|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kandida
12.1.2010 0:15:49   
gagana83
IZVORNA PORUKA: cipiripi

sad sam gledala uputstvo kod krema..
mere opreza-trudnoca ili sumnja na trudnocu... mozda se to odnosi na prvo tromesecje..user posted image

Ne znam,i ja sam ih koristila u trudnociuser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 201
12.1.2010 0:16:08   
buhla
nistatin je najslabiji od svih tih lekova protivu kandide, pa verovatno zbog toga daju trudnicama. proverila ja i u apoteci, rekla da mogu. sada sam bas gledala bacila sam kutiju.
p.s. i nistatin se ne koristi u prvom tromesecju!

< Poruku je uredio buhla -- 12.1.2010 0:17:04 >

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 202
12.1.2010 0:19:33   
cipiripi
pa verovatno cekas onda da prodje prvo tromesecje pa guras sta stignes user posted image
salim se..izvini ako sam te uznemirila samo sam se setila sta ti je rekla..
ko ce ga znati vise..svaki dr ima svoju pricu..

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 203
12.1.2010 0:29:50   
aliki
Meni je u trudnoci dr preporucio Polygynax vaginalete, po jednu na tri dana, a posto mi pred porodjaj nisu bile od pomoci, dao mi je Lomexin dve nedelje dva puta nedeljno. Dobre su, ali ja ne mogu da se otarasim gljivica, ni pre trudnoce ni sada, posle sedam meseci... Verovatno su uzrocnici razni, od slatkisa, dnevnih ulozaka, itd. Imam utisak da ih stalno imam. :(( 

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 204
12.1.2010 0:33:08   
cipiripi
pa ako se ne leci partner imaces ih stalno... user posted image

(odgovor članu aliki)
Direktna veza do poruke: 205
12.1.2010 0:37:24   
aliki
Maze on Canesten kremu kad vidim da ja imam, on nema tegoba. A i koristimo zastitu, tako da mislim da je ovo moj problem. :(

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 206
12.1.2010 0:38:49   
JULIE
Kandida je koja gr sekreta?

(odgovor članu aliki)
Direktna veza do poruke: 207
12.1.2010 0:39:37   
cipiripi
pih..ti onda bas mucis muku..
jel si pusac? oce i od toga...
ako nisi trudna sad, probaj da pijes aloju, ona je pomogla sestri od mm.. ojacala joj je imunitet i resila se kandide..evo sad ce druga godina.

(odgovor članu aliki)
Direktna veza do poruke: 208
12.1.2010 0:40:16   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: JULIE

Kandida je koja gr sekreta?

user posted image user posted image user posted image user posted image srce moje plavo , to je gljivica user posted image

(odgovor članu JULIE)
Direktna veza do poruke: 209
12.1.2010 0:43:48   
aliki
Spominjali su mi aloju, ali ne znam kako da je nabavim? Sad mi se upalila lampica- pa da, ja ustvari imam problem sa imunitetom! :) Cesto sam prehladjena, a imala sam i eserihiju, o gljivicama da ne govorim - i sve zbog loseg imuniteta.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 210
12.1.2010 0:43:59   
JULIE
Znam duso moja jos plavljauser posted image candida albicans je glijivica to smo ucili u skoli ali znam da se javlja u nekoj grupi sekreta samo nisam sigurna kojojuser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 211
12.1.2010 0:46:49   
aliki
to je sesta grupa. :)

(odgovor članu JULIE)
Direktna veza do poruke: 212
12.1.2010 0:48:58   
JULIE
Da,sesta sad sam i ja proverilauser posted image Ma pametan sam ja,nego ova Cipi nema pojmauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aliki)
Direktna veza do poruke: 213
12.1.2010 0:49:57   
cipiripi
gde zivis Aliki?

Julie ja procitala "A kandida je grupa sekreta?" sorry znas da nisam veceras....

(odgovor članu JULIE)
Direktna veza do poruke: 214
12.1.2010 0:51:48   
aliki
U Novom Sadu.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 215
12.1.2010 0:54:20   
JULIE
Napisala sam,kandida je koja gr sekreta?Nemoj da krivis hormone sto si neznalicauser posted image user posted image Salim se ljubavi,znas ti to

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 216
12.1.2010 0:55:00   
cipiripi
a jel imas nekoga ko radi sa alojom?
ja imam jednu zenu ovde u Bg mogu da je pitam da li zna nekoga iz NS.
Aloja za imunitet je kao sirup pijes ujutru i uvece po rakijsku casicu i mislim da je oko 2000 din..

(odgovor članu aliki)
Direktna veza do poruke: 217
12.1.2010 0:57:53   
lence
Samo da se javim na brzaka; Aloa se ne sme uzimati u trudnoci, procitajte o njoj i na ovom forumu, pisala je Verus!
Od prirodnih lekova dobro je tea tree oil, treba jesti jogurt sa onom bakterijom  komplikovanog imena i izbegavati slatkise.

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 218
12.1.2010 0:59:26   
cipiripi
znamo znamo..pitah zenu jel user posted imageuser posted image

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 219
12.1.2010 1:01:10   
gagana83
Somboled ima onaj jogurt LGG,kazu da je odlican za imunitet i probleme sa sekretom.Ja preporucujem ehinacea kapi(valjda se tako pise).Postoji i neki napitak sa brusnicom za poboljsanje imuniteta ali ne mogu da se setim naziva.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 220
12.1.2010 1:03:09   
aliki
Trenutno pijem ehinaceu, cini mi se da ima efekta. Ma sve cu probati, samo recite! :)

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 221
12.1.2010 12:39:32   
Verus
Da napisem i u ovoj temi, da imaju buduci i sadasnji korisnici. Pisala sam vise o mojoj situaciji u temi "grlic materice u trudnoci". Naime, juce su mi nasli da imam strasnu infekciju kandidom. Simptome UOPSTE nemam, sto je cudno, jer kada sam je pre dobijala svrbelo bi me dole ko sam djavo. Sada apsolutno nista. Infekcija kandidom moze da izazove kontrakcije grlica. NE znam da li je to slucaj kod mene ili ne, ali popila sam neke tablete za to, pa cemo videti. Takodje su mi stavili kateter da uzmu sterilnu mokracu, da vide da nije urinarna infekcija. Mislim da ce danas da urade sve kulture vagine da i to provere, sto nisu uopste radili u ovoj trudnociuser posted image Bolje spreciti nego leciti nesto ne ide ovde najbolje, ali, u dobrim sam rukama pa se nadamo najboljem!

(odgovor članu aliki)
Direktna veza do poruke: 222
12.1.2010 12:45:26   
Dudu25
Draga, i ja lijecim kandidu pisala sam, ali kako ja znam meni je dok. da svako je ima u tijelu i da se cesce javlja tokom trudnoce, pa daj Boze da je lijece i bice sve u redu,

ja stavljam dolje svinjsku mast sto sam je prala u devet voda, jer kazu da ona pomaze pa ja i nju koristim, sad neznam jel mozes u trudnoci da je koristis ti, ali ja nju koristim i za ureaplasmu i za kandidu

drzim palceve da bude sve ok

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 223
12.1.2010 12:52:40   
Verus
Dudu, da ima je uvek prisutnom, ali je meni bas poludela...jogurt stalno jedem, mada sam tukla slatko NENORMALNO za praznike, i onda mi se uvek desi to zlo da se premnozi. Ali interesantno je da je nisam uopste osetila! Nadam se da je eto, neka infekcija ovo izazvala, pa da moze da se sanira i da bude ok. Mozes dole mazati i jogurtom, ili natopiti tampon u jogurtu i drzati malo unutra.

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 224
12.1.2010 12:55:17   
buhla
hm, e čitala sam to ovde i za jogurt i mast da može da se stavlja dole, pa me samo interesuje da li može i trudnica?
Rekla sam ja mami za tu mast da mi napravi, al nigde da nadjemo te cvetove nevena!

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here