Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 1:43:37
|
|
|
|
dunja RR
|
super meni se svidja, dobro saradjujemo
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 1:45:25
|
|
|
|
eugenija
|
RR HIMNA ZA TRUDNICE Kad smo čuli lepu vest, popadasmo u nesvest. Gledamo u crtice postadosmo trudnice, Nadale se ili ne, trbe su nam porasle. Neka rastu tako treba, s njima sreća sve do neba. Očevi će da počaste, dok stomačić nam naraste. Jer nam prazna neće biti kućica, doći će na svet naša srećica.
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 1:46:10
|
|
|
|
eugenija
|
Dunja moja, super smo u 1:45h ...
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 1:46:19
|
|
|
|
dunja RR
|
mozda si u pravu draga , ne zelim nikoga da povredim, previse sam se uzivela , vidi ti sta je najbolje, ja sam dobila iznenadan napad inspiracije koji sam zelela da izbacim bez suvisnog razmisljanja u ovako kasne sate
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 1:47:40
|
|
|
|
dunja RR
|
bolje da idemo da spavamo, jutro je pametnije, ljubim te draga, laku noc.
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 1:50:52
|
|
|
|
eugenija
|
Novi život raste u nama, rodiće se sin il' dama.
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 1:51:52
|
|
|
|
eugenija
|
Jeste ajmo na lalanje... pa nek i ostali sutra vide naših inspiracija delo...
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 1:55:49
|
|
|
|
eugenija
|
RR HIMNA ZA TRUDNICE Kad smo čuli lepu vest, popadasmo u nesvest. Gledamo u crtice postadosmo trudnice, Nadale se ili ne, trbe su nam porasle. Neka rastu tako treba, s njima sreća sve do neba. Očevi će da počaste, dok stomačić nam naraste. Jer nam prazna neće biti kućica, doći će na svet naša srećica. Novi život raste u nama, rodiće se sin il' dama.
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 2:25:13
|
|
|
|
leila
|
Hihi, ja odusevljena, svaka cast devojke..
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 2:35:52
|
|
|
|
kumara
|
Vi ste kraljice!!! Ovo je super!!!!!
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 13:29:46
|
|
|
|
eugenija
|
Malo smo imale inspiraciju.. Hvala cure!!! Nego, priključite se u pisanju... Ajmo, ajmo forumašice stihoklepičarke
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 13:33:22
|
|
|
|
dunja RR
|
gde si Eugi, bas smo bile lude sinoc, nadam se da si lepo lalala; ostale prikljucite se, dajte neki stih o u stomacicima
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 13:36:41
|
|
|
|
Modessty
|
BRAVOOOOOO ja ću samo da posmatram i uživam! neću da kvarim pesmu
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 13:37:27
|
|
|
|
eugenija
|
Ehej Dunjkaaaa!!! ... Nisam zaspala do jutros pola sedam ... Što se mene tiče, da sam ostala na forumu, napisale bi mi Gorski vijenac Biće to jedna turbo super himna..
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 13:38:56
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 13:44:37
|
|
|
|
eugenija
|
Bince draga, gde da kvariš.. Možeš samo da ulepšaš himnu i dodaš deo sebe u sve...
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 23:28:13
|
|
|
|
eugenija
|
Ultrazvuk nam kaže jasno - bebi srce kuca glasno!
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 4.3.2009 23:29:12
|
|
|
|
eugenija
|
RR HIMNA ZA TRUDNICE Kad smo čuli lepu vest, popadasmo u nesvest. Gledamo u crtice postadosmo trudnice, Nadale se ili ne, trbe su nam porasle. Neka rastu tako treba, s njima sreća sve do neba. Očevi će da počaste, dok stomačić nam naraste. Jer nam prazna neće biti kućica, doći će na svet naša srećica. Novi život raste u nama, rodiće se sin il' dama. Ultrazvuk nam kaže jasno - bebi srce kuca glasno!
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 5.3.2009 0:48:28
|
|
|
|
dunja RR
|
ponekad su bebci mirni spavaju, lalaju i nista ne sutiraju. a nekad nam mira ne daju, kao da fudbal u stomaku igraju. i kad su mirne i kad se igraju, bilo kako bilo one nam prijaju
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 5.3.2009 0:50:40
|
|
|
|
eugenija
|
MA SVAKA ČAST !!!!!! Hehehehehehe Oduševljavaš meeeeeeeee!!!
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 5.3.2009 0:50:41
|
|
|
|
dunja RR
|
opet ovaj ludi napad nocne inspiracije, spava mi se, premorena sam , ali morala sam, ma jedva cekam da zatrudnim , zato mi se ovo i prividja, eugi vidi da li je dobro ili opet "mozdikam"
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 5.3.2009 0:53:35
|
|
|
|
eugenija
|
RR HIMNA ZA TRUDNICE Kad smo čuli lepu vest, popadasmo u nesvest. Gledamo u crtice postadosmo trudnice, Nadale se ili ne, trbe su nam porasle. Neka rastu tako treba, s njima sreća sve do neba. Očevi će da počaste, dok stomačić nam naraste. Jer nam prazna neće biti kućica, doći će na svet naša srećica. Novi život raste u nama, rodiće se sin il' dama. Ultrazvuk nam kaže jasno - bebi srce kuca glasno! Ponekad su bebci mirni spavaju, lalaju i ništa ne šutiraju. A nekad nam mira ne daju, kao da fudbal u stomaku igraju. I kad su mirne i kad se igraju, bilo kako bilo one nam prijaju
< Poruku je uredio eugenija -- 5.3.2009 0:54:13 >
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 5.3.2009 0:55:50
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: dunja opet ovaj ludi napad nocne inspiracije, spava mi se, premorena sam , ali morala sam, ma jedva cekam da zatrudnim , zato mi se ovo i prividja, eugi vidi da li je dobro ili opet "mozdikam" Super si, nemam reči!! I verujem da će ova pozitiva koja iz tebe izbija uskoro značiti nešto
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 5.3.2009 0:58:32
|
|
|
|
dunja RR
|
hvala ti Eugi na zeljama, kazem daj Boze da se i meni to desi, ponekad mi deluje kao da pricam o nekoj drugoj dimenziji, ali necu o tome ovde; jes da spavaju Guppy i Tasha ali mozda je Lenkica budna, pa ce da me pecne po prstima...
|
|
|
|
RE: RR himna za TRUDNICE :) 5.3.2009 1:00:36
|
|
|
|
eugenija
|
Prstići služe i da se nekada progleda kroz njih .. Nećemo ovde, da.. Ali, moram da kažem.. DAĆE BOG!!! Ljubim te!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?