vocicana
|
Divno! Uzivaces u opustenom mazuljenju. Mila, ja ne znam sta bih ti rekla, prvo protiv sam hormonske Mirene koja se ovde trenutno najvise forsira. Imam koleginicu koja je nosi, prvih godinu dana je bila zurka sa vanrednim krvarenjima, sa nekim glupostima, grcevima, bolovima. Ona sada gotovo da i ne krvari, prakticno ciklus isprati sa 5 dnevnih ulozaka! Msm da to nije bas normalno. Natecen joj je stomak, libido nula. Dala je toliki novac i dugo se razmisljala da li da je vadi, na kraju je zadrzala. hormoni su namenjeni po meni, za zene u pretklimaksu, sa izrazenim valunzima, a ne za mlade zene. Ima tu pozitivnih iskustavanaravno, ali ne volim sintetiku. Sto se bakarne tice, meni je stavljena posle ciklusa pa sam imala tih dana krvarenje, koje je daleko od KRVARENJA, ciklus mi je dosao 4 dana ranije, trajao je dva dana duze, a obilnost, diskutabiln, nije to tako obilno kao sto se prica. Tako da te razumem, ja sam kao devojka imala te situacije kao ti. Sada je to ekstra fino. Probajte, nije strasno, msm da je to nesto na sta se ne misli, a vrlo, vrlo dobra kontraceptivna metoda. mOja svekrva je imala trudnocupreko spirale, ali nije je zadrzala, beba je bezbedna do 3-eg meseca ako neko zeli da zadrzi trudnocu, ali se zaista mnogo, mnogo retko desavaju takve situacije. mOje iskustvo je dobro i svima bi preporucila!