|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Saveti za bolji brak
19.2.2010 13:04:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Mi cutimo cutimo cutimo a cutanje ubi, on je za kompom i to je njegov svet kaze bezi od stvarnosti zasto pitam ga jel mu toliko ruzno on se smeje i kaze salim se.

..draga probaj da mu ne praviš ručak, ne pereš gaće i ne peglaš košulje par dana... pa ako te pita zašto lepo ti njemu reci ... bežim od stvarnosti ... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 151
19.2.2010 13:08:27   
viking
Vidi ovu radikalku! user posted image

A sad šalu na stranu, ja lično nisam taj tip, nikada ne kontriram namerno, više verujem u razgovor i dobru volju nego u inaćenje, ali to je verovatno zato što to kod mene ne prolazi, ja nikada ne bih odreagovala kada vidim da meni nego to namerno radi a ni muž mi nije takav. Međutim, slažem se da ima ljudi koji upravo na to reaguju.

IZVORNA PORUKA: kaliopi

Mi cutimo cutimo cutimo a cutanje ubi, on je za kompom i to je njegov svet kaze bezi od stvarnosti zasto pitam ga jel mu toliko ruzno on se smeje i kaze salim se.

..draga probaj da mu ne praviš ručak, ne pereš gaće i ne peglaš košulje par dana... pa ako te pita zašto lepo ti njemu reci ... bežim od stvarnosti ... user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 152
19.2.2010 13:09:52   
Anoniman

ti si kaliopi kraljica...majke miuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 153
19.2.2010 13:13:39   
Anoniman
....user posted image
Viki draga, ne volim ni ja da teram inat mm ali kada bi mi rekao da beži od stvarnosti čiji sam i ja  deo...( i to veliki) pa šta mu reći.... ?
Da mu titram ...(ne smem da upotrebim do kraja jedan izraz ali probaću - češkam j**** user posted image ) dok on sedi za kompjuterom...
......... - oboje moraju da se potrude.... ne samo jedno. Ili neka nabave još jedan kompjuter...user posted image
šalim se...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 154
19.2.2010 13:15:35   
Anoniman

....user posted image
Viki draga, ne volim ni ja da teram inat mm ali kada bi mi rekao da beži od stvarnosti čiji sam i ja  deo...( i to veliki) pa šta mu reći.... ?
Da mu titram ...(ne smem da upotrebim do kraja jedan izraz ali probaću - češkam j**** user posted image ) dok on sedi za kompjuterom...
......... - oboje moraju da se potrude.... ne samo jedno. Ili neka nabave još jedan kompjuter...user posted image
šalim se...

ima i ovde istine...
ja sam taj tip: "ko te j...e ako si ti takav i neces da se cimnes"
ali ...ja sam luda...

Anonimna????

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 155
19.2.2010 13:19:57   
Dora
Juče sam negde načula rečenicu koja mi je zaparala uši:
Možda su moje najveće želje već ostvarene?

To me nateralo da mislim i mislim, da se zapitam da možda, u stalnoj trci i jurnjavi za još više, još bolje, zaboravljamo pravu vrednost onoga što imamo?
Da nam to postane nešto što se podrazumeva i izgubi svoj pravi sjaj.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 156
19.2.2010 13:23:26   
viking
Joj, Dora, i ja sam juče čula tu rečenicu, to je reklama za neku banku valjda.. baš je depresivna! Odbijam da poverujem u to.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 157
19.2.2010 13:24:04   
Unica
ja ne mogu da dajem savete kad sam u braku nekih 9meseci, a iza sebe imam jednu vezu koja je bila u stilu zajednickog zivota, ostalo nije ni priblizno ozbiljno.

bas tako kako je viking napisala da joj je posle 12god. braka je kod nas ZA SADA. i volela bih da tako ostane. neka se promeni oblik (a verujem da hoce) samo da MI ostanemo MI... za sad se manje-vise uspesno borimo sa promenama u zajednickom zivotu.
ali ja cesto kazem da me je strah da ce nas zivot slomiti... a tu bas mislim na svakodnevicu, probleme,...

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 158
19.2.2010 13:28:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Unica

ja ne mogu da dajem savete kad sam u braku nekih 9meseci, a iza sebe imam jednu vezu koja je bila u stilu zajednickog zivota, ostalo nije ni priblizno ozbiljno.

bas tako kako je viking napisala da joj je posle 12god. braka je kod nas ZA SADA. i volela bih da tako ostane. neka se promeni oblik (a verujem da hoce) samo da MI ostanemo MI... za sad se manje-vise uspesno borimo sa promenama u zajednickom zivotu.
ali ja cesto kazem da me je strah da ce nas zivot slomiti... a tu bas mislim na svakodnevicu, probleme,...

i ja sam u braku devet meseci a imala sam vezu i zajednicki zivot 3,5 godine pre toga...
ogradjujem se jedino zato sto nemam decu jer znam da je tada jednostavno teze...dok je dvoje...usmereni ste jedno na drugo i lakse se vatra drzi...

Anonimna,
kupi karte za pozoriste, bioskop i odvedi ga
napravi vreme za vas dvoje...

(odgovor članu Unica)
  Direktna veza do poruke: 159
19.2.2010 13:31:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI

Anonimna,

Što ništa neće pomoći ako oni nemaju naviku da idu u pozorište ili bioskop. Recimo, karte za to kod mene u braku ne bi pomogle da imam problem, jer mi te dve "ustanove" nikada ne posećujemo.

Ja bih rekla: priseti se šta ste radili kada je bilo žara. Modifikuj, prilagodi trenutnoj situaciji...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 160
19.2.2010 13:35:45   
Unica
mi za sad uspevamo da se izborimo. necu da lazem da nismo vec imali krize (ne neke velike, mada su meni u tom trenutnu delovale kao smak sveta). uspevali smo da ih prevazidjemo samo zahvaljujuci tome sto smo se oboje trudili.
ono sto meni pomaze da ne upadnemo u rutinu je bas kao sto ste rekle da ne poredim sve kako je bilo na pocetku ali volim da ga podsetim i obradujem necime sto sam mu pre priredjivala redovno a vremenom je to prestalo (jbg, nista ne traje vecno). makar to bila porukica na stolu koja ga saceka ujutru kad se probudi. i najvise me obraduje kad mi je pokaze posle 2-3meseca kako je cuva.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 161
19.2.2010 13:37:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Anonimna,

Što ništa neće pomoći ako oni nemaju naviku da idu u pozorište ili bioskop. Recimo, karte za to kod mene u braku ne bi pomogle da imam problem, jer mi te dve "ustanove" nikada ne posećujemo.

Ja bih rekla: priseti se šta ste radili kada je bilo žara. Modifikuj, prilagodi trenutnoj situaciji...

ma tasha ja lupam ideje a ona neka vidi sta njima prilici...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 162
19.2.2010 13:38:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Unica

mi za sad uspevamo da se izborimo. necu da lazem da nismo vec imali krize (ne neke velike, mada su meni u tom trenutnu delovale kao smak sveta). uspevali smo da ih prevazidjemo samo zahvaljujuci tome sto smo se oboje trudili.
ono sto meni pomaze da ne upadnemo u rutinu je bas kao sto ste rekle da ne poredim sve kako je bilo na pocetku ali volim da ga podsetim i obradujem necime sto sam mu pre priredjivala redovno a vremenom je to prestalo (jbg, nista ne traje vecno). makar to bila porukica na stolu koja ga saceka ujutru kad se probudi. i najvise me obraduje kad mi je pokaze posle 2-3meseca kako je cuva.

ja sam mom kupila pre nekoliko dana ono glupavo plisano srce koje inace mrzim na kome pise HVALA STO POSTOJIS i zakacila u njegov deo ormana...
inace mrzim ta srca i uopste plisane stvari ali ja sam sada trudna i za oprostiti mi je...user posted image user posted image

(odgovor članu Unica)
  Direktna veza do poruke: 163
19.2.2010 13:50:31   
Unica
user posted image user posted image user posted image nemoj tako (mada i ja to mrzim) ali mm kad je slupao auto dobio je to srce sa porukom -ZA NAJBOLJEG VOZACA- user posted image user posted image user posted image
poenta je da nije bitno sta je u pitanju, svi znamo sta nasi partneri vole ili ne, pa se potruditi i prisutiti bilo kakvo zadovljstvo.

ima ljudi koji su u jezivoj finansijskoj situaciji pa nemaju za hleb, malte ne a ne za neke druge stvari... ali postoje mnoge stvari koje ne kostaju materijalno nista a mnogo znace. mada je pitanje koliko je spremna da u tome ucestvuje i druga strana.
u svakom slucaju treba se boriti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 164
19.2.2010 18:10:33   
Dora
IZVORNA PORUKA: viking

Joj, Dora, i ja sam juče čula tu rečenicu, to je reklama za neku banku valjda.. baš je depresivna! Odbijam da poverujem u to.

user posted image jeste, znam da sam čula negde...ali ti ne treba da veruješ u to, ne još. Ja sam u braku 6 godina, imam dva divna deteta, čekam treće, imam najzad zaista lep odnos sa mm...
Zdravi smo.

Osim toga imamo gomilu ambicioznih želja, snova, ciljeva koje moramo ostvariti, neplaćenih računa, dve kirije i goooomilu obaveza. Isto tako, iza nas je puno neuspelih pokušaja, propalog truda, uzalud uloženog novca...I često pomislim kako ništa nemamo, kako ne uspevamo da isplivamo, kako ne znam kad ćemo biti svoji ljudi, stvoriti svoj svet na čvrstim nogama...

Sinoć čujem tu rečenicu i shvatim da ja imam sve ono najbitnije, da je moj svet na čvrstim nogama, da ni jedan trud nije uzaludan i da je naše iskustvo neprocenjivo. Da moja deca imaju sve, a najbitnije, srećno i bezbrižno detinjstvo. I to me ohrabrilo. Tebi iskreno želim da za koju godinu kažeš kako imaš sve, kako si postigla najbitnije... Naravno, uvek može i mora još više, još bolje...pa samo se tako napreduje. Zar ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 165
19.2.2010 18:22:50   
Dora
Ja ću da budem iskrena. Imali smo dva tri puta krizu u braku kad se jednostavno smoriš, obaveze, deca, materijalni problemi naravno... Uh, teško je misliti na ljubav i leptiriće, bilo je dana kad nismo stizali ni "zdravo" da kažemo jedno drugom u prolazu... i tu dođe kriza.
E, tad staneš, odeš negde na piće i na tenane opušteno konstatujete zajedno da nešto nije kako treba. Nema efekta ako je njemu sve ok. a tebi ne. Onda znači da problem zaista postoji. Ali, u braku obično oboma smeta ta ustajala bara od svakodnevice samo neki pomisle da to tako treba. Ja sam mm rekla " Izvini, ljubavi, ja sam se malo smorila u braku, ajde da smislimo kako to da promenimo" i malo po malo uz dobar plan mi smo to prevazišli. Nije bilo lako. Ništa konkretno, samo smo malo više jedno drugo uzimali u obzir. Trudili smo se da na kraju dana radimo nešto zajedno uz razgovor o svačemu, npr. pili smo pivo uz TV a posle gledali neki film. Ja sam kupila neke nove krpice i počela da se sređujem a njemu se svidelo to što sam bila raspoloženija i on je bio srećniji. To su neke sitnice i banalnosti, ali stvarno mogu da promene puno toga.

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 166
18.3.2010 20:55:37   
Anoniman
Uhvatilo me neko razmisljanje o braku posle vise godina... Gledam neke brakove, briga ih za svog supruga/suprugu, nema neznosti vise, samo svadje ... Sta je dovelo do toga?

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 18.3.2010 20:58:19 >

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 167
29.3.2011 14:37:48   
bebać

IZVORNA PORUKA: mamanp

....... nikada ne kritikujte njegovu majku, naprotiv, stalno je hvalite i pitajte za savet, on će biti srećan, ona zadovoljna a vi ćete imati mir u kući.
..........ne opterećujte ga kućnim poslovima čak ni kada ste bolesni, on će biti zadovoljan a vi ćete zadržati vitku liniju.
...........ne zamarajte ga sitnim problemima tipa: nemamo dovoljno novca, ima puno stvari u kući koje treba popraviti a on bi to mogao, trebao bi bar malo da se posveti i deci ne samo fudbalu, njemu to ionako na jedno uvo uđe na drugo izađe, a vi ćete biti ona koja stalno zvoca.
..........ne kritikujte ga što je neuredan, lenj, što se vikendom ne brije, što podriguje umesto da pohvali nedeljni ručak, što zaboravlja rođendane i godišnjice, što sve sami u kući radite, sami vaspitavate decu... postićićete samo da ga udaljite od sebe.
........ovo je najvažnije. Stalno ga hvalite. Kako je pametan, lep, elokventan, vredan, pažljiv, a nadasve, dobar ljubavnik.

Kaliopi, je l ovo ironicno?
Ako nije, ja moram da kazem da mi je ovo grozno.
Lici mi na brak u kome muz nista ne zna a zena skuplja sve u sebi ...A brak spolja gladac unutra jadac...
Nije ovo dobrouser posted image

Nekako mi ovo izadje da muz samo treba da BUDE TU u kuci, u porodici, a da sve ostalo zena treba da preuzme na svoja pleca... Sa ovim prvim i poslednjim se i slazem, a sve ostalo mi je malo i nelogicno.

Meni je ovo gore užas....ja sam onda najgora,najzvocavija,najzahtjevnija i najdosadnija svadjalicauser posted image

Ne kontam....nemoj mu ovo...nemoj mu ono...pa koji će mi k.... onda,užas

Nije ni čudo,dobro je moj brak još i živ ikakouser posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu mamanp)
Direktna veza do poruke: 168
29.3.2011 14:41:18   
bebać

IZVORNA PORUKA: Dora

Juče sam negde načula rečenicu koja mi je zaparala uši:
Možda su moje najveće želje već ostvarene?

To me nateralo da mislim i mislim, da se zapitam da možda, u stalnoj trci i jurnjavi za još više, još bolje, zaboravljamo pravu vrednost onoga što imamo?
Da nam to postane nešto što se podrazumeva i izgubi svoj pravi sjaj.

ovo je tužno tačnouser posted image ....moj muž je neumoran...i toliko opterećen novcem da to nije normalno...i ja sam...ali on prevazilazi sve granice...i baš se smaram od toga svega...jedan dan ako nešto nije zaradio odmah mu je raspoloženje downuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 169
29.3.2011 14:55:31   
bebać
IZVORNA PORUKA: Dora

"pas - gazda"

princip možda nekome odgovara, meni nekako ne ide uz karakter. Mm me znao još pre braka i bio je svestan da sam ja više kučka nego pasuser posted image

Ja sam žena koja gleda svoje interese u zajedniciuser posted image user posted image ...ne znam šta bi rekla,nije puno pogriješio....a šta da radim

< Poruku je uredio Ana RR -- 29.3.2011 14:56:58 >

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 170
12.4.2011 14:30:40   
eni26
Kako sacuvati brak

"Moja zena i ja imamo tajnu kako nas brak traje:

Dva puta na tjedan odemo u restaurant na dobru klopu i laganu razbibrigu.
Ona ide utorkom, a ja petkom.
Uz to, ne spavamo zajedno. Ona spava u Zagrebu, a ja u Splitu.
Ja svuda vodim svoju zenu, ali ona stalno pronalazi put natrag.
Pred neki dan pitao sam zenu gdje bi htjela da proslavimo godisnjicu i ona mi je odgovorila da bi voljela proslaviti negdje gdje vec dugo nije bila - pa sam joj ja predlozio da proslavimo u kuhinji.
Kada smo moja zena i ja vani, uvijek se drzimo za ruke. Ako je pustim, odmah ode u kupovinu.
Cijelu je kucu opremila: imamo elektricni mikser, elektricni toster, elektricni pekac i onda se ona buni da je sve opremljeno ali nema kamo sjesti . Tada sam joj naravno kupio i elektricnu stolicu.
Jedno jutro me je zena probudila i kaze da joj auto nece paliti. Ona misli da je voda usla u karburator. Na moje pitanje gdje je auto, ona mrtva hladna odgovara - u jezeru.
Kao i svaka zena, opsjednuta je sa svojim izgledom te stalno isprobava neke nove dijete. Sada je na novoj dijeti: kokosi i banana. Ali naravno, nije izgubila nista kilograma, ali se zato penje po drvima kao luda.
Jednog je dana moja ljubljena zena otisla u kupovinu i kupila si je masku za lice. I kada ju je primjenila izgledala je zaista prekrasno. Sve dok je nije skinula.
I naravno, kao i svaka zena uvijek nesto zaboravlja. Tako vec dva tjedna nije odnijela smece iz kuce. Uvijek kasni i trci za kamionom uzvikujuci: "Jesam li zakasnila za smece". Ali zato uvijek dobije odgovor: "Ne, uskaci".
I zapamtite, brak je na prvom mjestu uzroka rastave. Statisticki gledano, 100% svih rastava zapocinje brakom.
I tako vec 18 mjeseci nisam niti rijeci progovorio sa svojom zenom, jednostavno je ne volim ometati. Ali priznajem, zadnju svadju sam skrivio sam. Pitala me je sto je na televiziji, a moj odgovor je glasio PRASINA.
I za kraj:
Na pocetku, Bog stvori Zemlju i odmori se.
Tada Bog stvori muskarca i odmori se.
Nakon toga Bog stvori zenu i od tada se nisu odmorili ni Bog ni muskarac."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 171
12.4.2011 14:36:06   
Brana
IZVORNA PORUKA: eni26

Na pocetku, Bog stvori Zemlju i odmori se.
Tada Bog stvori muskarca i odmori se.
Nakon toga Bog stvori zenu i od tada se nisu odmorili ni Bog ni muskarac."

ovo je najjaceuser posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 172
12.4.2011 14:36:40   
eni26
user posted image istina ziva user posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 173
12.4.2011 14:37:26   
Brana
IZVORNA PORUKA: eni26

user posted image istina ziva user posted image

slazem seuser posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 174
12.4.2011 14:40:35   
Anoniman
Pravilo svih pravila - samo bez taktiziranja . I u vezama , a u braku pogotovo .

(odgovor članu Brana)
  Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Koje ime vam se najviše dopada?
Takili

Po vama najlepše žensko ime od ponuđenih je?

Tara (29%)

Tea (16%)

Tijana (25%)

Anja (30%)

Ukupan broj glasova: 211

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here