|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
28.2.2011 20:52:19   
*Maki*
Odlicne brojke draga user posted image user posted image More....navaliteee user posted image user posted image

(odgovor članu marija andrijana)
Direktna veza do poruke: 1501
28.2.2011 22:04:13   
sandrina 85
Ajde, neka upali!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1502
1.3.2011 11:45:08   
marija andrijana
Zavrsili danas 1. turu IUI, sutra opet!  user posted image

Izblamirala sam se kao ... 
Pitam ja dr.: "Jel treba da potvrdimo veceras?"
covek me pogleda, pa kaze: "Malena, znam da ste ucili da se ovako ne prave deca, ali strpi se dp sutra! Nije valjda toliko neizdrzljivo?!"  - Izgibe covek od smeha. Kad se primirio i pokusao da se uozbilji, kaze :"sacekajte, jer nam ipak i sutra treba nesto materijala!" Pocrvenela sam najstrasnije! user posted image

Eto tako, drage moje, cak i kada vam pucaju folikuli, tempirano, a radite inseminaciju, nema muckanja do kad se IUI ne zavrsi. Ako radite 2 dana, kao ja, taj drugi dan je muckanje - ali vazno da se ne protivi gravitaciji da bi olaksale put plivacima do jajne celije! user posted image

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 1503
1.3.2011 11:59:49   
Merimica
pa ti si prava caricauser posted image user posted image user posted image user posted image

M+M=??????

Direktna veza do poruke: 1504
1.3.2011 12:33:54   
marija andrijana
glavana blamara! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1505
8.3.2011 20:41:28   
tvigy
jucer sam bila na drugoj folikulometriji i na levoj strani dva folikula od 20mm i jedan od 18,5mm.jucer mi je bio 11dc.dr je rekao da dodjem sutra na uz i videce kakva je situacija pa ce mi dati pregnil!ja mislim da je sutra kasno!sta vi mislite?kad sam mu rekla da nije kasno,kaze ma ne jer jajna celija zre od 12 do 14 dana i 11 je prerano bez obzira sto su folikuli te velicine..user posted image da li je neka imala slicnu situaciju i sta mislite'

Direktna veza do poruke: 1506
8.3.2011 20:56:27   
Anoniman
tvigy, meni se to desilo na prosloj vto, da su mi hormoni i folikuli bili skolski po tim parametrima a od 5 kom samo u jednom je bila zrela jc user posted image Sada sam na drugom protokolu i uskor cu znati rezultate, ali samo ti slusaj dr i ne brini.

I ja veceras primam stop inekciju (ovitrelle) a vec vise od dana mi ide egg, pa sam se i ja utronjala kao i ti i mislila sam da su mi folikuli popucali i da ce mi dr punkciju sa srede pomeriti na utorak, a o n je pomeri za cetvrtak.

Samo se opusti user posted image

(odgovor članu tvigy)
  Direktna veza do poruke: 1507
8.3.2011 21:02:36   
tvigy
Misu-sretno sa stopericom i da sad bude vise zrelih jajnih celija!!!ajde,malo mi je lakse kad cujem da je jos neko prosao slico ali me jucer pravo iznenadio kad mi je rekao da ipak dodjem sutra pa ce me ponovo pogledati na uz i tad ce znati...ajde,valda zna sta radi...od skora sam kod njega i bila sam prezadovoljna svim do sad ali juce se ono moje poverenje u njega pocelo urusavati...valda ce sve biti o.k!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1508
8.3.2011 21:04:08   
Anoniman
Sve ce biti super. Ti se bese spremas sa IUI?

(odgovor članu tvigy)
  Direktna veza do poruke: 1509
8.3.2011 21:11:20   
tvigy
ne,ne-jos pokusavam ovako(naturale) i ako do aprila nista ne bude predlagaju mi ivf.imam jednu devojcicu od 7,5 god koju sam cekala sedam godina i dobila je uz klomifen+pregnil,posle nje vanmatericna,posle spontani i sad vec 4 god nista..hormoni o.k,hsg o.k,laparoskopija- sad je i to o.ki eto do aprila(mozda maja)cemo pokusati sa klomifenom i pregnilom i ako nista ne bude ivf.usput-imam jos malo 36 god.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1510
8.3.2011 21:18:12   
Anoniman
Ja jos malo pa 35 user posted image Super tvigy, stize bebica u svakom slucaju user posted image mada lakse je kad je prirodno. Drzim ti fige da ne moras na IVF

(odgovor članu tvigy)
  Direktna veza do poruke: 1511
8.3.2011 21:22:22   
tvigy
kakva je situacija kod tebe,imas li dece?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1512
8.3.2011 21:25:36   
Anoniman
Nemam. Zapuseni jajovodi. Radila laparo prosle godine ali nista nismo uspeli prirodno pa dam sad drugi put na VTO u Segedinu. Ovaj put ce biti uspesno!

Imam po tri folikula na svakom jajniku i sa ovim dugim protokolom ocekujem i 6 jc a bogami i da se sve oplode. Vadjenje je zakazano za cetvrtak, pisala sam i u crticama i u VTO da nas ove ne grde

(odgovor članu tvigy)
  Direktna veza do poruke: 1513
8.3.2011 21:31:23   
tvigy
drzim fige da ovaj put bude vto uspesna!!!koliko te to kosta?jesi li i sad stimulisana klomifenom?ako jesi-super reagujes!na oba jajnika po tri!!!ja kad god sam bila na klomifenu-najvise tri i to na levoj strani gde nemam jajovod!mada ni desni nije za pohvalu jer je minimalno stenotican ali eto procepili su ga...a desni jajnik mi nikad nije ni funkcionisao kako treba...ma sta da ti pricam..pun kofer problema...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1514
8.3.2011 21:38:50   
Anoniman
Pisala sam sve na temi IUI i IVF u madjarskoj, imas i cene. Ja sam sada bas stimulisana gonalom i svacim necim

(odgovor članu tvigy)
  Direktna veza do poruke: 1515
8.3.2011 21:42:53   
tvigy
aha..procitacu!Meni je Madjarska daleko,ja sam u Sloveniji i ako budem isla,odnosno kad budem isla najverovatnije cu u postojnu ili ljubljanu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1516
8.3.2011 21:47:32   
blum
Drustvo danas sam bila na folikulometriji i 11dc mi je folikul 15.7mm sta mislite za koliko bi trebao puci . Ja mislim otprilike za dva dana . A VI STA MISLITE MOLIM POMOC 

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1517
8.3.2011 21:51:21   
Anoniman
Da li ti je zakazana jos jedna folikulometrija? Nije samo bitan folikul vec i debljina endometrijuma. Ja se vise ne secam rastu oko 2mm dnevno, ali i to je individualno, a pozeljna velicina je preko 20mm.

(odgovor članu blum)
  Direktna veza do poruke: 1518
8.3.2011 21:52:06   
tvigy
Ja koliko znam da obicno pucaju izmedju 18 i 22mm?!A to je taman za dan dva!Nego ti imuckaj svaki dan a oni nek pucaju kad hoce!!user posted image pa sta ti je rekao dr kad da dodjes ponovo?mislim da bi trebao jos jednom da te pogleda za par dana da vidi dali su folikuli popucali odnosno tvoj folikul!!

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 1519
8.3.2011 22:05:37   
tvigy
blum,jesi li na stimulaciji ili je prirodan ciklus?

(odgovor članu tvigy)
Direktna veza do poruke: 1520
8.3.2011 22:09:04   
blum
Prirodan ciklus endometrijum 7cm. Doktor je prezadovoljan al nije mi rekao kad da ocekujem ovulaciju niti mi je zakazao sledeci pregled dao mi je da pijem od danas i dabroston

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1521
8.3.2011 22:10:08   
Anoniman
Pa jel rekao kad muz da nahrupi na tebe? Ako mu je u redu spermogram, heftajte vi svaki dan

(odgovor članu blum)
  Direktna veza do poruke: 1522
8.3.2011 22:14:12   
blum
MA NESTO JE DANAS BIO U ZURBI, NISTA MI COVJEK NERECE KAD DA NAVALIMO AL OD STURA POCONJEMO AKTIVNO, PA STA BUDE VALJDA NE PRETJERAMOuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio blum -- 8.3.2011 22:15:00 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1523
8.3.2011 22:15:10   
Anoniman
Jednom u 24h i ima da bude sve kako treba

(odgovor članu blum)
  Direktna veza do poruke: 1524
9.3.2011 2:04:09   
moja ciklama
ja danas bila..

14dc
ciklus na 29-30dana
na desnom jajniku, jedan folikul 17mm
nema vise manjihuser posted image

da li da muckam ovaj mesec ili pratim folikul i odem na IUI_?user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here