Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 1:43:37
|
|
|
|
dunja RR
|
super meni se svidja, dobro saradjujemo
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 1:45:25
|
|
|
|
eugenija
|
RR HIMNA ZA TRUDNICE Kad smo čuli lepu vest, popadasmo u nesvest. Gledamo u crtice postadosmo trudnice, Nadale se ili ne, trbe su nam porasle. Neka rastu tako treba, s njima sreća sve do neba. Očevi će da počaste, dok stomačić nam naraste. Jer nam prazna neće biti kućica, doći će na svet naša srećica.
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 1:46:10
|
|
|
|
eugenija
|
Dunja moja, super smo u 1:45h ...
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 1:46:19
|
|
|
|
dunja RR
|
mozda si u pravu draga , ne zelim nikoga da povredim, previse sam se uzivela , vidi ti sta je najbolje, ja sam dobila iznenadan napad inspiracije koji sam zelela da izbacim bez suvisnog razmisljanja u ovako kasne sate
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 1:47:40
|
|
|
|
dunja RR
|
bolje da idemo da spavamo, jutro je pametnije, ljubim te draga, laku noc.
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 1:50:52
|
|
|
|
eugenija
|
Novi život raste u nama, rodiće se sin il' dama.
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 1:51:52
|
|
|
|
eugenija
|
Jeste ajmo na lalanje... pa nek i ostali sutra vide naših inspiracija delo...
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 1:55:49
|
|
|
|
eugenija
|
RR HIMNA ZA TRUDNICE Kad smo čuli lepu vest, popadasmo u nesvest. Gledamo u crtice postadosmo trudnice, Nadale se ili ne, trbe su nam porasle. Neka rastu tako treba, s njima sreća sve do neba. Očevi će da počaste, dok stomačić nam naraste. Jer nam prazna neće biti kućica, doći će na svet naša srećica. Novi život raste u nama, rodiće se sin il' dama.
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 2:25:13
|
|
|
|
leila
|
Hihi, ja odusevljena, svaka cast devojke..
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 2:35:52
|
|
|
|
kumara
|
Vi ste kraljice!!! Ovo je super!!!!!
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 13:29:46
|
|
|
|
eugenija
|
Malo smo imale inspiraciju.. Hvala cure!!! Nego, priključite se u pisanju... Ajmo, ajmo forumašice stihoklepičarke
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 13:33:22
|
|
|
|
dunja RR
|
gde si Eugi, bas smo bile lude sinoc, nadam se da si lepo lalala; ostale prikljucite se, dajte neki stih o u stomacicima
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 13:36:41
|
|
|
|
Modessty
|
BRAVOOOOOO ja ću samo da posmatram i uživam! neću da kvarim pesmu
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 13:37:27
|
|
|
|
eugenija
|
Ehej Dunjkaaaa!!! ... Nisam zaspala do jutros pola sedam ... Što se mene tiče, da sam ostala na forumu, napisale bi mi Gorski vijenac Biće to jedna turbo super himna..
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 13:38:56
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 13:44:37
|
|
|
|
eugenija
|
Bince draga, gde da kvariš.. Možeš samo da ulepšaš himnu i dodaš deo sebe u sve...
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 23:28:13
|
|
|
|
eugenija
|
Ultrazvuk nam kaže jasno - bebi srce kuca glasno!
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 23:29:12
|
|
|
|
eugenija
|
RR HIMNA ZA TRUDNICE Kad smo čuli lepu vest, popadasmo u nesvest. Gledamo u crtice postadosmo trudnice, Nadale se ili ne, trbe su nam porasle. Neka rastu tako treba, s njima sreća sve do neba. Očevi će da počaste, dok stomačić nam naraste. Jer nam prazna neće biti kućica, doći će na svet naša srećica. Novi život raste u nama, rodiće se sin il' dama. Ultrazvuk nam kaže jasno - bebi srce kuca glasno!
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 5.3.2009 0:48:28
|
|
|
|
dunja RR
|
ponekad su bebci mirni spavaju, lalaju i nista ne sutiraju. a nekad nam mira ne daju, kao da fudbal u stomaku igraju. i kad su mirne i kad se igraju, bilo kako bilo one nam prijaju
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 5.3.2009 0:50:40
|
|
|
|
eugenija
|
MA SVAKA ČAST !!!!!! Hehehehehehe Oduševljavaš meeeeeeeee!!!
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 5.3.2009 0:50:41
|
|
|
|
dunja RR
|
opet ovaj ludi napad nocne inspiracije, spava mi se, premorena sam , ali morala sam, ma jedva cekam da zatrudnim , zato mi se ovo i prividja, eugi vidi da li je dobro ili opet "mozdikam"
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 5.3.2009 0:53:35
|
|
|
|
eugenija
|
RR HIMNA ZA TRUDNICE Kad smo čuli lepu vest, popadasmo u nesvest. Gledamo u crtice postadosmo trudnice, Nadale se ili ne, trbe su nam porasle. Neka rastu tako treba, s njima sreća sve do neba. Očevi će da počaste, dok stomačić nam naraste. Jer nam prazna neće biti kućica, doći će na svet naša srećica. Novi život raste u nama, rodiće se sin il' dama. Ultrazvuk nam kaže jasno - bebi srce kuca glasno! Ponekad su bebci mirni spavaju, lalaju i ništa ne šutiraju. A nekad nam mira ne daju, kao da fudbal u stomaku igraju. I kad su mirne i kad se igraju, bilo kako bilo one nam prijaju
< Poruku je uredio eugenija -- 5.3.2009 0:54:13 >
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 5.3.2009 0:55:50
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: dunja opet ovaj ludi napad nocne inspiracije, spava mi se, premorena sam , ali morala sam, ma jedva cekam da zatrudnim , zato mi se ovo i prividja, eugi vidi da li je dobro ili opet "mozdikam" Super si, nemam reči!! I verujem da će ova pozitiva koja iz tebe izbija uskoro značiti nešto
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 5.3.2009 0:58:32
|
|
|
|
dunja RR
|
hvala ti Eugi na zeljama, kazem daj Boze da se i meni to desi, ponekad mi deluje kao da pricam o nekoj drugoj dimenziji, ali necu o tome ovde; jes da spavaju Guppy i Tasha ali mozda je Lenkica budna, pa ce da me pecne po prstima...
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 5.3.2009 1:00:36
|
|
|
|
eugenija
|
Prstići služe i da se nekada progleda kroz njih .. Nećemo ovde, da.. Ali, moram da kažem.. DAĆE BOG!!! Ljubim te!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?