Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 26.10.2018 10:34:47
|
|
|
|
Olga75
|
Nisam birala učiteljicu i evo četvrti razred guramo. Mogu vam reći da se meni ta učiteljica uopšte ne sviđa. Mislim dajako "gura" decu u neki prosek. Da ne pričam da u prvom razredu skoro uopšte nije dolazila u školu pa su je učiteljice na zameni naučile da piše . Okej, imala je učiteljica veliki problem ali to smo saznali iz rekla-kazala, mislim da je trebala da sazove roditeljski i kaže nam šta se dešava, naravno bez ličnih detalja. Nekako je, ne znam, neozbiljna. Možda se treba raspitati jer ta PPS ne radi baš u svakoj školi onako kako bi možda trebalo. Na neke stvari se ne može uticati ( bolest nedajbože) ali bitno je da učiteljica prepozna talenat i potrebe dece sa kojima radi jer nisu sva deca podjednako pametna i motivisana. Ova naša jednostavno ne priznaje da decu nešto više ili manje zanima. Znam ja da oni treba da nauče osnovne stvari u nižim razredima ali ako primetiš da neko dete voli i zna da crta pa pohvali ga, ako neko dete voli da recituje pa prijavi ga na takmičenje i tako. Mislim da ona otaljava a do penzije ima još celu jednu generaciju. Njima nek je Bog u pomoći
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 26.10.2018 15:35:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Olga, od petog krece skroz druga prica. Tada ce mnoge stvari biti jasnije... Izdrzite jos malo. Znam kako je..
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 26.10.2018 16:04:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam birala..jer je generacija bas losa,od njih cetiri,samo je ona dokazano godinama dobra. A sve su starije,a ona je najstarija. Njena odeljenja su godinama najsloznija i od petog najbolja.. moja sestra predaje od petog,a i mi smo isle u tu skolu..
|
|
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 26.10.2018 16:19:28
|
|
|
|
Maraj
|
Von pa kako se bira uciteljica....mislim... kako da znam kakvi su nastavnici u kojoj skoli tj ucitelji. Mi imamo 5 skola u nasoj blizini..
|
|
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 26.10.2018 16:21:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Lepo,to je jedina skola kod nas,u naselju,gde pripada😁U nju sam isla i ja i sestre,i svi nas znaju..hahhaa..bile smo vukovci,a sad sestra predaje matematiku😉
|
|
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 25.2.2019 16:35:03
|
|
|
|
Sanidej
|
Moja uciteljica Mira ima blizu 90 godina, fantasticna zena koja nas je ucila zivotu, radovanju malim stvarima..cerkica ce ici u drugu OŠ, volela bih da ima sreće sa učiteljicom kao ja..
|
|
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 25.2.2019 19:12:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mi cemo izgleda birati. Jos se mm i ja lomimo. U principu mozemo da biramo
|
|
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 25.2.2019 19:50:51
|
|
|
|
Sanidej
|
Kod nas se pravi raspored tj. izadje lista kod kog je ucitelja dete i to je to. Čudi me da se ta praksa razlikuje od jedne škole do druge..mi smo na Voždovcu.
|
|
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 26.2.2019 7:11:22
|
|
|
|
mirana1
|
Uopste nemam pojma kako to ide. Mislim da ne mozemo, jedino ako nismo zadovoljni pa menjamo.
|
|
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 28.1.2021 14:29:17
|
|
|
|
branki*
|
za sad ne urgiramo nista i svejedno mi je ,kod koga se padne.videcemo do kraja
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 28.1.2021 20:29:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Mi cemo izgleda birati. Jos se mm i ja lomimo. U principu mozemo da biramo haha evo da se citiram i na kraju NISMO birali i super prosli prepustili psihologu i pedagogu
|
|
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 31.8.2021 17:58:18
|
|
|
|
smoli
|
Nisam urgirala i izgleda da smo imali srece sa "zrebom" 🙂
|
|
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 2.9.2021 5:22:02
|
|
|
|
Maja95
|
Mi ne znam da li smo imali sreće ili nismo. Vreme će pokazati. Prijavili smo najboljeg drugara iz vrtića, a smestili su nas u različita odeljenja. Mogu ga prebaciti kod drugara, ali tako dovodim u pitanje procenu i izbor stručnjaka - pedagoga i psihologa. Nisam pametna.
|
|
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 2.9.2021 7:04:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sin nije imao iz vrtica nikog u celoj skoli pa je stekao drugare. Ja se sa tim nisam opterecivala.
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 2.9.2021 23:35:06
|
|
|
|
bubulence
|
Birali. Mada su svi trazili tu uciteljicu, bilo je bukvalno otimanje.
|
|
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 2.9.2021 23:49:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Ni mi nemamo nikog od vrtićkih drugara u školi, a jutros ga je već jedna drugarica posle škole, u kraju, prepoznala na ulici (on nju nije), i tražila da se i zvanično upoznaju :) Nismo birali učiteljicu, ali mi jedna RRajkajuče na priredbi reče da smo dobili najbolju, zna je jer je njenom sinu bila učiteljica, a sada sa ćerkom nije upala kod nje. IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Sin nije imao iz vrtica nikog u celoj skoli pa je stekao drugare. Ja se sa tim nisam opterecivala.
< Poruku je uredio dunja RR -- 3.9.2021 8:21:59 >
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 3.9.2021 5:52:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Sin nije imao iz vrtica nikog u celoj skoli pa je stekao drugare. Ja se sa tim nisam opterecivala. Ni ja se nisam time optericivala. Upoznace nove drugare.
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 3.9.2021 6:53:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma oni su mali, brzo ce steci nove drugare. Za učiteljicu bih volela da znam kakav je tip. Sve ostalo vremenom dodje na svoje.
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 3.9.2021 8:29:09
|
|
|
|
Tiziana
|
Majo, to kad prijavis najboljeg drugara zagarantovano je da ih nece staviti zajedno. Kod nas je pedagog pricala sa gl. vaspitacicom iz vrtica kad je sin kretao u 1.razred (vrtic je prekoputa skole, uglavnom sva deca idu tu u skolu), i ona je ispricala ko se sa kim druzi. Njih 5 najboljih drugara, svaki je upao u drugo odeljenje! Ali evo posle 6 godina, oni su i dalje bajbolji drugari, iako nisu cak svi ni u istim smenama. Mi nismo birali uciteljice. Ni jednu. IZVORNA PORUKA: Maja95 Mi ne znam da li smo imali sreće ili nismo. Vreme će pokazati. Prijavili smo najboljeg drugara iz vrtića, a smestili su nas u različita odeljenja. Mogu ga prebaciti kod drugara, ali tako dovodim u pitanje procenu i izbor stručnjaka - pedagoga i psihologa. Nisam pametna.
|
|
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 3.9.2021 8:51:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa Tizi, ne mora da znaci. Evo sada u mom komsiluku imam primer gde su pisali i zajedno su u odeljenju. A prošle godine to nije moglo.
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 3.9.2021 13:06:03
|
|
|
|
Tiziana
|
Ma to sam se vise zezala kad sam napisala jer ih u vecini slucajeva razbucaju sto meni nije bas jasno, ali hajde..
|
|
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 3.9.2021 18:23:42
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: branki* za sad ne urgiramo nista i svejedno mi je ,kod koga se padne.videcemo do kraja ipak jesmo birali. realno,citava generacija ucitelja nije losa,ali smo culi za jednu da je autoritet,ali bez vike i dreke i od,ucii se za nju ako me iko pita.posto me niko nije pitao nista,mm je zvao direktorku i pitao da li moze jer je bila navala za tu uciteljicu inace i upali smo.ne dopada mi se sto je to odeljenje najbrojnije od svih prvih odeljenja u skoi i sto je ,musko,3 puta vise decaka nego devojcica.uciteljica mi se dopada,ali najbitnije da je moja b odusevljena i skoolom i uciteljicom.
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 6.9.2021 11:06:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki, ona je prvak. ❤️Srecno prvacicu.
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 17.9.2021 7:07:13
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Izrazili smo zelju, pitali nas.
|
|
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 18.9.2021 13:34:17
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Nismo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?