jacagoga -> RE: Kandida (10.12.2009 9:41:07)
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 IZVORNA PORUKA: jacagoga IZVORNA PORUKA: Dudu25 IZVORNA PORUKA: mejra81 Kako mi ispade ovakav post, ne znam! [sm=zmeden.gif] Dudu, valjda ces se snaci... hvala draga, citala sam, a kako treba on da zna za kandidu, izvinite jer stvarno neznam ali sta on da briseve ili spermu znam da sam glupa ali neznam kako muskarac da bris za kandidu i da Mejra povodom svakog tusiranja ja dlakice skidam masinicom, ne brijem do korijena ali bas su mi malkice, tako da neznam jel smijem toliko ili treba vece da ih ostavim, izvini sto sam ovako direktna sa pitanjem ali bi voljela da se rijesim nekako ove gljivice ... tange bas malo nosim samo kad je potrebno za koju haljincu ili pantalone, a pamucne gace pocela sam da nosim uvijek,mada sam i prije nosila ali isto i svilene i svakave matrijale [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Evo direktno: ujutru nakon ustajanja nega povuce kozu na dole na svom "malisi" kandida se u tom delu manifestuje kao beli prah ili sluz gadnog mirisa. Takodje, javlja se i kod njih nesnosan svrab Jaco, ja sam mu prenjela ovo sto si ti napisala i kaze on ja znam za to i znam da sam imao ranjije,mozda kad sam ja imala peckanje dolje ali kaze da nema to odavno Kod muskaraca se kasnije ispolji ta sluz tj kad infekcija uhvati maha, zato nije primetio
|
|
|
|