Anoniman -> RE: kada staviti bebu u dubak? (24.9.2010 17:31:50)
|
IZVORNA PORUKA: liliana Drage mamike, kada ste počele stavljati svoje bebe u dubak? Koliko dugo u početku? Kakav dubak ste uzele svojim bebama? Da li znači kada je dubak sa onim muzičkim dodacima, tj. da li je zaista bebi zanimljivije? Koliko ste, otprilike plačale dubak (čisto da uporedim cene)? Mada neki dr nisu za to da se dubak koristi, ja ipak smatram da je on OK... Što vi mislite? Pošto nisam uspela nači ovakvu temu, Molim moderatore , ukoliko postoji ova tema, da moj post prekopiraju u nju, a ovu temu zaključaju. IZVORNA PORUKA: Anoniman Moj mali je ušao u dubak sa 7-8 meseci i isto tako sam i izašao sa 12 meseci kada je prohodao... IZVORNA PORUKA: Anoniman Nama je lekar rekao da beba sme samo da dodiruje zemlju vrhovima prstiju kada je u šetalici, sve dok ne počne i van nje da šeta uz pridržavanje roditelja. Tada sme da mu bude celo stopalo na zemlji, jer je kao već naučio, i zaista je na kraju već sam ustajao i hodao, a šetalica mu je bila - ne znam ni ja šta, valjda sigurnost.. To su moji postovi. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|