serpica -> RE: Da li ste birali uciteljicu? (27.2.2015 20:43:42)
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Lu Meni se ponekad čini da veliku ulogu igraju roditelji a ne učitelji. Kao u vrtiću s tetama , i u školi je bitan je odnos učitelj-roditelj a ima nas svakakvih sa obje strane htjeli mi to priznati ili ne, više je naravno roditelja pa samim tim i njihovih nezadovoljstava raznoraznim stvarima a sve u namjeri "ja želim najbolje za svoje dijete" što nije loše ali često pretjerujemo. Ja uvijek polazim od toga da neko ko se školovao i radi kao učitelj zna šta radi, ako se nakon nekog vremena slučajno ispostavi da ne zna onda se na to reaguje a osuđivati nekoga bez da se upozna i vidi kako radi ta osoba meni nije ok. Ja nikad ne bi mogla da vjerujem drugim roditeljima jer jednu istu učiteljicu jedno hvale drugi kude i iskreno baš me briga za te priče. Nisam birala i zadovoljna sam sa učiteljicom, uostalom nek se moje dijete pobrine da napravi s njom dobar odnos a ja dajem svoj doprinos. Lu jesi u pravu,ja ne sumnjam u strucnost ostalih ucitelja,obzirom da je moje dete specificno po mnogo cemu trazila sam nekog ko ce da je shvati i prihvati takvu kakva jeste a pri tom je ne odvajati od druge dece.Nema ona nikakav poseban problem ali je posla ranije u skolu i najmladja je u svom razredu,imala je poteskoca u prve dve godine zivota pa sam brinula da mozda to ne ostavi posledice,ima neke svoje navike,jako je placljiva,emotivna,a ucitelj kog sam birala ima posebne metode rada i individualno pristupa svakom detetu.Da ne pricam o skoli u prirodi i o aktivnostima koje izvodi u saradnji sa roditeljima.To ni jedan drugi ucitelj u nasoj skoli ne radi.Pri tom uci ih i mnogim drugim stvarima mimo programa koji je obavezan.Sve to sam cula o tom ucitelju i kasnije se uverila u isto... Kod ovog istog ucitelja ce i mladja cerka septembra da krene. Nisam se dvoumila uopste,znam kako radi i on poznaje nas i nadam se uspesnoj saradnji naredne 4 godine.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|