Brana -> RE: kada staviti bebu u dubak? (29.12.2010 21:02:41)
|
IZVORNA PORUKA: milijana.rs E pa drage moje,izvinite zaista ako ste se uvrijedile...Ne pricam ja o ljubavi o djeci,pobogu...I ja zivim sama,nemam pomoc ni od koga,osim muza u rijedjim situacijama,jer mnogo radi.Kuvam,cistim,peglam kao i vi,organizujem se dobro i dosta toga uspijem.Vas je ovo mozda pogodilo?Mozda ste se drage moje pronasle?Istina umije da zaboli[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] . Bila sam u prilici da se nagledam svakakvih majki,i znam sta pricam...A znate i vi!Samo mozda sebe malo lazete? Da,drage moje nevine mamice,bebi nece nista biti od pola sata u setalici,ali isto ih tako mozete staviti u krevetac,ogradicu...dati im igracke,pa bice mirne pola sata.Ali ne bih vise da vas poducavam,sada sam vam se obratila i ovo je poslednji put!Svako dobro! Miljana ako si dosla da vredjas ne znam zasto onda pises! Niko ovde ne laze nikog ovde su divne mamike koje su veoma brizne i divne osobe,a ako si dosla da podjebavas onda si promasila temu a i forum! I tebi svako dobro!
|
|
|
|