Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 4.1.2021 16:35:16
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR IZVORNA PORUKA: veselica RR Emice možeš i kolače,deca ih više vole od torte. Moja djeca ne jedu kolace 😂 sto se njih tice ne bih ni morala praviti 😂 Nina jede samo neke sa bananom,A i S imaju neke koje vole pa njih često pravim.
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 4.1.2021 16:37:03
|
|
|
|
nata11
|
Za badnje vece mesim pogacu; Dan ranije krompir salatu; Mm ce spremiti losos. Od kolaca nista. Zatrpani smo slatkisima iz paketica. A za praznike mozda ranije napunim paprike posto idemo u goste kod svekrve i bice nam mesa preko glave.
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 7.1.2021 19:02:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Juče losos i špargle na roštilju, salata od kuvanog kukuruza i pečenih paprika u maslinovom ulju. Kolač medeno srce. Danas pečeni ćureći batak i karabatak, krompir, kupus salata, pogača i kroasani.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 7.1.2021 20:21:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo ipak napravili banana tortu, a ne sitne kolace kako smo prvobitno htele. Torta je ispala odlicno 😊
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 7.1.2021 21:29:38
|
|
|
|
branki*
|
mene sad nata podseti..jedu mi se punjene paprike,ali od onih suvih,crvenih.ne pamtim kad sam ih jela zadnji put.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 7.1.2021 21:31:45
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam tri vrste sitnih,ima ih dovoljno za narednihh mjesec dana 😂
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 7.1.2021 22:01:51
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Maradička čorba, sarma, praset_ina iz rerne, kupus i zelena salata. Od slatkog česnica, reforma torta i čoko moko torta. Mama poslala kolača, vanilice šapice, oblande. Komšinica poslala deci od 5 vrsta divnih kolača. Uhhh treba ovo sve pojesti😁
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 7.1.2021 22:50:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Hehe, Andjela i ja sam danas rekla - sad cu jos par dana da jedem samo dok sve ne pojedemo i onda n i s t a 😁 Mislim stvarno!
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 8.1.2021 1:10:16
|
|
|
|
Duškić
|
Pecenje, kolaci, sarme, kiflice.
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 8.1.2021 10:03:28
|
|
|
|
Lilly5
|
Andjela, kakva je Maradicka corba?
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 8.1.2021 18:31:50
|
|
|
|
gagana83
|
Kod nas bile punjene paprike, svinjsko pečenje, praziluk salata, pogača, čupavci, spekulas keks, svekar spremao pihtije. Za Badnji dan uobičajeno - meljen pasulj, krompir salata, riba. Svekrva spremila bobove pihtije. Ne kuvam ništa više nedelju dana 😁
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 9.1.2021 16:45:34
|
|
|
|
Duškić
|
Gagana, koliko hrane na sve strane.
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2021 11:52:30
|
|
|
|
nata11
|
Sta spremate za NG vece? Kod mene u planu> francuska salata jelkica od lisnatog testa kis paprike rolovana piletina + krompirici lepinje torta od royen kora i krema od malina ili trilece -kupljeni *videcu koliko imam vremena -Kako spremate francusku po kom receptu - sa sunkom ili piletinom, i jel stavljate kis krastavcice?
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2021 12:46:09
|
|
|
|
dddaca
|
Nato, mogu li da svratim kod tebe za NG vece? Necu dugo, samo da se posluzim i odoh
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 29.12.2021 10:35:44
|
|
|
|
nata11
|
Slobodno ali kako se situacija odvija i kako se nisam jos ni organizovala za nabavku ko zna sta ce od ovoga biti. Rekla da obavezno paravim francusu salatu e sad razmisljam ma sto lepo ne kupim gotovu Sto se torte tice em necu stici, em zatrpani slatkisima i cokoladama.
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 29.12.2021 11:09:20
|
|
|
|
milicicak
|
Ja pravim rebarca za ručak i rusku salatu jer ćemo doček najverovatnije prespavati 🙂 i čokoladne mafine
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 29.12.2021 11:27:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja planiram za ručak beef wellington i svežu salatu. Deci najverovatnije pohovano belo meso i pomfrit. Lava kolač ili brownies i sladoled od vanile. Kumovi će doneti pečenje (pošto kum ne voli ništa sem prasetine, smarač). Za uveče meze - pršuta, biber blok, nekoliko vrsta sireva, masline sa inćunima, mix cherry paradajza, čips i dip, i možda susam salata. Domaće pecivo (pica/sir pužići).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 29.12.2021 13:37:03
|
|
|
|
nata11
|
Ana gde bese uzimas biber blok?
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 29.12.2021 13:54:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, u maxiju uglavnom.
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 29.12.2021 16:14:29
|
|
|
|
Bambino1
|
Za sada u planu pohovano belo meso sa susamom, ruska salata, mini pice i nesto slatko. Mozda bude jos nesto, ukoliko stignem da napravim. 🙂
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2021 9:33:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Novu Godinu preskačem se spremanjem. Za Božić spremam svečano. Bice domaca pileca supica sa knedlama, beef welington, ruska salata, kiflice. Sireve obavezno kao poslasticu uzimam. Za dezert pravim jevrejsku tortu.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2021 12:25:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kod nas ce doci dve porodice sa decom. Raspodelili smo se sa spremanjem. Bice domaće meso i jagnjetina i praset_ina, suhomesnato, domaci sir, kajmak... Spremicu i hleb. Ruska salata, kukuruz i mimoza. Torta beli andjeo i jos neki kolacici.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 16.12.2022 7:18:40
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Jeste pocele da planirate sta cete za trpezu za praznike?
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 16.12.2022 7:27:58
|
|
|
|
flamingos
|
Uveliko kujem planove.Pripremam i spisak za kupovinu.
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 16.12.2022 8:17:22
|
|
|
|
dddaca
|
Ne, ne opterecujem se time
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.