Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 25.9.2014 23:40:33
|
|
|
|
17 joka
|
UM, pa naravno da je bolje da sluzi godinama nego ni godinu
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 25.9.2014 23:40:38
|
|
|
|
Klarita
|
Nasa je od iverice ima samo neke detalje od medijapana
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 0:01:17
|
|
|
|
Azra_
|
Ovaj link sa krevetićem koji sam postavila je gotov proizvod, ali inače, rade po meri. Odlična firma, rade već 20 godina. Istina, na glasu, pa i malo skuplji, ali prave neverovatne stvari. Razgledam, mogu da ukradem neku ideju, ništa ne fali. I ja sam pre za medijapan. A kada običan ormar, krevet sa fiokom i odgovarajući most u Formi, od iverice, košta 650e, zašto medijapan ili drvo ne bi bili 1000e?! Jeste mnogo stvarno, ali eto, nadam se da će sobu koristiti bar 10ak godina. S tim da mi imamo u dugoročnijiem planu i selidbu u novi prostor, pa moram da vodim računa da se sve razdvaja, kombinuje, sklapa, da mogu nekada da sve prebacim-naravno, to će dodatno da nas košta.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 0:03:44
|
|
|
|
Klarita
|
Azra, ja sam mojoj cerki napravila sobu i to joj je do udadbu Sad cu da pogledam link koji si postavila.
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 0:06:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Nasa je od iverice ima samo neke detalje od medijapana Nikad ne bih rekla
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 0:26:18
|
|
|
|
Azra_
|
UM, pošalji taj link. Da razgledam.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 0:28:38
|
|
|
|
Anoniman
|
poslala
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 0:40:43
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ Mame, imamo nameru, nekada u budućnosti da spremimo sobu za dečaka. Iskreno, u startu su me šokirale cene. Znam da sve zavisi i od materijala, i od veličine, i od naše zamisli, ali , koliko je realno odvojiti za sobicu, tj. koliko ste vi uložile u to? Bar da znam, orjentaciono, a ne da se zabezeknem kada vidim i čujem cene. Ovo košta 60 000 din, a to je samo krevet sa fiokama. :-( krevet Ja mislim da je to mnogo, pogledaj krevet koji smo mi za Unu pravili, na prethodnoj strani, to je slicna varijanta. Ne secam se koliko je izasao ali svakako nije toliko.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 0:44:01
|
|
|
|
mati
|
Azra krevet je super i odlican za ustedu peostora, ali ne i para... Mi cemo sad za klince nesto da pravimo. Razmisljali smo o krevetu na sprat al Mata ispada i iz ovog samo sa prizemljem.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 0:54:09
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama klarita, secam se vase, prelepa je nasla sam jos neke ideje, pa cu razmotriti to dobro, ali ova ideja za sad vodi, i bitno mi je da bude kvalitet, ako treba das 1000 e, ali znas da ce da traje, a ne da bude iverica, i da se raspadne posle nekoliko meseci A sto bi se iverica raspala posle nekoliko meseci? Ako je iverica kvalitetna, i ako majstor zna svoj posao, moze dugo da traje. Ja medijapan ne volim, nikad ne bih dala pare za medijapan. Drvo je vec nesto drugo.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 0:58:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: Unina mama klarita, secam se vase, prelepa je nasla sam jos neke ideje, pa cu razmotriti to dobro, ali ova ideja za sad vodi, i bitno mi je da bude kvalitet, ako treba das 1000 e, ali znas da ce da traje, a ne da bude iverica, i da se raspadne posle nekoliko meseci A sto bi se iverica raspala posle nekoliko meseci? Ako je iverica kvalitetna, i ako majstor zna svoj posao, moze dugo da traje. Ja medijapan ne volim, nikad ne bih dala pare za medijapan. Drvo je vec nesto drugo. Moji su imali neku kuhinju od iverice i to su je dobro platili, 2 godine nije traja, pocela je sa svih strana da se odlepljuje,mada sto ti rece sve zavisi od majstora do majstora. Mi imamo spavacu od drveta, donela nam je sveki iz Nemacke, bila je pre pre skupa, cenu ne smem ni da napisem, i sada kada pocne renoviranje,ona me nudi da je menjam, i uzmem nama novu, a njoj da prosledimo tu da stavi u sobu za goste,ali ja necu, promenicu joj samo dusek, jer ovoj i njenom kvalitetu ne moze ni jedna da pridje od ovih nasih...
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 1:23:47
|
|
|
|
Azra_
|
Drvo je drvo, i tu nema priče. Naravno, i onaj ko pravi je jako bitan u celoj priči. Mati, i mene strah od kreveta na sprat. I moje dete ispada. Uglavnom spava u krevetu koji je gurnut skroz do zida, na zidu jastuci, sa druge strane kao ograda služim ja. Soba nam je kao katakomba. Kada spava u prenosivom, onda je ok. Mada, mislim da se naviknu, ali sam ipak za onaj prizemni krevetić. Možda da pogledate onaj krevetić sa fiokom. Dosta ljudii znam koji imaju za klince takav mehanizam. A da. Ja pravim sobu( u svojoj glavi) za jedno dete, ovo koje imam, a mm navija da se ipak orjentišemo na sobu za dvoje.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 1:26:28
|
|
|
|
mati
|
Azra ipak poslusaj tm. Mm sad nesto radi sa namestajem, pa zato mi gledamo da sto pre osmislimo sobu, imamo 20% popusta.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 1:26:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Naravno da ne moze da pridje ! Ja sam pre za neki rucni rad nego za Forma ideale recimo koji je za neke stvarcice od drveta povoljan ali nema ni P od punog drveta.
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 1:32:37
|
|
|
|
Mala Elena
|
Znaci Azra muz nesto dalje planira. ... Meni se svidja taj krevet sa slike, ne oduzima prostor ali je cini mi se visok pa ako se ne daj Boze desi da dete padne. ... Nisam pametna kakav krevet kupiti za taj prelazni period, od k ad odbiju da spavaju u krevecu pa do trenutka kada nauce da ne ispadaju iz kreveta.
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 1:41:23
|
|
|
|
gagana83
|
Ja sam prezadovoljna sto smo izabrali krevet sa fiokama ispod, lepo, prakticno i najbitnije usteda prostora. Moje dete prilicno nemirno spava ali nismo imali problema sa padanjem, ogradica je skoro celom duzinom kreveta. Mama Elena, slazem se. Uvek rucni rad ispred Forma Ideale i sl. Forma ideale za izradu namestaja koristi tanju ivericu, zato su i pristupacni sa cenama. A drvo i iverica su svakako neuporedivi po kvalitetu, ali i po ceni.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 1:45:19
|
|
|
|
Azra_
|
Gago, i Forma više nije tako pristupačna, bar po onome što gledam. tj.razlika u ceni postoji, ali nije kao nekada. Valjda su i oni stekli neko ime, a i nemaju neku konkurenciju, pa ajde. da, fioke su super stvar. I ja bih to, a mm hoće običnu fioku, za dušek. Da nam se nađe još jedan krevetić. :-) Može i dva reda fioka, pa jedan krevetić, taj dodatni, drugi red fioke i onda glavni krevet, ali tada ovaj poslednji sprat ide dosta visoko, pa mi se ne sviđa baš.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 1:49:33
|
|
|
|
Klarita
|
Azra, oci mi se sklapaju, ali zaboravicu ujutru...Pogledaj nas u temi "iz krevetica u krevet" visok je, ali ima duzu ogradu i iako nemirno spava, nisam se ni trena bojala niti se bojim sada. Ispod je prostor za igru, a od leta cu ubaciti tu dusek za N. Preskupo je dati za onaj krevet sto si stavila 65000
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 1:54:15
|
|
|
|
gagana83
|
Mi smo napravili fioke koje su standardnih dubina, ne idu do kraja, celom sirinom keveta, nego bas kao klasicne fioke, zauzumaju od prilike 2/3 sirine kreveta. Ostatak je kao neki boks za odlaganje stvari koje se retko upotrebljavaju. U tim fiokama i ormaricu koji su ispod kreveta je stala skoro sva Unina garderoba, pored toga imamo samo ormar.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 12:26:01
|
|
|
|
isidora88
|
um posalji i meni link da vidim
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 26.9.2014 12:35:52
|
|
|
|
Anoniman
|
poslala Isi
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 6.11.2015 17:38:54
|
|
|
|
Zemunka85
|
Pisala sam par puta da je moja cera napokon dobila sobu, koju obozava, pa da podelim to i kroz slike. Jako je malo, ali njoj sasvim dovoljno. Iskreno, jedva sam cekala da ovo desi jer su dnevnu sobu preeeetrpale njene igracke. Vec je delovalo kao igraonica, pretrpaaano. Sada sm podeli, omiljene sam joj stavila u sobu a u dnevnoj sobi su ostale jos samo ove tri kutije na tockice , kockice, konj za jahanje i ona lopta za skakanje.. Svakako je mnoooog sredjenije . Taj sprat je bila garsonjera, koju cine dve prostorije, odvojene sankom i prolazom. Jedna prostorija je bila dnevna/spavaca soba, a druga kuhinja. Onda smo mi sve to pretumbali :D. Sank smo zazidali a izmedju te dve prostorije je ostao prolaz, za sada. Jedna prostorija je sada nasa spavaca soba (gde je i Lara spavala do pre par dana), a druga njena. Nisam odmah htela da zazidamo prolaz, jer njen krevet gleda na nas i TV i mislila sam da ce joj odvajanje tako lakse ici, ali kako smo to bez problema prevazisli, mislim da cemo prvom prilikom t zazidati. Sobica je vecim delom gotova, ali fali jos par stvari. Hocu da kupim jedno bonsai drvce (znaaaaaaam koliko je tesko za odrzavanje, ali hooooocuuuuuu), neki stiker (lepi su mi bebi stikeri svi, ali ona vise nije beba), stolicu za radni sto, neki sat i da zamenimo lustere za plafonjerke i to ce biti tooooooo ... par godina dok se ne preselimo
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 6.11.2015 18:23:20
|
|
|
|
madre
|
jaaao, zemunka, soba joj je tako slatka, nezna i ususkana verujem da bas uziva u njoj
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 6.11.2015 18:26:33
|
|
|
|
milicicak
|
Zemunka, bas vam je lepa sobica :) jeste li pravili ili kupili krevet?
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 6.11.2015 22:27:57
|
|
|
|
branki*
|
Bas je preslatka sobica ,prava za malene devojcice
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Anketa
Pomoc!majanenadPomozite oko muskog imena,koje je lepse?Djordje (
50%)
Sergej (
50%)
Ukupan broj glasova: 210Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!