dunja RR
|
Hvala, potražiću! I meni je u glavi da sirće ne sme, nisam ga stavljala nikad, jer to je ipak kiselina i regauje sa metalom, nagriza ga. Limuntus je dobar za skidanje kamenca, njega povremeno stavim, kada se set___im, tipa jednom dvaput godišnje, na praznu mašinu. Sada sam ga stavila jer je par dana curkalo dole + posle i smrduckalo, ne znam zašto, mada smirilo se curkanje. A soda koliko se sećam može da se doda pomalo i sa praškom za veš, i tu ne znam šta bi moglo biti štetno za mašinu. Probaću baš večeras da dodam malo sa praškom. Ja inače sodu (medicincku, kupim je u apoteci, jeftnija je, veliko pakovanje) stavljam umesto dezodoransa, počela sam proletos jer nisam mogla da se izborim sa neprijatnim mirisom sopstvenog znoja. Taj problem me mučio neko vreme, verovatno hormoni, bliži se klimaks...elem od kako stavljam sodu, problema sa tim više nemam. Svako jutro, nakon što se umijem i operem zube, ispod ruke, tj. ispod miške blago nakvasim (može i na suvo) i stavim prstohvat sode, utrljam. Dezodorans više u životu neću kupiti, sa njim se usmrdim još više. Soda u sekundi poubija sve bakterije, celog dana sam mirna. Uveče se istuširam, ujutru opet soda, ne preskačem. IZVORNA PORUKA: Srecko47E IZVORNA PORUKA: dunja RR A što se moje mašine tiče, i događanja sa njom od kako je pohvalih ovde u temi , situacija je sledeća: - prečka u bubnju još nije spala, posle lepljenja super lepkom, a nakon nekoliko pranja na 40st i jednog (sinoć) na 95st - ono curkanje dole je prestalo samo od sebe - kad je presstalo curkanje, počelo je smrduckanje u bubnju - sinoć sam ubacila 300gr limuntusa u bubanj i uključila na 95 dugi program na praznu mašinu (bez veša), deluje mi da manje smrducka, tj kao da više ne smrducka ali pratiću Imas u DM tablete za detox masine. Ja obavezno mesecno uradim. Imas bas njihove,DM marka i eco egg tablete. Super rese miris,da ne napisem cudan miris. Meni je majstor skoro rekao,nikako soda+sirce.Dolazi do hemijske reakcije,moze biti pogubno bla,truc.Uzela sam sa rezervom. Jer ja to inace radim.
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.11.2023 11:10:07 >