bebać -> RE: Saveti za bolji brak (29.3.2011 14:37:48)
|
IZVORNA PORUKA: mamanp IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: kaliopi ....... nikada ne kritikujte njegovu majku, naprotiv, stalno je hvalite i pitajte za savet, on će biti srećan, ona zadovoljna a vi ćete imati mir u kući. ..........ne opterećujte ga kućnim poslovima čak ni kada ste bolesni, on će biti zadovoljan a vi ćete zadržati vitku liniju. ...........ne zamarajte ga sitnim problemima tipa: nemamo dovoljno novca, ima puno stvari u kući koje treba popraviti a on bi to mogao, trebao bi bar malo da se posveti i deci ne samo fudbalu, njemu to ionako na jedno uvo uđe na drugo izađe, a vi ćete biti ona koja stalno zvoca. ..........ne kritikujte ga što je neuredan, lenj, što se vikendom ne brije, što podriguje umesto da pohvali nedeljni ručak, što zaboravlja rođendane i godišnjice, što sve sami u kući radite, sami vaspitavate decu... postićićete samo da ga udaljite od sebe. ........ovo je najvažnije. Stalno ga hvalite. Kako je pametan, lep, elokventan, vredan, pažljiv, a nadasve, dobar ljubavnik. Kaliopi, je l ovo ironicno? Ako nije, ja moram da kazem da mi je ovo grozno. Lici mi na brak u kome muz nista ne zna a zena skuplja sve u sebi ...A brak spolja gladac unutra jadac... Nije ovo dobro[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Nekako mi ovo izadje da muz samo treba da BUDE TU u kuci, u porodici, a da sve ostalo zena treba da preuzme na svoja pleca... Sa ovim prvim i poslednjim se i slazem, a sve ostalo mi je malo i nelogicno. Meni je ovo gore užas....ja sam onda najgora,najzvocavija,najzahtjevnija i najdosadnija svadjalica[sm=zmeden.gif] Ne kontam....nemoj mu ovo...nemoj mu ono...pa koji će mi k.... onda,užas Nije ni čudo,dobro je moj brak još i živ ikako[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|