red3lilu -> RE: Ekspertni UZ (5.8.2012 13:13:06)
|
U prvoj trudnoći me je genetičarka uputila usmeno i na nekom papiriću[sm=smiley36.gif] da idem kod dr. Stojića na ekspertski u MegaLab...Pošto nisam imala nameru pre 4 godine da dajem 6000,00 za tako nešto i još uslovljena kod koga i gde...lepo sam rekla mojoj tadašnjoj gin. da nemam para i ona me je na osnovu moje "problematike" uputila da to uradim o trošku države u Novom Sadu gde sam se po prvi put srela sa dr. Belopavlovićem... Pregled Uz je trajao satićak vremena, sve je lepo pogledao... pitala sam ga tada za pol i dobila sam odgovor: nemoj da te to previše opterećuje, samo nek je ON živ i zdrav[sm=smiley36.gif] U ovoj trudnoći moja dijagnoza više nije na spisku koji pokriva osiguranje, a hvala Bogu i mi smo uznapredovali pa sam mogla da priuštim ekspertski... lepo je čovek 45 min pregledavao sve do tančina... obrtao, prevrtao, 10 puta pregledao jedno te isto (sestrica se već bila smorila [sm=smiley36.gif])... pošto sam ga zamolila da izmeri i grlić, uradio je i to,.. na kraju sam ga pitala i za pol bebe, već je bio ugasio aparat (pošto sam bila poslednji pacijent)... Doktor je bez problema upalio aparat i pregledao ponovo i ustanovio [sm=rozacrtici.gif]... to je prvi i jedini put da je naglas izgovoreno od strane lekara u ovoj trudnoći, jer se ova mala skriva ko špijun, i iskreno se nadam da nije pogrešio, jer ako jeste n i n a ićićeš na mesec na pregled[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|