Nora332 -> RE: LLETZ / LEEP / konizacija omčom (8.6.2021 23:57:00)
|
Degu, kako ide oporavak? Nadam se da je sve super sada i da su ovi problemi davno iza tebe. Ja zavrsih operaciju juce. Totalna anestezija. Imam i konac, pukao je neki krvni sud pa sam usivana. Krvarenje imam od neka 3h nakon budjenja iz anestezije, vrlo blago, rozikasto. Detaljno su me uputili u krvarenja i kako to ide, kada da mislim da je normalno a kada da se javim. Imala sam i bolove, kao menstrualne. Ista prica kao nakon biopsije. Samo me je ovog puta bolelo blaze ali vise zahvaceno bolom, a nakon biopsije me bolelo ostrije, ali je bila leva strana samo (taj delic odakle je uzet uzorak). Anesteziju fizicki nisam tesko podnela ali psihicki jesam. Dosta toga se i ne secam i bila sam vrlo nervozna nakon budjenja. Danas sam bila ok, sada evo blagu vrtoglavicu imam. Degu, sta bese da izbegavam? Fizicki napor i to je to? Inace, doktor je rekao bez odnosa 3 nedelje i dao dve vrste vaginaleta. Jel tako bilo i kod tebe? Znam da je tebi za odnose receno 6 nedelja + kondom. Meni kondom nije pominjan, pitacu na kontroli. Preznojicu se dok mi stigne rezultat, nadam se da ce sve biti ok.
|
|
|
|