|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kandida
12.1.2010 13:09:29   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: buhla

hm, e čitala sam to ovde i za jogurt i mast da može da se stavlja dole, pa me samo interesuje da li može i trudnica?
Rekla sam ja mami za tu mast da mi napravi, al nigde da nadjemo te cvetove nevena!

Draga ja sam je pravila bez tih cevtova, jer meni je svekrva to koristila prije i rekla mi je da je ona jako jako zdrava za zene, i da je dosta dobra i bez tih cvetova, tako da ja nisam stavila cvetove, a za mast ne secam sta nam je gagi bila rekla jel moze za trudnice ili ne

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 226
12.1.2010 13:11:34   
Verus
buhal jogurt sigurno moze. Ja ga stalno jedem evo u trudnoci, ali nisam mislila da imam dole opet gljivicu, pa nije palo na pamet da ga stavljam. Jedino ne smes tampon ako su ti zabranili i sex i bilo sta da stavljas u vaginu....ako nisu, mozes povrsno da ga gurnes i drzis par sati. Ta acidophilus bakterija sve te gljivice extra ubije i opet uspostavi balans.

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 227
12.1.2010 13:12:29   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Dudu, da ima je uvek prisutnom, ali je meni bas poludela...jogurt stalno jedem, mada sam tukla slatko NENORMALNO za praznike, i onda mi se uvek desi to zlo da se premnozi. Ali interesantno je da je nisam uopste osetila! Nadam se da je eto, neka infekcija ovo izazvala, pa da moze da se sanira i da bude ok. Mozes dole mazati i jogurtom, ili natopiti tampon u jogurtu i drzati malo unutra.

ako mozes izbaci komplet slatko neko vrijeme, a za simpotome mislim da su oni neprimjetni kad je kandida u pitanju,
za jogurt i ja isto dosta pijem, ali meni je dok. predlozila i mladi sir da dosta pomaze, ali ja ne jedem sir, pa ne bi ti znala reci

a za tampon znam to sa jogurtom, isto je dobro i staviti bijeli luk dolje kao tampon, pa da ga ujutro skidas, ali stvarno nisam probala ovo ali sam citala

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 228
13.1.2010 16:04:53   
maja27
Da li je bela zgrudvana sekret znak za kandidiu? I besika me bolucka i jajnici, stalno imam osecas da bih mokrila! Ili sam se samo prehladila?

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 229
13.1.2010 16:05:59   
cipiripi
moguce...jel te svrbi?

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu maja27)
Direktna veza do poruke: 230
13.1.2010 16:12:54   
maja27
da, uzasno! ja sam prvo pomislila na eserihiju! jer sam imala problema i sa njom. Pa to ucestalo mokrenje i bol!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 231
13.1.2010 16:19:23   
cipiripi
e vidis..dvoumila sam se da li da ti kazem za eserihiju.. moze biti i kandida i eserihija.. idi kod doce da utvrdi tacno, nemoj da cekas i ne uzimaj terapiju na svoju ruku user posted image

(odgovor članu maja27)
Direktna veza do poruke: 232
13.1.2010 16:25:19   
maja27
Uzas! A ja hocu da radim testuser posted image !!

i pre mi se stalno to desavalo! i svaki put kada odem kod ginekologa sve je u redu. Sve grupe ok! kao prirodno imam pojacanu sekret i kada se malo prehladim to nagriza! Koristila sam uvek mac minor vaginalete!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 233
13.1.2010 16:46:07   
cipiripi
pa uradi test user posted image vrednosti bete ne remeti kandida a test reaguje na 25 jedinica bete u krvi user posted image

(odgovor članu maja27)
Direktna veza do poruke: 234
14.1.2010 20:35:03   
dacca
Ja sm juce isla kod ginekologa i taman da mi uzme papu kaze pa ima gljivica, imala sam da povratim. Ja sam mislila da su to ispupcenja na maloj, fuj!Osjecala sam se tako prljavo.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 235
14.1.2010 20:36:27   
cipiripi
jel ti dao neki terapiju?

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 236
14.1.2010 20:39:51   
dacca
dala mi je tablete, vaginalete i KMNO4 da se ispiram. Kaze da moze biti od antibiotika, pada imunitea, itd. Rekla mi je da ne smijem da se pere kupkama vise, samo sapunom i vodom. Kako sam se osjecala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 237
14.1.2010 20:40:25   
cipiripi
pa dobro..nije strasno, ne preteruj user posted image

pij malo vise jogurta user posted image

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 238
14.1.2010 20:43:39   
dacca
A znas sta sam rekla... ali je se stvarno tusiram svaki dan, a dolje se perem dv puta... (seljanka)
a ona mene... vidim ja srce da si cista, i bas toliko pranje ti nije zdravao, a joslkupke koristis1! (inace mi je kuma)

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 239
14.1.2010 20:48:28   
cipiripi
imas super intimni sampon, zove se MultyGyn, ja sam isti slucaj kao ti user posted image i dr mi je rekla "ako se vec toliko peres uzimi ovaj koji ne skodi" user posted image

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 240
14.1.2010 21:23:48   
nens
Vec vise od godinu dana imam probleme sa Candidom i jedno vreme sam imala i neku bakteriju, ali nje vise nema. Par meseci mi je bilo OK, medjutim otisla sam na pregled i na nalazu za vaginalni sekret imam sledece: neutrofilni granulociti mesana bakterijska flora Candida sp. Doktorica mi je rekla da stavim 6x1 Canesten vaginalnu tabletu i da dodjem na kontrolu. Da li je to dovoljno? Da li treba i neka dijeta? Neka posebna hrana? Da li da menjam doktoricu, jer toliko dugo ne moze da me izleci? Kako da se resim toga da se vise ne vraca? I da li to utice na plodnost?
Molim vas ako neko zna odgovore na moja pitanja, javite. Poludecu!
Hvala unapred!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 241
14.1.2010 21:37:11   
cipiripi
jel si uzela canesetn3 ili canesten1?
jel ti rekla za ove canesten3 da stavljas 6 dana?
mozes da pijes vise jogurta, smanjis slatkise..

(odgovor članu nens)
Direktna veza do poruke: 242
14.1.2010 21:40:25   
nens
Canesten 3. 2 kutije. To je 6 vaginalnih tableta, po 1 svako vece

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 243
14.1.2010 21:42:52   
cipiripi
to je ok. slabija je doza od canesena 1. user posted image

(odgovor članu nens)
Direktna veza do poruke: 244
14.1.2010 21:49:34   
nens
I prosli put sam imala slicnu terapiju i proslo je. A mene jako brine sto se to vratilo, a nisam imala nikakve simptome, pa sad ne znam ni od kad je to. user posted image Ne znam sta da radim da se ne vraca.
Hvala na brzim odgovorima user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 245
15.1.2010 21:39:31   
dacca
Ako se kaze gljivica je li to bas kandida? user posted image

(odgovor članu nens)
Direktna veza do poruke: 246
15.1.2010 21:42:48   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: nens

I prosli put sam imala slicnu terapiju i proslo je. A mene jako brine sto se to vratilo, a nisam imala nikakve simptome, pa sad ne znam ni od kad je to. user posted image Ne znam sta da radim da se ne vraca.
Hvala na brzim odgovorima user posted image

jel ti se muz/decko pregledao?

(odgovor članu nens)
Direktna veza do poruke: 247
15.1.2010 21:42:56   
Verus
daco, ako se prica o gljivicnoj infekciji vagine, ili creva (jer je i tu normalno prisuta) misli se na kandidu albikans (candida albicans). 

Zene je imaju normalno u vagini, pa se nekada prenamnozi-usled promene hormona i sl.

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 248
15.1.2010 21:46:03   
dacca
Krenula kuma doktorka da mi radi papu, kada ono... Rekla je da nema svrhe da mi radi vec mi je dala terapiju, pa mi je rekla da dodjem 5 dan ciklusa da vidimo je li se sta ucinjelo!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 249
15.1.2010 21:48:14   
Verus
Ja kuburim sa kandidom od svoje 23 godine....puno dr. kaze da nema veze sa ishranom, ali stvarno primetim kada jedem puno slatkog ili secera da mi se uvek desi....ali evo, ovaj put nisam imala ni svrab ni nikakve simptome, a dr. kaze da je bilo strava i uzas kakvu sam infekciju imala....pisala sam da su rekli da je moguce da je to toliko iziritiralo grlic da mi je mozda izazvalo kontrakcije!

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here