Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zovete njegov... 31.1.2010 22:38:09
|
|
|
|
pfcrade
|
odakle vam potreba da mu tepate? i ja tj moj vrsnjak ga ima.
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 31.1.2010 22:46:01
|
|
|
|
gina
|
Uglavnom sam dođe, ne zovem ga
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 1.2.2010 0:49:53
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: pfcrade odakle vam potreba da mu tepate? i ja tj moj vrsnjak ga ima. ne razumem ovo
|
|
RE: Kako zovete njegov... 1.2.2010 0:58:22
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: marince IZVORNA PORUKA: pfcrade odakle vam potreba da mu tepate? i ja tj moj vrsnjak ga ima. ne razumem ovo Sta ti nije jasno? I njegov khm,khm ima ime,ali nije rekao koje je
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 1.2.2010 1:01:52
|
|
|
|
marince1
|
Aaaaaaaaaaa on je musko I plavusa je ukapirala
|
|
RE: Kako zovete njegov... 1.2.2010 1:11:18
|
|
|
|
simke
|
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 1.2.2010 7:27:50
|
|
|
|
Anoniman
|
MILIĆUUUUUUUU....... (nema veze sa prezimenom)
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 1.2.2010 10:36:03
|
|
|
|
lothroniell
|
Prepisujem... IZVORNA PORUKA: OTI ono brutalno, pravo u celo: k.. ... cesto ga zovem i ;"ON" (njega, njemu...)
|
|
RE: Kako zovete njegov... 1.2.2010 10:38:57
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: pfcrade odakle vam potreba da mu tepate? Pa kada je nešto mmmmmm slatko, prosto ti dođe da mu tepaš, da ga milkiš, maziš i da mu pričaš.. a onda se izrodi i neki nadimak iz svega
|
|
RE: Kako zovete njegov... 1.2.2010 10:40:24
|
|
|
|
lothroniell
|
Iz tih tepanje se Eugi cesto svasta izrodi IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: pfcrade odakle vam potreba da mu tepate? Pa kada je nešto mmmmmm slatko, prosto ti dođe da mu tepaš, da ga milkiš, maziš i da mu pričaš.. a onda se izrodi i neki nadimak iz svega
< Poruku je uredio lothroniell -- 1.2.2010 10:41:09 >
|
|
RE: Kako zovete njegov... 1.2.2010 10:41:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: gina Uglavnom sam dođe, ne zovem ga Bas tako
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 1.2.2010 10:42:19
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: lothroniell Iz tih tepanje se Eugi cesto svasta izrodi IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: pfcrade odakle vam potreba da mu tepate? Pa kada je nešto mmmmmm slatko, prosto ti dođe da mu tepaš, da ga milkiš, maziš i da mu pričaš.. a onda se izrodi i neki nadimak iz svega I onda se okreneš, kad ono tvoje izrođeno ima 7, 5 meseci Eve ga moj minuli rad
|
|
RE: Kako zovete njegov... 1.2.2010 10:44:37
|
|
|
|
lothroniell
|
" tvoje izrođeno"
|
|
RE: Kako zovete njegov... 24.6.2010 16:32:56
|
|
|
|
Mishica 77
|
piša nemojte da se smejete... morala sam da smislim neko ime, a to mi je prvo palo na pamet
|
|
RE: Kako zovete njegov... 25.6.2010 0:45:39
|
|
|
|
Mitea
|
Da li bi tvoj drugar da se igra sa mojom drugaricom?
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 25.6.2010 7:33:44
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: gina Uglavnom sam dođe, ne zovem ga Bas tako Potpuno tako
|
|
RE: Kako zovete njegov... 2.7.2010 18:19:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Cupavac...
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 30.7.2010 23:53:28
|
|
|
|
sandrina 85
|
IZVORNA PORUKA: maky92 Cupavac... Moj, tj njegov je kratko i jednostavno -KIT-
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 30.7.2010 23:56:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Tvrdoje
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 30.7.2010 23:58:41
|
|
|
|
anuksunamun
|
cika kure :):)
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 30.7.2010 23:59:07
|
|
|
|
Mivica
|
IZVORNA PORUKA: verolino Tvrdoje Ooo, životeee!!!
|
|
RE: Kako zovete njegov... 31.7.2010 0:02:54
|
|
|
|
anuksunamun
|
koje smo mi zene olos ...znas kada bi oni nama nesto ovako priredili :):):)prave smo hohshtaplerke
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 31.7.2010 0:04:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mivica IZVORNA PORUKA: verolino Tvrdoje Ooo, životeee!!! Ima i prezime Ajd bicu malcice vulgarna- puno ime i prezime mu je Tvrdoje Mudic Moj muzz se otkida od smeha kad ga pitam jel Tvrdoje treba veceras u sumu po drva
< Poruku je uredio verolino -- 31.7.2010 0:07:57 >
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 31.7.2010 0:07:17
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: Mivica IZVORNA PORUKA: verolino Tvrdoje Ooo, životeee!!! Ima i prezime Ajd bicu malcice vulgarna- puno ime i prezime mu je Tvrdoje Mudic Moj muzz se otkida od smeha kad ga pitam jel tvrdoje treba vecera u sumu po drva aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stobom je nesto drugo ,ti si za mene par :):)
|
|
|
|
RE: Kako zovete njegov... 31.7.2010 0:08:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam probao sve, ja sam prosao svud...s tobom je prava stvar
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Zensko imemica0NAjlepse zensko ime?NAstasija (
71%)
VAsilija (
19%)
Jefimija (
11%)
Ukupan broj glasova: 75Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!