Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 17.1.2012 0:28:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
Gae, ako ti nije problem, posalji mi pp gde tacno si kupila ove stickere, ova drvca i kucice su mi bas super, nisam videla bas takve.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 17.1.2012 0:31:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Bojim se da sam 2 puta prošla tuda u životu i oba puta mm vozio a ja se zanimala detetom tako da nemam pojma gde je tačno
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 17.1.2012 10:06:02
|
|
|
|
marijana22
|
Ok hvala. Jel zna neko kako se skidaju ovi stikeri? I da li ostaje fleka na tom mestu? Mi cemo bebca prvih nekoliko meseci kod nas u sobu, pa sam mislila da malo ukrasim taj deo kod kreveca. Ali kad ga prebacimo u njegovu sobicu skinula bi i stikere pa ne bi da moram da krecim taj zid ili sl.
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 17.1.2012 10:19:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi nismo do sad imali iskustva, tako da ne znam, ali mm pretpostavlja da ćemo morati da gletujemo i krečimo kad budemo sidali.Znam samo da se ne mogu lepiti na punu disperziju.
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 30.3.2012 15:15:23
|
|
|
|
madre
|
trenutno sam u potrazi za lepom sobom za decake sto vise gledam po netu to sam zbunjenija. sve su lepe a opet obicne, a ne bih ni preterano kicaste jeste li videli skoro nesto interesantno?
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 30.3.2012 20:35:19
|
|
|
|
Zell
|
Meni je ovo jaaaako simpaticno KLIK
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 31.3.2012 8:53:35
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Ormar školska tabla Super je
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 31.3.2012 8:59:14
|
|
|
|
Lu
|
Super ormar Ja mislim da je propast kupiti djetetu skup namještaj u sobu.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 31.3.2012 14:19:12
|
|
|
|
madre
|
gae, strava je ormarcic meni treba cela soba: krevet, ormar, i 2 razlicite komodice, jedna recimo sa fiokama a druga sa policama. uz to, ne bih da je bela. mnogo trzim,a? gledala sam po netu, i nije neki izbor... svidela mi se jedna bambino, ali rekoste da je los kvalitet videcu jos malo...
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 31.3.2012 14:26:13
|
|
|
|
NadaR
|
Madre , skupis nekoliko ideja , iscrtas sve kako hoces da bude i napravis po mjeri u boji koja ti se dopada.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 31.3.2012 14:48:09
|
|
|
|
indy_25
|
I mi moramo sari preurediti sobu i kupiti nov namjestaj. Ovu bebecu sobu cu uskoro da stavim na internet da se prodaje.
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 31.3.2012 14:52:49
|
|
|
|
madre
|
nado, razmisljala sam o tome... na kraju cu verovatno tako i da uradim
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 31.3.2012 22:05:37
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Ja mislim da je propast kupiti djetetu skup namještaj u sobu. Ali ipak treba voditi racuna i o kvalitetu jer MDF i nekvalitetna iverica sadrze toksicne i kancerogene formaldehide kao vezivnu materiju. Ja sam uvek za prirodno drvo tretirano (ako mora) netoksicnim bojama nego za ivericu...
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 31.3.2012 22:07:18
|
|
|
|
Milevaa
|
IZVORNA PORUKA: Zell Meni je ovo jaaaako simpaticno KLIK Zell prelepo je, koja li je cena?
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 31.3.2012 22:37:13
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Zell Meni je ovo jaaaako simpaticno KLIK super je ali, jos mi je mali za ovakvu sobicu. mozda kasnije kad budemo imali i seku/batu
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 31.3.2012 22:40:46
|
|
|
|
madre
|
ja sam otkinula na ovako nesto, samo verovatno u onaj kraljevsko plavoj boji u kombinaciji sa mozda svetlo plavom ili zutom. a mozda i u ovoj... ali, mislim da nema sanse da nadjem ovu ivericu sa radom u boji (mislim na okvir-ovo zeleno). prelepa mi jeeee plus krevet i ormarce...
< Poruku je uredio madre -- 31.3.2012 22:42:22 >
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 7.5.2012 9:58:38
|
|
|
|
Shishica
|
Mogu da mislim koliko bi takva divota kostala... Ja se za drugo dete premisljam bas i zbog toga sto ne znam kako bi mogli deciju sobu da im obezbedimo..nikako jos uvek, a ne vidim ni kad bi moglo to vreme doci.. glup razlog mozda, ali meni je veliki.. Stalno smisljam kako bi mogli i sta..ali sve kombinacije koje pravim ne svidjaju mi se..
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 18.6.2012 20:44:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo dobre ideje za dečiju sobu:KLIK
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 19.6.2012 7:15:33
|
|
|
|
Zell
|
Madre, Milevaa ne znam koja je cena zove se Tweety decija soba ima na saju tel pa mozes pitati ili u Aleksandro salonu meni je jos lepsa uzivo
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 19.6.2012 7:48:52
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Evo dobre ideje za dečiju sobu:KLIK Ovo mi se mnogo sviđa i baš ovako nam nešto treba za Vanjin sobičak.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 20.6.2012 10:43:22
|
|
|
|
madre
|
je l znate gde mogu da nadjem lepe ruckice sa decijim motivima: ribica, cvetic, sunce.... ono za otvaranje fioka i ormara
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
ImeMaja85bgdDa li vam se svidja ime Viktor?Da (
58%)
Ne (
42%)
Ukupan broj glasova: 207Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!