Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2020 21:32:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja, isto, nisam vidjala bez graska, a sad ostalo manje-vise ko kako pravi, vidjala sam cak i sa seckanim jabukama. Jabuke u ruskoj, cudom sam se cudila. Ja sam sad napravila susam salatu, kokos rolat i popsice, tj.cekam sad seca da zaspu da umacem popse u cokoladu, to mi je i najdosadniji deo. Corba i meso sutra.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2020 22:27:59
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Da, i meni je mama rekla da stavim senf obavezno. A mm je bio izričit - pavlaka ni slučajno Ni ja ne stavljam,samo majonez.
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2020 22:39:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Prvi put cujem da neko stavlja senf u rusku.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2020 22:43:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjči, kažu da je ukusnija sa senfom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2020 22:47:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da li probati. Probacu u malu zdelicu. Znaci mama pomesa senf i majonez?
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2020 23:13:38
|
|
|
|
milicicak
|
Senf pojača ukus majoneza, i ne treba ga puno. Na dve kesice majoneza jedna kašičica senfa, ukus bude nekako puniji. Moja mama ume da nacedi limun, par kapljica, ako joj krastavčići nisu dovoljno kiseli. I pavlaka u ruskoj salati je svetogrđe 😁 mm, ne jede svekrvinu rusku, ona uvek stavi pavlaku
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2020 23:28:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjči, ja sam sada stavila 200 gr majoneza i na to jednu punu kašičicu senfa. Možda može i više ali mm kaže da mu je ovako taman.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2020 23:29:32
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: milicicak I pavlaka u ruskoj salati je svetogrđe 😁 mm, ne jede svekrvinu rusku, ona uvek stavi pavlaku Zato me mm i terao da napravim, kaže muka mu je ruske salate sa pavlakom (svi tako prave). Eto mu puna činija, neka uživa
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2020 23:31:56
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja nikad nisam čula da ide još nešto pored majoneza.
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2020 23:47:35
|
|
|
|
emicaa
|
Sad pricamo o salatama i mm kaze da bi on volio opet nekad jesti rusku 🤦♀️ nisam ni znala da voli.Obecala sam mu za Bozic napravit,a pojma nemam kako se pravi 🤣
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2020 23:48:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Sanjči, ja sam sada stavila 200 gr majoneza i na to jednu punu kašičicu senfa. Možda može i više ali mm kaže da mu je ovako taman. Odlicno. Npr mi nikad nismo stavljali pavlaku u rusku. Senf mi je bolja kombinacija od pavlake. Probam, pa javljam
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 31.12.2020 0:51:21
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Sad pricamo o salatama i mm kaze da bi on volio opet nekad jesti rusku 🤦♀️ nisam ni znala da voli.Obecala sam mu za Bozic napravit,a pojma nemam kako se pravi 🤣 hahaha muževi su šou
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 31.12.2020 1:52:12
|
|
|
|
Didy
|
Ja sam napravila samo dezert večeras - čoko moko kolač i čokoladne raspucance. Deca to najviše vole. Mm me moli da ne komplikujem i da ne pravim salate, ali možda ću ujutro rusku, sad ste me zainteresovali za rusku. Ja skuvam onu frikom mešavinu, dodam krastavčiće, majonez i to je to.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 31.12.2020 7:42:32
|
|
|
|
gagana83
|
Svi pravimo rusku 😁 I ja sam je sinoć napravila. Ispekla i duplu turu spekulas keksića. Danas ću sarme i ovaj Karpati kolač.Svekar pravi rolovanu teletinu.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 31.12.2020 8:09:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja nikad nisam senf u rusku stavljala
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 31.12.2020 8:12:54
|
|
|
|
gagana83
|
Ja kad se set_im i kad imam stavim i senf, mada često pravim i bez. Sad sam stavila i kukuruz. A što se graška tiče, meni ruska nije bez graška, čak kad pravim rusku od one Frikom mešavine, ja dodam još graška. Tako sam i sada.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 31.12.2020 8:48:39
|
|
|
|
jess021
|
Ja obavezno stavim pavlaku, jer mi samo majonez bude previse mastan, a ovako bude kremastije. Ja sam juce napravila medovik, cini mi se da je dobar. Sad cu da pristavim supu, mm ce sarmu, a sutra cu butkicu u pekacu
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 31.12.2020 9:19:36
|
|
|
|
branki*
|
i ja stavljam pavaku i majonez,bude mi otuzno kad je samo majonez. corbu sa stavila,podvarak i meso mi je u pekacu na terasi,pa cu kasnije... stavila sam pihtije..nego bas je toplo,ne znam da li ce se smrznuti valjda hoce preko noci.. medovik nisam nikad jela,a cula sam za njega.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 31.12.2020 9:26:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, koju verziju medovika praviš - sa kondenzovanim mlekom ili sa pavlakom? Ja sam prošle godine za slavu pravila sa kondenzovanim mlekom, mm i kuma su se razbili samo njih dvoje su pojeli pola torte
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 1.1.2021 9:09:34
|
|
|
|
jess021
|
Ana, pravila sam sa pavlakom, mnogo mi se svidja!
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 1.1.2021 11:11:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moj muz vise voli kukuruz salatu,a u nju stavljam isto tako malo senfa,malo bibera,a i par kapi limuna. Pa kad pravim rusku onda isto to dodajem 😀
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 1.1.2021 21:46:08
|
|
|
|
Duškić
|
Moji obozavaju secerac, stalno ga kupujem, a klipove mladog kukuruza mamq stavlja u zamrzivac pa deci kuva.
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 1.1.2021 22:00:05
|
|
|
|
Lilly5
|
Spremila sam danas pitu sa jabukama. Hrane preko glave.
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 1.1.2021 22:01:32
|
|
|
|
Duškić
|
Na sve strane Lili, samo meso i slatkisi. Pita sa jabukama, mljac.
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 1.1.2021 22:03:15
|
|
|
|
Lilly5
|
Napravila sam je onako polubudna a pita bolja nego ikad 😂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.