zlatttko -> RE: Kandida (17.7.2009 21:56:32)
|
drage moje dame, rado bih podelio moje iskustvo sa vama. moji su problemi počinjali sa pronalaženjem streptococe u spermokulturi. to po rečima mog urologa nije nikakav problem, može da se izleči jednom terapijom anibiotika. na žalost u praksi je to bilo malo drugačije. nalaz je ponovo bio pozitivan. dobio sam drugu terapiju, pa isto. nakon treće terapije je streptococa prešla enterococu, pa nakon sledeće terapije u escherichijucoli. tada mi se pojavila helicobacterija i crevna candida. pošto sam imao strašne bolove u stomaku,počeo sam da posećujem gastroenterologa, koji je nastavljao sa antibioticima(sada zbog helicobacterija) i linexom. candide sam pokušao da se rešim sa raznim dijetama, koje sam se strogo pridržavao, ali nije došlo do nikakve promene. nakon par meseci sam upoznao jednog čoveka koji je pomogao više osobama da se izleče od candide, chlamidije, i ostalih bolesti prouzrokovanih raznim gljivicama i bakterijama. on je registrovani predstavnik jednog stranog proizvoda koji tek ušao na naše tržište. nakon tri nedelje, ja sam izlečen, nemam stomačnih tegoba, candida je nestala i spermokultura mi je isto u redu. a cena, mogu da vam kažem da sam na lekove, koji su me upropastili, potrošio puno više. pošto ne bih voleo javno da reklamiram, ni čoveka, ni taj fenomenalni proizvod, koga interesuje neka mi se javi na mail. ne bih nikoga da uvredim, samo malo oči da vam otvorim, pošto sam i ja nekada tako razmišljao kao i vi. te kreme što preporučujete jedna drugoj, to su samo psihičke utehe i nade da ćete se jednog jutra probuditi bez tih dosadnih kandida. vreme ide, a problem ostaje. puno pozdrava, zlatko. zlatttko@gmail.com
|
|
|
|