Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 15:56:21
|
|
|
|
NadaR
|
Kod nas aktuelni Pingvini ,Avatar i Sundjer Bob.
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 15:59:46
|
|
|
|
jovana jojo
|
I meni se sviđaju pingvini ali J. ih baš nešto ne voli
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:04:19
|
|
|
|
vikiveki
|
e kod nas svvi vole da gledaju Pingvine,čak i taja voli da ih gleda,pa često porodično sedimo i gledamo
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:06:06
|
|
|
|
veselicaa
|
amdn kako ti se ne svidja laku noc deco,ja sam obozavala to kao mala
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:08:24
|
|
|
|
jovana jojo
|
Veselice,toga se i ja sećam,obožavala sam to da gledam kao mala
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:11:32
|
|
|
|
veselicaa
|
Prvo je islo to pa dnevnik,skoro sam nasla na you tube i pokazala svojim smizlama.
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:13:46
|
|
|
|
amdn
|
joj ako je to sa onom lisicom u 5 do 7 ili 7 i 5min, samo kad se setim te grozne lisice, ne secam se ni prica, znam samo da je trajalo bas kratko i da mi je ta lisca bila nekao ofucana i prljava, ko zna kakva me secanja vezuju za to laku noc al sam volela da gledam onog arapina i kamilu Matildu, Neven je super bio, sad Juriju nekad nadjemo pa pustimo
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:13:54
|
|
|
|
jovana jojo
|
Ja obožavala sam to da gledam,a uvodnu špicu i pesmu i danas pevam mojoj deci kao uspavanku.Sećaš li se te pesme ?
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:15:10
|
|
|
|
vikiveki
|
Jovana,Veselice i ja sam to obožavala...a tu pesmu pevam i svojoj ali i deci u vrtiću
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:16:34
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: jovana jojo Ja obožavala sam to da gledam,a uvodnu špicu i pesmu i danas pevam mojoj deci kao uspavanku.Sećaš li se te pesme ? Skoro sam se setila kada sam nasla snimak na netu,pa je sada stalno pevusim.
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:18:45
|
|
|
|
LP mama
|
Joooj, Matilda i Artemije i arapin... Kako sam to obožavala "O zašto nemaš četiri noge, pa da zajedno lutamo po svetu..."
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:20:42
|
|
|
|
vikiveki
|
LP mama ti se sećaš i njihovih imena,sada sam se i ja setila
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:22:55
|
|
|
|
jovana jojo
|
i ja se sećam njihovih imena...ma neprevaziđeni su
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:26:38
|
|
|
|
LP mama
|
"Cika Altemije...pa vi ste se zacopali" Onaj zeka što tepa
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:28:18
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma pravi biseri,šteta što to danas ne pustaju na TV
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 16:36:51
|
|
|
|
amdn
|
ja se isto secam te pesmice i Matilda koja trepce svojim veliki trepavica i mlati mindjusama, steta sto sad nema takvih emisija. Heh LPMama secas se i zeke
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 24.7.2015 18:51:58
|
|
|
|
Anarunika
|
Jao ni ja nisam volela Laku noć deco. Kad vidim to umesto nekog crtaća smorim se.Ali pesmu "Laku noć" sam pevala klincima Vidiš dobro ste me podset___ile da i to ubacim u repertoar za Živu. A što se tiče crtaća nekad i sad, ja ipak glasam za ove sad. Prvo što je mnogo veći izbor,a drugo što stvarno ima edukativnih,pa mi samo dođu klinci sa nekim pitanjem ili pojmom a ja nemam pojma o čemu pričaju ili se zafrapiram odakle im ionformacija. Oktonauti su Iki bili omiljeni i sada mi traži da mu puštam preko kompa ponekad. A i Dvorištance su obojca pratili,verovatno bi i sada. A Duškodugouško, Tom i Džeri, Pink Panter zapravo uopšte nisu pametni crtaći i nisam ni sigurna koliko su za decu. A i dugometražni su kada malo bolje razmislim prilično agresivni. Otac ide da ubije ćerku u šumu i da joj izvadi srce! Snežana i sedam patuljaka. Pa onda maćeha koja zlostavlja svoju pastorku u Pepeljugi! Pa mala sirena i zla veštica itd. Ima i manje agresivnih ali ovi su kao najpopularniji. Da se razumemo ja sam isto volela te crtaće da gledam i ako žele da ih gledaju klinci ne bih im branila jer mislim da zabrane u tom smislu nemaju svrhu,ali ove ideje jesu malo morbidne zar ne?
< Poruku je uredio Anarunika -- 24.7.2015 19:02:37 >
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 10.10.2016 12:38:56
|
|
|
|
dijana1*
|
Vuk voli da gleda Spartakusa, tako nesto nisam sigurna A Kosta i Uros vole da gledaju Maksima. Uros bas lepo djuska uz Maksimove pesmice
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 10.10.2016 14:02:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Transformersi , Patrolne sape, Avatar... kao decake da imam
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 10.10.2016 14:27:59
|
|
|
|
emicaa
|
i kod Nas je Maksim hit,voli Minionse,princezu Sofiju,onu doktoricu za igracke i naravno Masu i medu
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 26.3.2017 7:13:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Klik Mariya, evo Maksima :)
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 26.3.2017 8:01:01
|
|
|
|
branki*
|
pepa prase po ceo dan!kaze boka-ja sam pepa prase,boza je dzordz,tata je parse,mama je ovca suzi,baba je zec,a deda je gospodin bik
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 26.3.2017 8:25:17 >
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 26.3.2017 8:26:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, i sin dok je bio manji svi smo bili prasici Sve epizode smo znali napamet.
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 26.3.2017 8:38:33
|
|
|
|
eca89
|
Jao Branki divna je, duša mala, svi imate uloge ! I moja gleda Pepu, mada je sad počela gledati slovenačke crtane i traži pjesmice da sluša njihove, jer ih uči u vrtiću.
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 26.3.2017 8:53:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moje vise ne gledaju pepu. Sad su aktuelne "Patrolne sape". A dugometrazne T gleda sve.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?