Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 5.3.2009 1:19:18
|
|
|
|
kumara
|
Budna sam naravno!!! Ovog puta cu vam progledati kroz prstice jer je himna predivna!!!! Nadam se samo da ce jos neko da se prikljuci! Devojke stvarno ste suuuuperrrr!!!! Svaka vam cast!!!!
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 5.3.2009 11:52:32
|
|
|
|
eugenija
|
RR HIMNA ZA TRUDNICE Kad smo čuli lepu vest, popadasmo u nesvest. Gledamo u crtice postadosmo trudnice, Nadale se ili ne, trbe su nam porasle. Neka rastu tako treba, s njima sreća sve do neba. Očevi će da počaste, dok stomačić nam naraste. Jer nam prazna neće biti kućica, doći će na svet naša srećica. Novi život raste u nama, rodiće se sin il' dama. Ultrazvuk nam kaže jasno - bebi srce kuca glasno! Ponekad su bebci mirni spavaju, lalaju i ništa ne šutiraju. A nekad nam mira ne daju, kao da fudbal u stomaku igraju. I kad su mirne i kad se igraju, bilo kako bilo one nam prijaju. Evo za sada nam dobro ide, nadam se i ja da će i ostale da nam se pridruže... STIHOVI SE NAŠI NIŽU, RINGE RAJOM LEPO KLIŽU
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 28.3.2009 20:17:40
|
|
|
|
guppy RR
|
Drage naše RR trudnice, one koje ste to bile i one koje ćete biti... Ovo je za vas: Ringerajina himna za trudnice <-- KLIK
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 1.4.2009 22:24:26
|
|
|
|
eugenija
|
Aaaaa, reko, idem da vidim šta je sa himnom, kad ja tamo - a ono Hvala Guppy!!!
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 9.10.2011 20:35:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Jao, od kada je ovo bilo, zajedno smo pisale i uživale (ja se ubacih u stihoklepanje iako nisam trudnica )
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 20.6.2012 21:06:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: eugenija RR HIMNA ZA TRUDNICE Kad smo čuli lepu vest, popadasmo u nesvest. Gledamo u crtice postadosmo trudnice, Nadale se ili ne, trbe su nam porasle. Neka rastu tako treba, s njima sreća sve do neba. Očevi će da počaste, dok stomačić nam naraste. Jer nam prazna neće biti kućica, doći će na svet naša srećica. Novi život raste u nama, rodiće se sin il' dama. Ultrazvuk nam kaže jasno - bebi srce kuca glasno! Ponekad su bebci mirni spavaju, lalaju i ništa ne šutiraju. A nekad nam mira ne daju, kao da fudbal u stomaku igraju. I kad su mirne i kad se igraju, bilo kako bilo one nam prijaju. Evo za sada nam dobro ide, nadam se i ja da će i ostale da nam se pridruže... STIHOVI SE NAŠI NIŽU, RINGE RAJOM LEPO KLIŽU Sećate li se ovoga
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 22.9.2014 22:28:49
|
|
|
|
Klarita
|
kako je lepo...sva sam se raznezila sad Gde nam je Dunja?
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 22.9.2014 22:31:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo me darling moja
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 22.9.2014 22:33:16
|
|
|
|
17 joka
|
predivno eto Dunjice docekala si i ti svoju srecicu
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 22.9.2014 22:34:30
|
|
|
|
dunja RR
|
I ti ćeš Jokče
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 22.9.2014 22:36:25
|
|
|
|
Klarita
|
Jaooooo, al me krenule emocijeeeeeeee Joko, brzo u kafanu, brzo, brzo, brzo i pesmom da doeckas Zapkic i osmeh na lice. Dunjci, sta pijes, ja veceras sluzim, Joka mi je glavni pomocnik, a Boga mi i Anita ?
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 22.9.2014 22:40:02
|
|
|
|
anita
|
Himna je prelepa.
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 22.9.2014 22:44:24
|
|
|
|
serpica
|
super
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 23.9.2014 0:22:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Divne himne
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?