Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 14.9.2013 13:22:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad sam bas nasla neki lep sajt Prodaja -Tepiha na Mirijevu je. A sutra idem za Sub pa ako tamo ne nadjem narucujem sa ovog sajta!
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 22.1.2014 21:16:46
|
|
|
|
NadaR
|
Zene , help! Potrebna mi je ideja za krevet na sprat . Svi predlozi I slicice dobrodosli.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 22.1.2014 21:20:18
|
|
|
|
lesica
|
Nado, hajde u temu Krevet na sprat
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 10.3.2014 10:43:14
|
|
|
|
gagana83
|
Moje dete je konacno dobilo svoju sobicu Ostaje nam jos radni sto i jos neka policica, ali o tom potom :)
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 10.3.2014 11:34:29
|
|
|
|
pari
|
divna je! svaka čast!
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 11.3.2014 0:36:31
|
|
|
|
Azra_
|
Prelepa sobica!
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 11.3.2014 8:27:20
|
|
|
|
Peace*
|
Gagana, prelepo je!
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 11.3.2014 15:12:04
|
|
|
|
NadaR
|
Divna !
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 11.3.2014 15:40:35
|
|
|
|
moja ciklama
|
Baš je lepa!
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 12.3.2014 13:57:27
|
|
|
|
gagana83
|
Hvala :) I da se pohvalim, moj muz i brat su je pravili. A stikeri su me odusevili, bas nam se uklopili. Jedino je moler isfusario ovaj zid koji je na prugice, i ja bih bolje okrecila
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 12.3.2014 14:02:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Prelepo je, gagana pravi kutak za malu princezu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 25.9.2014 19:54:01
|
|
|
|
Azra_
|
Mame, imamo nameru, nekada u budućnosti da spremimo sobu za dečaka. Iskreno, u startu su me šokirale cene. Znam da sve zavisi i od materijala, i od veličine, i od naše zamisli, ali , koliko je realno odvojiti za sobicu, tj. koliko ste vi uložile u to? Bar da znam, orjentaciono, a ne da se zabezeknem kada vidim i čujem cene. Ovo košta 60 000 din, a to je samo krevet sa fiokama. :-( krevet
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 25.9.2014 20:00:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi planiramo u martu, kada krenemo da renoviramo kucu da Unu prebacimo u njenu sobicu, meni se dopala ova, i pitala sam 900 e je, ali od drveta samo sto bih ja veci krevet da moze i kasnije da ga koristi
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 25.9.2014 20:00:16
|
|
|
|
17 joka
|
Azra, bas je super ali je i skup, jesi li videla jos negde a da su povoljnije cene?
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 25.9.2014 20:04:07
|
|
|
|
Štetica
|
Azra meni to deluje puno i za komplet sobu a kamo li za sam krevet. Mislim odlicno je odradjeno al skupo brate mili. Raspitaj se kod nekoga ko pravi namestaj po meri od univera,pa i da urade u jednoj boji i posle mozes sama sa samolepljivom folijom da presvuces svaki deo.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 25.9.2014 21:18:30
|
|
|
|
Azra_
|
Jeste, medijapan je skup. Mada, skoro su prijatelji za dečaka u Formi kupili krevet, sa onom dole fiokom, most iznad kreveta i ormar i to ih je tamo koštalo oko 650e. Gde je radni sto, neka još komodica, ili šta već, tepih, luster, zavese... Meni je i to bio šok. Očekivala sam da je Forma jeftinija, obzirom na kvalitet koji nude. Um, ako je 900e a drvo, nije skupo, bar po ovome što sam gledala. Naravno, mi imamo vremena, ne žuri nam se, ali baš sam zatečena cenama.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 25.9.2014 21:20:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Slazem se sa Steticom u potpunosti. E sad svako prema mogucnostima...meni je lep i taj krevet i ova soba...
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 25.9.2014 21:21:52
|
|
|
|
17 joka
|
UM, sobica je predivna a kojih je dimenzija krevet?
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 25.9.2014 21:22:01
|
|
|
|
Žapkić
|
Azra, to je stvarno previše samo za krevet. Vidi ti kod stolara koji rade po meri-dosta je jeftinije.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 25.9.2014 21:30:17
|
|
|
|
anita
|
UM bas mi se svidja sobica. Azra i ja mislim da je to velika cena samo za krevet.
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 25.9.2014 21:34:44
|
|
|
|
branki*
|
meni se dopada soba za unu za krevet ne bih dala 60000,to je samo krevet,a gde je ostalo sto mi treba za sobu...
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 25.9.2014 22:19:05
|
|
|
|
madre
|
UM, soba je bas lepa! prava za devojcice
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 25.9.2014 22:58:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Soba je mesavina drvo-medijapan, pitala sam samo kod jednih za cenu, videcu jos kod nekih. Azra ako budes htela pusticu ti link ovde, covek mnogo dobro radi kuhinje i sobe, malo jeste skuplji, ali su vrh. Drago mi je da vam se svidja, ja bih samo krevet malo veci, jer ne bih kasnije da joj menjam, vec da joj ova soba bude i kad poraste, bar dok ne bude devojka...
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 25.9.2014 23:03:42
|
|
|
|
Klarita
|
UM, uopste nije skupa sobica, uopste, a prelepa je. Mislim da ti je krevet standardnih dimenzija, kako bese 90_x_180 tako nesto. Ja do udadbe spavah u takvom bice joj dobar sigurno. Proveri za svaki slucaj opet, ali mislim da se rade u toj standardnoj dimenziji. Samo da napomenem da nemam viska para i nisam snob, nego smo mi pravili K sobu prosle godine i od onda znam cene, pa me uopste nije zacudila cena od 900evra. Nasa je kostala oko 700
< Poruku je uredio Klarita -- 25.9.2014 23:05:25 >
|
|
|
|
RE: Nameštaj za dečije sobice 25.9.2014 23:37:16
|
|
|
|
Anoniman
|
klarita, secam se vase, prelepa je nasla sam jos neke ideje, pa cu razmotriti to dobro, ali ova ideja za sad vodi, i bitno mi je da bude kvalitet, ako treba das 1000 e, ali znas da ce da traje, a ne da bude iverica, i da se raspadne posle nekoliko meseci
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Anketa
Zensko imelili84Koje ime vam se svidja?Lena (
34%)
Andjelina (
11%)
Mila (
32%)
Teodora (
22%)
Ukupan broj glasova: 90Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!