Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zovete njegov... 31.10.2011 23:52:15
|
|
|
|
Alexis79
|
Ne zovem ga dodje sam Napala sam nocas na ove sexy teme
|
|
RE: Kako zovete njegov... 2.11.2011 19:32:50
|
|
|
|
Anoniman
|
nekad sam ga zvala teleca noga , sad mi vise izgleda kao prolecna roln(ic)a
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 2.11.2011 19:52:19
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 Ne zovem ga dodje sam Napala sam nocas na ove sexy teme
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 2.2.2012 18:02:54
|
|
|
|
peca
|
Nikako, nekad kazem "mali" ali ne zbog velicine nego tipa junior mali mm
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 10.5.2012 18:25:15
|
|
|
|
cicimummy
|
Peco nasmeja me :) I ja tako ponekad odvalim :) D junior :P Sutra uvece malac spava kod babe pa cu da sagledavam i smisljam celu noc kako da ga krstim trajno :P
|
|
RE: Kako zovete njegov... 14.5.2012 20:55:55
|
|
|
|
mala buba
|
kako sam se slartko ismejala. joj,bre, zene....nista gore od nas. svidja mi se ovo...ne zovem ga,sam dodje
|
|
RE: Kako zovete njegov... 22.8.2012 15:13:42
|
|
|
|
nenuska12
|
kitica
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 22.8.2012 15:26:07
|
|
|
|
Janncica
|
Drugar
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 5.9.2012 0:20:38
|
|
|
|
Celeste
|
Dzordz mu je ime a Tuki nadimak
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 5.9.2012 8:24:00
|
|
|
|
foursome
|
Djoka Marjanovic!
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 2.1.2013 13:04:41
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Velisaaaa
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 2.1.2013 13:16:02
|
|
|
|
branki*
|
ne zovem ga nikako,to mi je glupo...
|
|
RE: Kako zovete njegov... 2.1.2013 13:33:01
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja ga nekad zovem mis,al nisam odavno...
|
|
RE: Kako zovete njegov... 14.10.2013 13:23:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: maša Pa logično- + "najveći morski sisar"
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 18.9.2014 11:30:17
|
|
|
|
Modessty
|
evo po želji dragih mi sugrađanki podižem temu,,,, izvolte Šerpi imaš čast da nam predstaviš svog dragog u novom svetlu
|
|
RE: Kako zovete njegov... 18.9.2014 11:49:57
|
|
|
|
mali_mis
|
Glavonja
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 18.9.2014 11:50:48
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 18.9.2014 11:55:05
|
|
|
|
Bibilib
|
ne zovem ga uopste,sam dodje
|
|
RE: Kako zovete njegov... 18.9.2014 12:02:28
|
|
|
|
mamica 91
|
Neki dan mm i ja gledli neku komediju, pokidali se od smeh ona njegov zove muski stapic greha hahahah
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 18.9.2014 12:03:24
|
|
|
|
emicaa
|
Djoko
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 18.9.2014 12:04:37
|
|
|
|
Modessty
|
e sve ste blesave!
|
|
RE: Kako zovete njegov... 18.9.2014 12:10:39
|
|
|
|
wivern
|
Karmin
|
|
RE: Kako zovete njegov... 18.9.2014 13:53:40
|
|
|
|
serpica
|
Evo devojke da pokrenem temu posto nam je Mod dozvolila ja menjam ime,zavisi od situacije i raspolozenja,poslednji put je bio Brzi
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 18.9.2014 13:56:27
|
|
|
|
Modessty
|
e čekala sam te cicoooo! kaži mu da uspori malo! ne prave se crtice na brzinu!
|
|
RE: Kako zovete njegov... 18.9.2014 14:02:05
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR e čekala sam te cicoooo! kaži mu da uspori malo! ne prave se crtice na brzinu! ko zna,mozda i ispadne nesto,ma bolje i Brzi nego Baja,zamisli kakvo bi to dete bilo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
RingerajaDa li mislite da RR nije kao pre? Manje postova, manje tema, manje aktivnih korisnika... Da (
60%)
Ne (
40%)
Ukupan broj glasova: 105Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!