RE: Veš mašina (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

Srecko47E -> RE: Veš mašina (3.11.2023 11:04:20)

Javi utiske.

Ja cu sutra da odradim detox masine.

flamingos -> RE: Veš mašina (3.11.2023 11:44:34)

Hoću,obavezno.

dunja RR -> RE: Veš mašina (17.11.2024 19:46:19)

Žene, da li je neka skoro kupovala veš mašinu, a da je baš zadovoljna nekim modelom?
Moram do kraja novembra uzeti novu, dok su popusti. Nisam ništa još gledala, osim što mi je na nekim grupama u poslednjih par dana izlazilo da su ljudi zadovoljni sa nekom Hisense (uopšte ne znam taj brend), i standardno Whirlpool i Bosch.

Možda bih uzela i kombinovanu sa sušilicom ako uopšte postoji neka kombinovana koja valja?
Da li kod tih kombinovanih sama podešavam kada ću da sušim, jer ne bih naravno sve sušila i ne bih uvek?
Pre svega mi mašina treba za pranje veša, i ponekada sušenje.

Ana RR -> RE: Veš mašina (17.11.2024 22:50:15)

Suzi, da, posebno uključuješ sušenje ako ti treba. Imaj na umu da se obično ne poklapa kilaža opranog i sušenog veša (lupam oprala si 7 kg peškira a možeš da sušiš 5 kg). Iskreno, ja bih uzela kombinovanu, ako već nemaš mesta za odvojenu sušilicu, jer mnogo znači zbog posteljine, peškira, jakni, itd.

Drugarica ima LG kombinovanu i baš je zadovoljna. Naša je Bosch ali samo sušilica, nije kombinovana.

dunja RR -> RE: Veš mašina (18.11.2024 1:48:31)

Hvala puno Anči, vidiš nisam uopšte razmišljala o LG.

Mesta nemam zaista, tako da ako hoću sušilicu jedino kombinovana dolazi u obzir. Istražujem narednih dana.

Duškić -> RE: Veš mašina (18.11.2024 9:00:08)

I ja razgledam, bas sam htela kombinovanu, ali citam komentare da je bolje posebno, sa toplotnom pumpom..tako nesto. Ako uzmes pre, molim te napisi koju si uzela i jesi li zadovoljna 🥰

IvanaSK RR -> RE: Veš mašina (21.11.2024 13:01:25)

Moja kombinovana je Candy. U suštini, najviše zimi koristim sušenje. Kg za pranje je 9kg, a sušenje 6kg. Kada sušim napunim je malo više od pola i uključim i pranje sušenje. Nekada operem skoro punu i kada završim izvadim oko pola veša i uključim sušenje. Kako god, ja nemam zamerki. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 26 27 [28]