Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 10.4.2015 21:12:11
|
|
|
|
Kata90
|
da se i ja dovezem,rekla mi doktorica da nestavljam dete ispred tv a da gleda crtani jer onda nece kao hteti pricati,luda zena a naprotiv bas gundja nesto ali nisam joj nista rekla na to.
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 12.4.2015 0:24:21
|
|
|
|
Azra_
|
I ja nekako Masu ne obožavam. Više volim Pčelicu Maju. Dete voli i jedno i drugo. Kada je Maša na programu Ultra televizije?
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 12.4.2015 0:50:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Maša je ne neveljala vec bezobrazna ali je bas slatka. Cak i moja mama voli da gleda Mašu i kad ne cuva decu . Naravno da svaka epizoda ima pouku koja je na isti onaj nacin kao i nasi stari crtani filmovi porucuju skriveno a ne eksplicitno kao npr u Pepi ili u nekom drugom crtanom filmu. Masa ipak stoji u cosku, meda je uci lepom ponasanju, higijeni, kako ne treba jesti slatkise i td. Tako da kad se sve uzme u obzir ok je Maša.heehhe...Ja bas volim da je gledam, ma porodicno je svi gledamo. Duca u poslednje vreme ne gleda bas tv eto Pepu i Masu i nekad gleda jobi jobota ali to je ujutru dok dolazi k sebi. Uvece pred spavanje gleda pa pa letimo i radimo vezbe sa njima. I to je manje vise to
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 12.4.2015 4:04:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Mm i ja obožavamo Mašu a Marko neće više da je gleda čak ni Pepu više ne traži. Ovde voli da gleda Jake and neverland pirates, Caillou (imamo i knjigu pa čitamo pred spavanje), Mike the knight (mislim da se prikazuje i tu), i neki sa autićima i kamionima, sličan je onom Chuck and friends što je bio na Mini ultra.
< Poruku je uredio Ana RR -- 12.4.2015 4:05:34 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 21.4.2015 14:04:53
|
|
|
|
Modessty
|
Malo pre pročitah na FB. Crtani Maša i medvde dobio nagradu za najbolji crtani u prošloj godini! Ja ih obožavam. Više gledam nego moja deca
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 22.4.2015 12:14:37
|
|
|
|
nikiteki
|
moja deca najvise vole da gledaju masu i medveda
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 8.7.2015 0:25:33
|
|
|
|
Mariya
|
Lu ima novi omiljeni crtani-Ben and Holly's little kingdom.stvarno je super crtani,i ja obozavam da ga gledam sa njom.crtali su ga oni što crtaju pepu ali je crtani smesniji i za veću decu. A osim ovog zadnjih nekoliko dana gleda pocoyo i pink pantera(ona kaže rozi tigar)
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 8.7.2015 8:22:33
|
|
|
|
Anoniman
|
kod nas su aktuelne spijunke, winks klub i pet's klub...
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 9:08:26
|
|
|
|
jovana jojo
|
Kod nas je omiljeni crtani još uvek Mija i ja,to J. gleda po sto puta
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 11:34:00
|
|
|
|
vikiveki
|
Da, taj crtani je opet počeo da se emituje na Minimaxu i moji ga gledaju,S. se baš sviđa onaj mali jednorog Oliver se valjda zove
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 11:53:25
|
|
|
|
LP mama
|
Mm obožava crtaće, više nego deca , a svi familijarno gledamo Pingvine sa Madagaskara, Luka je voleo Tom i čarobno drvo, pa stoji pred televizorom i izvodi one magične pokrete
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 12:35:01
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: LP mama Mm obožava crtaće, više nego deca , a svi familijarno gledamo Pingvine sa Madagaskara, Luka je voleo Tom i čarobno drvo, pa stoji pred televizorom i izvodi one magične pokrete E sad baš htedoh da napišem da moji sada redovno prate Pingvine sa Madagaskara pogotovo stariji,kad vidim LP ih već spomenula A sada ima onih kao edukativnih na Nikelodionu pa i to prate.
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 12:37:42
|
|
|
|
jovana jojo
|
Moja voli da gleda crtaće na Minimaxu
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 12:43:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Trenutno najvise vole pop pixie.
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 12:52:37
|
|
|
|
mimahana
|
Hana najvise voli da gleda Moj mali poni i Mia i ja a i ja ih volim,a Filip voli Kung fu pandu iliti Poa i Pingvine sa Madagaskara
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 12:56:43
|
|
|
|
veselicaa
|
E da ove moje upravo gledaju Mia i ja,imaju nove epizode i odusevljene su njima,jedva cekaju da im pocne crtani.
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 13:03:32
|
|
|
|
vikiveki
|
Moji do skoro nisu gasili Nikelodeon a sada su prešli na Minimax
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 13:08:16
|
|
|
|
mila83
|
I moja Mima voli Miu, isto prati te nove episode, dok bata i dalje preferira bajke I Disney crtace, ponekad Nindza kornjace (stare) a obozava crtani A je to (ili Pat & Mat)
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 13:14:01
|
|
|
|
jovana jojo
|
Moja je opsednuta Mijom,po ceo dan peva onu pesmu
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 13:19:06
|
|
|
|
amdn
|
nam aje bila dugo omiljena Masa i miska ali na ruskom, onda Traktor tom i Pepa prase, zao mi sto nema vise Dvoristance i Oktonauta to mu je isto bilo omiljeno, sad smo u fazi Doktor Masinkova isto ruski crtac
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 13:23:11
|
|
|
|
veselicaa
|
E da,Masa je uvek aktuelna,cak je i meni preslatka i cesto sednem sa S pa zajedno gledamo.
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 13:53:09
|
|
|
|
Mariya
|
Hehe, Maša, bezobraznica L zadnja dva dana traži da gleda Paju patka Gde ga je videla, kako ga se setila nema pojma, ali gleda ga sa uživanjem!
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 13:56:00
|
|
|
|
veselicaa
|
E ti stari crtaci su divni,mm im pusta tom i dzerija pa zajedno gledaju.
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 15:43:13
|
|
|
|
vikiveki
|
Kad pomenuste Mašu mom najmlađem je trenutno omiljeni Maša i medved
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 23.7.2015 15:53:51
|
|
|
|
amdn
|
u nase vreme su bili super crtaci, mada meni Tom iDzeri sad bas nesto agresivni kad ih gledam, secam se Snorkijevca, a najgluplje sto je ikada moglo biti jeste Laku noc deco i sugava lisica i kornjaca ista jos vec. sad bas ima dosta zanimljivih i edukativnijih crtaca, mi pustamo Juriju sad dugometrazne neke koji odgovaraju njegovom uzrastu i odgledamo iz dva tri navrata
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?