Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.11.2023 9:52:44
|
|
|
|
flamingos
|
Nebrojano puta se vraćam i proveravam sve(vodu,šporet,svetla...).
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.11.2023 10:20:02
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ne javljam se na nepoznate brojeve.
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.11.2023 10:50:24
|
|
|
|
flamingos
|
Ne otvaram vrara nepoznatim osobama.
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.11.2023 11:27:45
|
|
|
|
Srecko47E
|
Volim da sredim kancelariju,pogotovo sto po izlasku iz iste. To kolege iu sustednih kancelarija izludjuje.
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.11.2023 12:16:26
|
|
|
|
flamingos
|
Sto puta proveravam da li sam sve ponela(kada krenem kod doktora-mislim na knjižicu,uput itd).
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.11.2023 12:31:18
|
|
|
|
Srecko47E
|
Volim da spavam sa ukljucenim svetlom,negde u kuci.
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.11.2023 12:31:25
|
|
|
|
Olga75
|
Jeeeeeeeee, godinama sam ovde (sad samo navraćam ) a ovu temu nisam videla Obožavam da dok perem zube grickam četkicu dok se pasta skroz ne zapeni. Razumem sada kučeću naviku grickanja
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.11.2023 12:33:55
|
|
|
|
Srecko47E
|
Jaoo,to cesto i ja radim. Koliko su ove nase,neobicne navike,zapravo...Obicne.
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.11.2023 12:54:10
|
|
|
|
flamingos
|
To svi radimo(barem mislim da je tako).
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.11.2023 12:55:15
|
|
|
|
Srecko47E
|
Moja navika koja je svima cudna,ne nosim novcanik,nikad.Sta vise i nemam ga.
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.11.2023 13:11:22
|
|
|
|
flamingos
|
Ni ja ne nisim novčanik.To mi je višak u torbi.
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.11.2023 13:12:29
|
|
|
|
Srecko47E
|
Karticu u dzep i ne razmisljam.
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.11.2023 13:14:29
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos To svi radimo(barem mislim da je tako). Možda svi radimo al ne pričamo o tome
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.11.2023 13:16:25
|
|
|
|
Srecko47E
|
Slazem se.
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.11.2023 14:15:23
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 IZVORNA PORUKA: flamingos To svi radimo(barem mislim da je tako). Možda svi radimo al ne pričamo o tome Slažem se.❤
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.11.2023 16:12:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jedem senf sa przenicama i ustipcima 😂
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 25.11.2023 16:20:07
|
|
|
|
flamingos
|
Mogu da jedem slatko,pa slano(mada bi trebalo obrnuto).
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 26.11.2023 7:25:43
|
|
|
|
flamingos
|
Sve mora da bude na svom mestu i složeno onako kako sam ja ostavila.Ako neko premesti ili izokrene-eto me da odmah vratim kako je i bilo.
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 27.11.2023 7:28:25
|
|
|
|
flamingos
|
Ne mogu da nosim tašnu na desnom ramenu,već na levom,a isto je i sa telefonom-ne mogu na desno uvo da držim dok pričam.Tako je i kada sa nekim idem.Obavezno da mi je sa leve strane.
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 27.11.2023 7:36:37
|
|
|
|
Kata90
|
Proverim uvek dal su ulazna vrata zakljucana,prije nego sto legnem u krevet.
|
|
RE: Vaše neobične navike 27.11.2023 7:40:48
|
|
|
|
flamingos
|
Ponekad se vratim sa pola puta da ponovo proverim jesam li isključila električni šporet.Za peglu ne brinem,znam da sam je isključila pošto,kad peglam moram i produžni kabal da razvučem i kad završim sa peglanjem sve to i rasčistim(u gradu).U selu imam prostoriju gde daska za peglanje stoji rasklopljena i čeka me zajedno sa peglom...
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 27.11.2023 14:19:47
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Kata90 Proverim uvek dal su ulazna vrata zakljucana,prije nego sto legnem u krevet. Isto radim,s tim da kvaku povucem par puta.
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 28.11.2023 9:59:09
|
|
|
|
flamingos
|
Ja kad zatvorim sa spoljašnje strane proveravam bravu(pa opet proverim i tako par puta).Ne pitajte jesmo li menjali bravu.🙄
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 28.11.2023 10:01:53
|
|
|
|
Srecko47E
|
Gsim svetla po kuci kao ludak.Zaboga ,trosi se struja!
|
|
|
|
RE: Vaše neobične navike 29.11.2023 7:29:19
|
|
|
|
flamingos
|
Kuhinjske krpe moraju da budu složene pod konac.Ne volim kada su vrata plakara ili bilo čega otvorena(opominjem ili jednostavno zatvorim).
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?