|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nameštaj za dečije sobice
11.12.2011 19:18:34   
Doogie
I mi spremamo sobicu, ima jos nesto manje od dva meseca da sve upakujemo.  Htela sam pored krevetca da stavim i neku fotelju, tako da kada se bebica probudi nocu imam gde da sednem za nocni podoj.  Ova mi se cini super udobno i lepo.  Interesuje me samo - da ne romantiziram previse?  Da li taj scenario koji sam smislia zvuci realisticno, ili je po vasem iskustvu verovatnije da cemo se vratiti u krevet? ne bih da se trosim na fotelju u tom slucaju, em nije jeftina, em ce mi zauzimati dosta prostora u inace minijaturoj bebi sobici.

user posted image

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 176
11.12.2011 19:38:56   
Anoniman
Mislim da ti ne treba. Ja sam stavila fotelju u dečiju sobu i nikad je tu nisam nahranila. Nisam se pokajala jer sam kupila fotelju na razvlačenje pa ima drugu funkciju (kao sad na primer, mali nam je stan i mi spavamo u dnevnoj a pošto je mm bolestan njemu smo u dečijoj napravili karantin i spava na fotelji a Nevena je sa mnom u dnevnoj ) Ako imaš potrebu za rezervnim ležajem ako mi, uzmi fotelju na razvlačenje, ako ne bolja ti je stolica za ljuljanje, mi je nemamo pa se klatim ja kad je uspavljujem i razmišljam koliko bi mojim leđima lakše bilo da sam imala gde da je udenem...

(odgovor članu Doogie)
  Direktna veza do poruke: 177
11.12.2011 20:44:04   
ivas
Doogie fotelja je predivna! Gde si ja nasla i koliko kosta? (mozes mi i na pp napisati). Nemam iskustva sa dojenjem jos uvek pa ne mogu da kazem da li je prakticno imati je obzirom da ti je i prostor mali. Ali opet - ako imas mogucnosti i dopada ti se, zasto da ne. Meni se previse cesto desava da mi govore da mi nista ne treba - drugarica kaze ne treba mi ni komoda sa kadicom, nikad je tu necu kupati, druga pak kaze da joj je takva kadica bila spas. A ja sve kao hocu da pohvatam savete i po tome da kupujem ali sam shvatila da to ne funkcionise. Stilovi zivota se razlikuju pa onda niko sa strane ne moze da ti kaze sta ti treba, a sta ne jer prosto ne zna kako ti zivis. Ja drugarici ne mogu da objasnim ni zasto zelim da mi se u bebinoj sobi sve slaze po boji. Jako cesto cujem, ne treba ti ovo, ono, pa to je bacanje para...Pa, nismo svi isti, neko ima mogucnosti da kupi nesto i zeli to zbog estetike ili mu je prosto to zelja, mislim da je i to vazno. U casopisima cete uglavnom videti clanke o tome kako opremiti roditeljsku spavacu sobu za bebu jer uglavnom ljudi za bebu nemaju posebnu sobicu. I onda ako je imas nema clanak za tebe da procitas. user posted image   

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 178
12.12.2011 16:40:10   
Doogie
I meni se mnooogo svidja. Jos kad zamislim u gluvo doba noci kako smo se uvalili bebica i ja i ruckamo, dodje mi da se rasplacem :)))  Evo LINK gde sam je nasla, moram otici i da sednem u nju da vidim da li je udobna kao sto izgleda. 

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 179
12.12.2011 22:33:00   
ivas
A jesi li sigurna da ovo nije neki stari link? Kad odem na Kikin sajt nema ove fotelje. A i cena mi je nesto mala za takvu fotelju u odnosu na one sto oni imaju, obicno su im skupe. Inace je predivna i ja merkam tako nesto mada isto imam malu sobicu za bebu gde planiram da ubudzim i jedan krevet samac da koristimo za sedenje i eventualno spavanje po potrebi. Imacemo jos krevetac i komodu za kupanje i presvlacenje a plakar je ugradni. A u nasu sobu cemo staviti kolevku za pocetak jer krevetac tesko da mozemo da ubacimo, mala nam soba. A i svidja nam se da imamo kolevku, bas zbog tog romanticnog momenta, retko ih vidjam u poslednje vreme.

(odgovor članu Doogie)
Direktna veza do poruke: 180
12.12.2011 23:11:53   
snješka
To s kolijevkom je super ideja, samo što se kolijevka koristi baš jako kratko.

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 181
16.12.2011 11:06:57   
Doogie
ivas, skupo ce nas kostati ta romantika :)  i meni je kolevka peslatka, jos kad ima onaj mehanizam za ljuskanje, to je sigurno super.  ali mi spavamo u dnevnoj sobi/kuhinji, tako da tu nemamo bas ni sibicu gde da spustimo a kamoli kolevku.  a u bebi sobu bi i nama bilo pametnije da stavimo neku fotelju na razvlacenje, da moze neko i da prenoci ali nema gde.

link je frishak, sad sam ga testirala otvara mi bas ovu stranicu sa slikom ove fotelje.  a i skoro kada smo bili u radnji cini mi se da smo je videli i to je otprilike ta cena, koliko se secam.  imaju i te od 60 i 100hiljada, ali njih nismo gledali :)

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 182
16.12.2011 11:52:05   
madre
doogie, ja mislim da fotelja moze da saceka da se porodis, pa ces tada videti da li ima potrebe za njom.
inace, jako je lepauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Doogie)
Direktna veza do poruke: 183
16.12.2011 12:16:45   
ivas
Doogie znam da link radi, kad kliknem na njega vidim tu divnu fotelju. Ali pitanje da li je aktuelan. Jer kad odem na sajt Kike tamo u nema te fotelje u ponudi. Znaci pratis dnevne sobe pa fotelje i nema je. Pa zato kontam da je mozda vise nemaju. Mada ne znaci da im je sva ponuda i na sajtu. Nisam skoro bila do njih mozda odem uskoro i ja da pogledam sta sve imaju.
Mi srecom imamo i svoju spavacu a i sobicu za bebu ali su obe minijaturne pa nam je isto problem ubudzenje ogdovarajuceg namestaja. user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 184
16.12.2011 12:19:27   
madre
sad gledam ponovo ovu fotelju, i cini mi se da nije pametno uzeti belu iako je stvarno lepa...

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 185
16.12.2011 14:02:06   
Doogie
to i mm kaze.  posebno sto je od nekog platna, pa ce svaki bebin bljuc ostati na njoj, a kasnije i otisak sake (cokolada, dzem, i sl.).  dok ima onih kao od koze koje samo prebrises.  svakako cemo sacekati da beba dodje pa da vidimo kako nam bude zgodno za nas dve.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 186
16.12.2011 14:03:35   
madre
sigurno da je tako najboljeuser posted image

(odgovor članu Doogie)
Direktna veza do poruke: 187
20.12.2011 20:19:49   
maslackic
nas krevetac i posteljina user posted image user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 188
20.12.2011 20:23:07   
malenac76
maslackice bas je lijep krevetac i posteljina user posted image

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 189
20.12.2011 22:34:48   
vonavoj
user posted image imamo isti krevetac!user posted image user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 190
21.12.2011 13:34:33   
maslackic
Von ,mislim da nas je bas dosta sa istim krevticem user posted image + jos isto AS, nadam se da i decu necemo isto oblaciti pa da ne mozemo da ih razlikujemo user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 191
21.12.2011 14:52:28   
Mama 78
MM hoce nesto ovako i bas se zagrejao za to,mada imamo krevetac od prve cerke.Jeste lepo,ali je izdatak bezpotreban cak iakuser posted image o se pravi.Nadam se da ce da se ohladi,a u prodaji je oko 30hiljade.

Direktna veza do poruke: 192
21.12.2011 15:03:44   
maslackic
ako je kvalitetno uradjen isplati se ulaganje jer je kao transformers...user posted image sluzice i kad bebce bude vece...meni se mnogo svidja user posted image

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 193
21.12.2011 15:09:41   
Mama 78

IZVORNA PORUKA: maslackic

ako je kvalitetno uradjen isplati se ulaganje jer je kao transformers...user posted image sluzice i kad bebce bude vece...meni se mnogo svidja user posted image

user posted image user posted image Kao da je pisao MM!!!Ali maco isplati se!!!user posted image

Direktna veza do poruke: 194
21.12.2011 15:12:01   
maslackic
user posted image user posted image pa stvarno i mm u se dja, ali mi nemamo posebno sobu za bebu ,pa nema smisla da uzimamo, jedva smo i ovaj krevetac ugurali...

a stvarno, ako se kvalitetno odradi...user posted image

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 195
21.12.2011 16:56:17   
Verus
veronica: sad tek vidim vasu poruku: Ja sam u SAD, i to je bilo u jednoj radnji gde se prodaju razne stvari od kojih sam pravis umetnicke radove: crafts...tako da sam ja kupila posebne trakice i zalepila sve to na zid.  Bilo je bas jeftino oko 50centi komad...

(odgovor članu veronica franco)
Direktna veza do poruke: 196
21.12.2011 16:59:15   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: maslackic

Von ,mislim da nas je bas dosta sa istim krevticem user posted image + jos isto AS, nadam se da i decu necemo isto oblaciti pa da ne mozemo da ih razlikujemo user posted image

user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 197
21.12.2011 17:15:42   
Sesilija 83
Mama 78 ima li negde u slobodnoj prodaji ovakvi krevetici ili samo da se naruci tj napravi ponarudzbinI?

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 198
21.12.2011 17:19:05   
Verus
Doogie: ako ce ti beba biti u njenoj zasebnoj sobi, i planiras da dojis, stolica ti treba.  Ja imam jednu i dan danas je koristim kad je uspavljujem (a njoj je 21 mesec skoro). U svojoj sobi je od nekih 5.5 meseci.  Ja sam kupila neku crnu, tako da cu posle moci da je koristim kao "redovan" namestaj.

(odgovor članu Doogie)
Direktna veza do poruke: 199
21.12.2011 17:23:56   
Mama 78

IZVORNA PORUKA: Sesilija 83

Mama 78 ima li negde u slobodnoj prodaji ovakvi krevetici ili samo da se naruci tj napravi ponarudzbinI?

MM je to nasao na sajtu LETOSHOP.rs, i znam da je bio oko 30hiljada sa jos nekim dodacima.Pogledaj tamo!!!

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

Koje je lepse ime za devojcicu?
tweety82

Kuma sam i treba da dam ime devojcici koja ce jos malo da se rodi.Njenoj mami se svidjaju ova tri imena, malo pomoci bi mi dobrodoslo!!!Hva a!!

Ilina (21%)

Mia (61%)

DJurdjina (19%)

Ukupan broj glasova: 227

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here