Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.2.2018 1:31:44
|
|
|
|
Srecko47E
|
Stvari slazem po boji
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.2.2018 10:56:53
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja obozavam da slazem stvari po boji 😁
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.2.2018 11:32:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
To i ja radim, cak nekaddok prostirem ves, decije stvari..
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.2.2018 11:48:01
|
|
|
|
Sarav
|
Obavezno se vraćam već sa par stepenika da proverim da li sam zaključala vrata. Ponekad se vratim i po dva puta.
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.2.2018 12:49:02
|
|
|
|
Srecko47E
|
Znaci nisam jedina.
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 20.6.2018 14:00:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Obozavam da perem zube dok se tusiram 😊
|
|
RE: Vaše neobične navike 20.6.2018 14:05:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Sarav Obavezno se vraćam već sa par stepenika da proverim da li sam zaključala vrata. Ponekad se vratim i po dva puta. I ja a vracam se i zbog sporeta i rerne
|
|
RE: Vaše neobične navike 20.6.2018 18:19:29
|
|
|
|
emicaa
|
Ako negdje u marketu primjetim da vrata od zamrzivaca ili frizidera nisu do kraja zatvorena obavezno pridjem da zatvorim
|
|
RE: Vaše neobične navike 20.6.2018 18:36:23
|
|
|
|
MimaKos
|
Ovo sa zatvaranjem vrata i fioka moja cerka radi, od kad hoda... a ja obavezno proveravam da li smo zakljucani i po 10 puta, i vracam se da vidim da li sam zakljucala stan, skoro svaki put..
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 26.6.2018 6:55:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Pa ne znam koliko je neobicno ali sve popravljam kako treba da stoji, i u prolazu, i mozda svima idem na zivce ali kod mene svaka stvar ima svoje mesto i tu mora da se vrati . U zavesa kad ne stoji kako treba scaki put se moram vratiti da je namsetim.
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 21.7.2019 16:46:57
|
|
|
|
MimaKos
|
Navika da non stop odvezujem.i zavezujem kosu u toku dana koja me izludjuje.. ali ne mogu damprestanem da radim to i da vrtim kosu
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 20.10.2019 21:46:16
|
|
|
|
flamingos
|
Kad krenem iz stana proverim sve,pa proverim jesam li proverila-da li sam isključila šporet,proverim vodu nad sudoperom,u kupatilu(jedino peglu ne proveravam jesam li isključila,u to sam sigurna,jer moram sve da rasčistim iz sobe gde peglam,sklopim dasku itd).Kad sve to proverim vraćam se opet još par puta,joj-to je jače od mene.Zaključavam vrata,pa i njih proveravam šesnaest puta-i konačno krenem.
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 20.10.2019 21:59:36
|
|
|
|
kamičak
|
To nije navika, vec opsesivno kompulzivni poremecaj, kao Rafa Nadal kad namesta flasice sto puta 😃.
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 20.10.2019 22:13:59
|
|
|
|
flamingos
|
Slažem se Ķamičak,ali i jeste navika-znači bez tih rituala nema izlaska iz stana.😀
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 20.10.2019 22:18:06
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pa sta znam i ja proveravam, mada jednom. Kad krenem negde tipa na duzi put kao na more ili kod mojih onda sam i slikala par puta ringle i bojiler. Ovako ne priveravam par puta. Nego me zbrza mali ajde pertle pa zaboravio sma konja oa zaboravio sam blejza pa meni se sad piski. Pa onda bolje da slikam jer mozda mi usput nesto kvrcne 😂
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 20.10.2019 22:51:25
|
|
|
|
kamičak
|
Ti si slikala bojler, kraljice, od srca se nasmejah 😁 Ja sam manijak kad je proveravanje kljuceva u pitanju hehe
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 20.10.2019 22:57:37
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Haha kamicak bar sam te nasmejala, al sta cu kad me zbrzaju... Zamisli jos izgubim tel,ono udjes u slike kao neki preprodavac kucnih aparata ili sam majstor
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 20.10.2019 22:59:04
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Moj muz gubi kljuceve, sad ima na kljucevima privezak onaj sto svira... ti zvizdis on svira 😂
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 20.10.2019 23:51:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Moj muz gubi kljuceve, sad ima na kljucevima privezak onaj sto svira... ti zvizdis on svira 😂 Gde to ima da se kupi?
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 21.10.2019 0:11:17
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sutra cu da ti kazem kad ga pitam sad testerise drva u snu, sad nemam pojma, neki sajt al ne mogu da se set_im..
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 21.9.2021 7:49:49
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Nemam neke bas jako neobicne navike, ali imam obicaj za sve stalno da govorim-pomozi boze... Tipa idemo da kupimo poklon za rodjendan- pomozi boze da nadjemo nesto lepo, idem po neki rezultat-pomozi boze da bude sve ok. Stalno govorim pomozi boze
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 21.9.2021 9:09:19
|
|
|
|
flamingos
|
Proveravam već proveren-špiret da li je ugašen,voda Kad zaključam stan-e to je tek losebna priča.Znam da sam zaključala,ali ček još jednom da proverim.
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 21.9.2021 9:14:03
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Joj da, to toliko cesto radim da mi je sastavni deo dana zapravo 😂
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.11.2023 9:39:53
|
|
|
|
Srecko47E
|
Proveravam pre izaska iz kuce po dva puta bukvalno,da li sam sve ponela.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?