Nora332 -> RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom (15.6.2021 21:23:44)
|
IZVORNA PORUKA: degu Nora ja sam uzela 2 pakovanja, jer i je sa tamponadom skinut epitel koji se tek formirao, dovoljno je 1 pakovanje. Ništa sad nemam, sve je super, potpuno normalan sekret koji prati ciklus, plodna sluz, sve je tu. A što se trudnoće tiče, razmišljaj samo o ovome kao u još jednom koraku napred i kako si učinila još nešto da stvoriš što nolju sredinu za svoju bebu. Veruj mi jako je važno da u trudnoću uđeš zdrava. Ok, dakle tu smo negde, meni je prepisano 21 dan koriscena, ti si koristila 20. Ja koristila i jos jedne vaginalete prvih 5 dana, ista prica kao i pre biopsije. Mnogo, mnogo mi je drago da ti se sve vratilo u normalu i da se sada osecas super i kako treba! Meni su rekli kada sam se probudila iz anestezije da mi ovo nece uticati na cikluse, kao dobices normalno ovaj mesec, medjutim citala sam po stranim forumima da je zenama poremecen ciklus nakon zahvata, da se cak desava i da krvare mesecima nakon istog. Skroz druga prica od tebe i Bubice, zato mi vasa iskustva znace jer mi ulivaju pozitivu. Upravo tako i razmisljam. Sve sto mi se desilo - pretrage, stitna, prolaktin, endometrioza, cinovi, terapije, operacija - na sve posmatram kao na jos jednu prepreku koju sam uspesno savladala da bih dosla do cilja. Slazem se o svega, degu. Ove poslednje recenice narocito. Nekako mislim da mi nije dato bilo da zatrudnim dok se ovo ne otkrije i ne resi, tako je zapisano bilo. Ja se nadam da ce biti, zato sam sada toliko investirana u oporavak jer i to racunam u rad na bebi - sto se bolje oporavim, jaci ce grlic da bude, pre cu da ostanem trudna. Hvala ti neizmerno. 🥰
|
|
|
|