Peace* -> RE: Da li ste birali uciteljicu? (28.11.2013 8:45:49)
|
Pričaj sa pedagogom o njihovim karakternim osobinama. OK, svi su "loši" (mada, to je subjektivno, što je meni dobro, možda tebi nije), pa prosto izvagaj na osnovu "blaga" - "stroga" i sl. Nađi najmanje zlo od ponuđenog kad je već takva situacija. Inače, pljuvala sam učiteljicu iz boravka svojevremeno, žena je do kraja ispala skroz cool. Luka je gotivi, a ona juče reče da joj je Luka mezimče (šta da vam kažem kad ga je hranila juče za ručak [sm=smiley29.gif]). Svi domaći su uglavnom završeni. Poštuje sve kritike koje joj se upute, recimo, mi smo joj skrenuli pažnju da Luki nagoveštava da obrati pažnju na rukopis. Spremala je jednu predstavu za Helloween, sada sprema novu za NG, u ovoj drugoj će glumiti druga postava u odnosu na prethodnu. Sad spremaju prvenstvo u rukometu, crteži, natpisi, pa će učiteljica da napravi izložbu njihovih radova. Obojili su slova za natpise hodnika gde su I i II, a gde III i IV razredi... Pre koji dan je došao iz boravka sa narukvicom od papira. Sve u svemu, žena radi sa njima. Srela sam juče komšinicu, kaže, mala hoće danas da ostane u boravku do 17h, neće da mama dođe po nju ranije. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|