|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Saveti za bolji brak
30.12.2009 12:01:00   
Dora
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Uvijek biti mudar i taktican, nikada ne pricati protiv njegovih, sve sa smijeskom raditi!

Nije mi baš uvek do smeška, a on me poznaje jako dobro...tako da bolje da se ne smeškam nego da smešak bude "kiseo"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 126
30.12.2009 12:03:13   
Dora
IZVORNA PORUKA: Maza82

Da Doro, ni mi nikada ne uradimo ništa dok se ne dogovorimo.. To je definitivno pravilo br. 1.

To je jedno od bitnijih pravila čini mi se...Čak i ako mu kažem da uradi kako hoće, on MORA da sazna moje mišljenje! Nije to nesigurnost, ne znam šta je. I ja isto tako. Nije mi to to ako ne znam da li smo oboje zadovoljni

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 127
30.12.2009 12:05:09   
Maza82
Iskreno ja ne mogu sve sa smiješkom raditi, jer kad sam ljuta, ljuta sam i kraj priče, ne krijem svoja osjećanja i želim da ih kažem, ne želim mužu ništa da krijem, jer hoću da zna sve šta se dešava u meni, sva moja osjećanja, kakva god ona bila..

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 128
30.12.2009 12:06:57   
Anoniman
Ma Doro, ne pali vise kiseo osmjeh! ja sam takva STO NA UMU TO NA DRUMU, dok on uvijek cuti i kulira i mudro sprovodi svoje. Mi se samo oko njegovih svadjamo. Inace se divno slazemo. Pisala sam o temi o svekrvi, onaj poduzi post, pod anoniman takodje, samo zbog njega.

Ne vrijedi se raspravljati, i od sada zista zelim da budem mudra, da cutim, i da tiho radim onako kako mislim da treba, da ga kuliram, i kad su u pitanju njegovi samo da kuliram. Oni mnogo grijese, losi su ljudi. Nikad me direktno nisu povrijedili, nego preko njega: manipulisu sa njim, samo ga bombarduju sms porukama, on cuti cuti cuti pa pukne i svasta mi kaze. Ne gleda realno, mozda i gleda ali nece da prizna, nemam pojma.... Uglavno ih ne mogu na oci gledati, puna sam bijesa, ne smijem reci mrznje.... bas zato jer sve podmuklo rade, manipulisu, losi su roditelji, a mm kao da je omadjijan....

Primitivci koji sve zbog komsiluka rade...

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 129
1.2.2010 18:00:14   
Dora
"BRAK - zajednica u kojoj dvoje ljudi rešavaju probleme koje ne bi imali da su ostali sami"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 130
2.2.2010 10:05:15   
slackaa
IZVORNA PORUKA: kaliopi

....... nikada ne kritikujte njegovu majku, naprotiv, stalno je hvalite i pitajte za savet, on će biti srećan, ona zadovoljna a vi ćete imati mir u kući.
..........ne opterećujte ga kućnim poslovima čak ni kada ste bolesni, on će biti zadovoljan a vi ćete zadržati vitku liniju.
...........ne zamarajte ga sitnim problemima tipa: nemamo dovoljno novca, ima puno stvari u kući koje treba popraviti a on bi to mogao, trebao bi bar malo da se posveti i deci ne samo fudbalu, njemu to ionako na jedno uvo uđe na drugo izađe, a vi ćete biti ona koja stalno zvoca.
..........ne kritikujte ga što je neuredan, lenj, što se vikendom ne brije, što podriguje umesto da pohvali nedeljni ručak, što zaboravlja rođendane i godišnjice, što sve sami u kući radite, sami vaspitavate decu... postićićete samo da ga udaljite od sebe.
........ovo je najvažnije. Stalno ga hvalite. Kako je pametan, lep, elokventan, vredan, pažljiv, a nadasve, dobar ljubavnik.

Ne slazem se sa ovim,uopste.....
Davno je proslo vreme kada su muzevi glumili kraljeve a zene robove user posted image
Ja jesam za kompromis ali ne ove vrste user posted image  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 131
2.2.2010 10:05:54   
slackaa
IZVORNA PORUKA: Dora

"BRAK - zajednica u kojoj dvoje ljudi rešavaju probleme koje ne bi imali da su ostali sami"

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 132
2.2.2010 10:25:03   
Mari86
Ja se takodje ne slazem sa postom koji je kaliopi napisala..
Naime,ja sam se udala za coveka koji je divan..za mene najbolji,ali sam sasvim svesna svih njegovih mana i vrlina.
On je malo tvrdji bio na recima u pocetku...tipa drven,nije pokazivao neznost,ljubav jeste iskazivao recima, ali neznost nije...to je poneo kao pecat iz proslog braka koji je bio uzas...
Vremenom je pored mene naucio da ja volim kada me pomazi i zagrli...uvek sam mu govorila dami to nedostaje,lepim i milim tonom i na kraju sam to i dobila...
Sto se tice posta da ja ne kritikujem njegovu majku i da je pitam za savet...pa imam ja moju majku..njegovu mogu SAMO da postujem koliko i ona mene..dalje od toga ne...ali ja licno nemam taj problem,vidjamo se retko,oni su ljudi koji ne dosadjuju nemam problem sa njima.
Da ga ne opterecujem kucnim poslovima..pa t ne dolazi u obzir..mi recimo lozimo iz kuce u kamin..najbolje da cu ja svaki put kada on nalozi da cistim..nema sanse,pocisti za sobom...ja sam zena koja radi i necu da trcim za njim stalno,ako sam bolesna ima da trci oko mene i da opere sudove i da skuva rucak,ali pazite to nije zapovedanje,moj muz to sam uzme i uradi bez da mu ja kazem,naravno desi se nekada da je kuci ceo dan pa nista ne uradi,ali ja onda ne poludim,zato sto znam da hoce da radi...
A da ga hvalim stalno,pa nisam ja masina za laganje...ma necu...user posted image
kaliopi mila ovo nije bilo licno tebi upuceno,nego sam cisto prokomentarisala..user posted image
Moja mama je stalno govorila,nikada se nemoj udati,videces kako ces proci,ja sam imala strah i ubedjenje da su svi muskarci varalice,kukavice...Ona je meni to pricala zato sto nije zadovoljna svojim brakom,a moj otac je jedan divan covek (to je vec stanje uma i onoga sto si zeleo u zivotu a nisi sebi stvorio),ali to je sada druga tema...
Zaista mislim da brak moze da bude i divan i lep,normalno je da se posvadjamo i pobesnimo jedno na drugo,ali to brzo prodje i onda se ide dalje.Zajedno!

Al sam se raspisala user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 133
2.2.2010 10:36:14   
bebironcic
Ja se ne slazem sa postom gde svekrva treba da se hvali,suprug takodje....Ja ne bi mogla da pricam nesto a pri tome da ne mislim tako.Sto se tice svekrve...ja mislim da ne postoji snaja koja voli svekrvu i obratno,tu su upitanju samo nijanse postovanja.Ja i mm smo veoma objektivni,nebitno da li su upitanju njegovi ili moji roditelji.I nema ljutnje!A sto se tice mm...ne hvalimo jedan drugog onako radi reda da bi se onaj pohvaljeni osecao lepo.Tu je najbitnije razumevanje i postupci,paznja...reci su najmanje bitne!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 134
2.2.2010 10:41:48   
maja27
IZVORNA PORUKA: slackaa

....... nikada ne kritikujte njegovu majku, naprotiv, stalno je hvalite i pitajte za savet, on će biti srećan, ona zadovoljna a vi ćete imati mir u kući.
..........ne opterećujte ga kućnim poslovima čak ni kada ste bolesni, on će biti zadovoljan a vi ćete zadržati vitku liniju.
...........ne zamarajte ga sitnim problemima tipa: nemamo dovoljno novca, ima puno stvari u kući koje treba popraviti a on bi to mogao, trebao bi bar malo da se posveti i deci ne samo fudbalu, njemu to ionako na jedno uvo uđe na drugo izađe, a vi ćete biti ona koja stalno zvoca.
..........ne kritikujte ga što je neuredan, lenj, što se vikendom ne brije, što podriguje umesto da pohvali nedeljni ručak, što zaboravlja rođendane i godišnjice, što sve sami u kući radite, sami vaspitavate decu... postićićete samo da ga udaljite od sebe.
........ovo je najvažnije. Stalno ga hvalite. Kako je pametan, lep, elokventan, vredan, pažljiv, a nadasve, dobar ljubavnik.

Ne slazem se sa ovim,uopste.....
Davno je proslo vreme kada su muzevi glumili kraljeve a zene robove user posted image
Ja jesam za kompromis ali ne ove vrste user posted image  user posted image

Pa ja ne znam da li neko moze to sve!!! Nikako se ne slazem!!!!

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 135
2.2.2010 10:43:12   
slackaa
IZVORNA PORUKA: bebironcic

Ja se ne slazem sa postom gde svekrva treba da se hvali,suprug takodje....Ja ne bi mogla da pricam nesto a pri tome da ne mislim tako.Sto se tice svekrve...ja mislim da ne postoji snaja koja voli svekrvu i obratno,tu su upitanju samo nijanse postovanja.Ja i mm smo veoma objektivni,nebitno da li su upitanju njegovi ili moji roditelji.I nema ljutnje!A sto se tice mm...ne hvalimo jedan drugog onako radi reda da bi se onaj pohvaljeni osecao lepo.Tu je najbitnije razumevanje i postupci,paznja...reci su najmanje bitne!

Bebi,slazem se sa tobo,i sa Mari
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 136
19.2.2010 12:33:22   
Anoniman
Kako u brak vratiti onu iskricu onaj zar sa pocetka veze? Kako odrzati ljubav kako negovati ljubav pored svih problema u zivotu? Kako se ponovo zaljubiti u partnera? Kako da se on ponovo zaljubi u vas? Kako da prorade ponovo leptirici u stomaku? Kako da zejedncki zivot ne postane samo rutina koja se odradjuje? Ima li neko savet?

(odgovor članu slackaa)
  Direktna veza do poruke: 137
19.2.2010 12:37:19   
Anoniman
smatram da leptirici ne mogu da se probude ponovo i to ne treba ni zeleti..
leptirici su za pocetak veze i tamo jedino mogu da postoje...
stara iskra ne moze da se vrati i to ne treba zeleti...

treba traziti novu iskru, koja prilici vezi..duzini, trajanju...

ne treba gledati na pocetak veze i kukati: Jao, zasto nije opet tako
jednostavno ne moze da bude tako...
i ne treba da bude tako..
veza je na pocetku intenzivnija ali ne  i kvalitetnija...

kako vreme prolazi treba vezu prilagodjavati...

Ako postoji problem treba ga resavati.
ako je ljubav i paznja stavljena u drugi plan treba ih vratiti u prvi plan (zajednickim aktivnostima, napraviti prvi korak, staviti naglasak na vas)

smatram da ne treba zaliti za proslim vremenima nego u OVOM vremenu naci ono najbolje...

Anonimna, a u koji deo veze bi da vratis iskru?
Uopste, u seks, u komunikaciju????

< Poruku je uredio OTI -- 19.2.2010 12:38:22 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 138
19.2.2010 12:42:26   
viking
Ja ću sad nešto da vam kažem, a vi verujte ako hoćete, ako nećete - nikom ništa.
Elem, ja sam sa mužem 12 godina i dan danas ako stignem prva s posla, ja gledam s terase kad će da dođe, čekam ga kao da ga nisam videla tri meseca a ne osam sati i imam te leptiriće kad mu ugledam kola kako stižu na parking, baš se obradujem.
Ne znam da li on radi isto, ali ako on stigne kući prvi, kad me čuje da otključavam vrata, on uvek ustane ili prekine šta je radio i dodje do vrata da me sačeka i poljubi.  
I tako svaki dan.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 139
19.2.2010 12:43:01   
Anoniman
U komunikaciju, seksa ima ali retko, vratila bih tu iskru u pogled u njegov pogled kako me je gledao nekad, mozda zvuci smesno, ali zivot se pre ili kasnije pretvori u rutinu a ja sam mislila da se nama to ne moze desiti. Malo smo krivi oboje za to deca posao mada je glupo traziti izgovore mislim da problem lezi u nama, treba nas ponovo probuditi mislim da smo negde na ovom bracnom putu se uspavali

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 140
19.2.2010 12:44:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: viking

Ja ću sad nešto da vam kažem, a vi verujte ako hoćete, ako nećete - nikom ništa.
Elem, ja sam sa mužem 12 godina i dan danas ako stignem prva s posla, ja gledam s terase kad će da dođe, čekam ga kao da ga nisam videla tri meseca a ne osam sati i imam te leptiriće kad mu ugledam kola kako stižu na parking, baš se obradujem.
Ne znam da li on radi isto, ali ako on stigne kući prvi, kad me čuje da otključavam vrata, on uvek ustane ili prekine šta je radio i dodje do vrata da me sačeka i poljubi.  
I tako svaki dan.

to je super viking...I lepo i retko i za svaka cast!i verujem ti.
ali...to bas ne odgovara anonimnoj na pitanje...user posted image user posted image user posted image user posted image
samo joj stajes na muku...salim se naravno.

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 141
19.2.2010 12:44:16   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: viking

I tako svaki dan.

O ovome pricam to zelim a toga vise nema kod nas

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 142
19.2.2010 12:48:04   
viking
Anonimna, ne znam kako da ti pomognem, to kod nas nikada nije ni nestajalo... Ne znam kako bih ga vratila. Ne kažem da nije moguće (ja verujem da je sve moguće), samo trenutno nemam ideju...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 143
19.2.2010 12:51:42   
Anoniman
anonimna, ja znam da kad dodju deca malo je teze...
okrenete se deci i zaboravite jedno na drugo...
da, mislim da to jeste vasa "krivica" ako uopste tako moze da se nazove...

ne znam kolika su ti deca ali...
probajte stare fore:
1. ostavite decu nekome i idite negde na vikend (nemoj mi reci da ne mozes da ostavis decu...mozes! svako moze!)
2. uradi nesto sto si radila pre a on je to voleo...
3. odvedi ga na veceru negde (bez dece) i pricaj sa njim otvoreno...da ti nedostaje muz, da ti fali ON kao ON,,,pitaj ga kako on na to gleda...
4. seksa retko ima? a da li ga iniciras? ako ste se uspavali...probudite se...Pokreni se ti prva ovog puta...iniciraj!
i to je zakon ponude i potraznje...sto ga vise ima vise se i hoce...
5. kupi mu neki poklon koji zeli da ima...
6. jos je bitnije da razgovaras sa njim..ja bih mu otvoreno rekla: nedostajes mi, nedostaje mi nas brak, MI...fali mi paznja, zelim da sam vise sa tobom, da vratimo intimnost...
i pitala bih kako on na to gleda...

to ja mislim...ali ...moj brak je tek devet meseci...ali imala sam iskustva i pre...
i nemam decu tako da...mogu samo da pretpostavim...mnogo je lakse negovati brak kad ste vas dvoje...kad nema brige oko dece i jurnjave...sve znam

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 144
19.2.2010 12:53:03   
Anoniman
Ja užasno volim muževlejv pogled, i isto osetim leptiriće kada god ga pogledam u oči.
Nije kao pre, ali nije ni mnogo daleko od toga.
Nije kao pre jer ne živimo kao pre, a to je bio naš izbor.
Ali ako se nađemo na nekim mestima "od pre", uz društvo "od pre", uz muziku "od pre"... sve je kao nekada.
Znači, to nije umrlo, samo je zbog trenutnih potreba, malo pomereno u stranu, i uživamo u nekim drugim stvarima.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 145
19.2.2010 12:53:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI

ako je ljubav i paznja stavljena u drugi plan treba ih vratiti u prvi plan (zajednickim aktivnostima, napraviti prvi korak, staviti naglasak na vas)

smatram da ne treba zaliti za proslim vremenima nego u OVOM vremenu naci ono najbolje...

..neko gore je već napisao... mislim da je OTI ...user posted image

... najgore je upoređivati ono što je sada sa onIm što je nekada bilo
(bez obzira da li se vraćaš 3 ili 20 godina u prošlost) JER, TEŠKO DA ĆE UVEK BITI ISTO...
naravno, to ne znači da se manje volite već jednostavno da se vaša ljubav menja vremenom... poprima nove oblike iz kojih OBOJE trebate da izvučete ono najbolje i da uživate u svakom danu...
npr. ja uživam i dok se svađam sa mm nije to ništa strašno....user posted image

Viki to o čemu govoriš je prelepo i ja verujem u to!

Sigurna sam da negujete te emocije da ni u jednom momentu niste odustali jedno od drugog(pa čak i da su sitnice u pitanju) nego održavate taj kontinuitet prelepih emocija, slatkih navika, lepoh reći, podrške i poverenja...
...Anonimna, ne znam koliko dugo se osećaš tako ali mislim da je stvar u tom kontinuitetu bliskosti. ne dozvoliti da zapadnete u kolotečinu pa makar i na kratko... i pored svih obaveza i probolema... veče može da bude samo vaše ili recimo dok ručate ... pričajte jedno sa drugim... interesuj se za to kako je proveo dan Slušaj ga.
Iznenadi ga nečim lepim i neka bude skromno , neka deluje spontano....

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 146
19.2.2010 12:55:36   
Anoniman
...vidim da moj stari post još uvek žari i pali....  user posted image (što bi rekla Isidora Bjelica...user posted image )

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 147
19.2.2010 12:57:03   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: OTI

..neko gore je već napisao... mislim da je OTI ...user posted image

... najgore je upoređivati ono što je sada sa onIm što je nekada bilo
(bez obzira da li se vraćaš 3 ili 20 godina u prošlost) JER, TEŠKO DA ĆE UVEK BITI ISTO...
naravno, to ne znači da se manje volite već jednostavno da se vaša ljubav menja vremenom... poprima nove oblike iz kojih OBOJE trebate da izvučete ono najbolje i da uživate u svakom danu...
npr. ja uživam i dok se svađam sa mm nije to ništa strašno....user posted image

Viki to o čemu govoriš je prelepo i ja verujem u to!

Sigurna sam da negujete te emocije da ni u jednom momentu niste odustali jedno od drugog(pa čak i da su sitnice u pitanju) nego održavate taj kontinuitet prelepih emocija, slatkih navika, lepoh reći, podrške i poverenja...
...Anonimna, ne znam koliko dugo se osećaš tako ali mislim da je stvar u tom kontinuitetu bliskosti. ne dozvoliti da zapadnete u kolotečinu pa makar i na kratko... i pored svih obaveza i probolema... veče može da bude samo vaše ili recimo dok ručate ... pričajte jedno sa drugim... interesuj se za to kako je proveo dan Slušaj ga.
Iznenadi ga nečim lepim i neka bude skromno , neka deluje spontano....

user posted image

slazem se kaliopi...
user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimna, probaj bas da obratis paznju i na njegove zelje...oslusni ga

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 148
19.2.2010 12:58:51   
Anoniman
Mi cutimo cutimo cutimo a cutanje ubi, on je za kompom i to je njegov svet kaze bezi od stvarnosti zasto pitam ga jel mu toliko ruzno on se smeje i kaze salim se.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 149
19.2.2010 13:01:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Mi cutimo cutimo cutimo a cutanje ubi, on je za kompom i to je njegov svet kaze bezi od stvarnosti zasto pitam ga jel mu toliko ruzno on se smeje i kaze salim se.

prekini mu to bezanje!
zakazi mu negde vidjanje u gradu (decu ostavi nekome na sat dva)...idite negde na veceru..
odvedi decu negde i pokreni inicijativu da vodite ljubav...

trgni ga!
cim ti ovo zelis...mora da moze da se izvede i moguce je...

sad kad si dobila ovu potrebu nemoj da je pustis da samo ode tek tako...
hvataj sada priliku i grabi vreme za vas dvoje...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

sta biste uradile?
pisuljica

da li ostati sa momkom koga obozavate i koji je predivaaaaaaan prema vama ako sa njim nikada niste doziveli oragazam, iako veoma uzivate u sexu? veza je godinu i po...

ostala bi i nadala se... (88%)

ostavila bi ga (12%)

Ukupan broj glasova: 90

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here