilo moguće, pa ni pre godinu. Vanja je bljuvao, ja sam bila naelektrisana, mm takođe i uglavnom smo se izbegavali.
|
|
|
|