|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
11.3.2010 22:33:16   
cipiripi
sto se deres user posted image user posted image user posted image

sta kazu hormoncici? sto ne raste vise , sta ga blokira?

ja mislim da tako mali ne moze da pukne...

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 751
11.3.2010 22:39:19   
caja 2
pa mojim nalazima progesteron mi 5dc i 21 dc ima male razlike dal je zbog tog mi je folikul mali,dal to ima veze user posted image jedno s drugim al inace svi hormoni ostali su dobri.tek sam jedan mjesec bila na folikumetriji  i kad smo otkrili da ne raste kako treba,onda mi je rekla da iducuuser posted image idem 5 dan sa klomifenom.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 752
11.3.2010 22:43:33   
cipiripi
a kakav ti je odnos fsh i lh 3dc? i kakav je estradiol?

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 753
11.3.2010 22:49:39   
caja 2
dobri u sredini zlatnoj,al da napisem i ovo mozda ima nekog znacaja ja nemam redovno user posted image user posted image user posted image od kad znam za sebe

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 754
11.3.2010 22:56:20   
cipiripi
da to znam..sad si me podsetila..pisala si o tome...
ako dr smatra da klomifen moze da popravi stanje...uradi to user posted image

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 755
13.3.2010 14:49:04   
Iva979
Ja jutros bila na f. 9dc, samo sitni folikuli, end. 9mm, dr kaze nista od ovulacije ovog meseca, ali cu otici jos jednom u ponedeljak.user posted image
Mozda cu sledeceg meseca poceti sa stimulacijom.
Sta da se radi, bar moze potpuno opusten s.. ovog meseca user posted image bez obračunavanja.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 756
13.3.2010 14:50:14   
Lilly*
Baš mi je žao Ivo user posted image Ne daj se user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 757
13.3.2010 14:54:55   
Iva979
I ja sam se smorila kada sam cula, ali eto ima i neka dobra strana, bar se necu rastuziti kad mi dodje veštica ovog meseca user posted image , jer cu je svakako ocekivati. 

user posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 758
13.3.2010 15:44:46   
cipiripi
kakvom stimulacijom draga?

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 759
13.3.2010 16:41:53   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Iva979

Ja jutros bila na f. 9dc, samo sitni folikuli, end. 9mm, dr kaze nista od ovulacije ovog meseca, ali cu otici jos jednom u ponedeljak.user posted image
Mozda cu sledeceg meseca poceti sa stimulacijom.
Sta da se radi, bar moze potpuno opusten s.. ovog meseca user posted image bez obračunavanja.

Zao mi je mila..stimulacija klomifenom?user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 760
13.3.2010 20:02:34   
kleopatra*
Ivo dusice moja bas mi je zao,samo nemoj da padas u ocaj bice sve to okuser posted image

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 761
13.3.2010 20:39:40   
Iva979
Ma nisam pala u ocaj, dobro sam user posted image user posted image

Rekla mi je dr da cemo se sve dogovoriti u ponedeljak, a ja joj rekla da je proslog meseca situacija bila bas dobra a ovog trt, nista. Rekla mi je de ne brinem, i da ne dolazi svakog meseca do O, a + i nije bilo stimulacije nikakve.

Tako da cu videti sa njom u ponedeljak posle uz sta i kako dalje
user posted image

(odgovor članu kleopatra*)
Direktna veza do poruke: 762
13.3.2010 21:06:26   
kleopatra*

Rekla mi je dr da cemo se sve dogovoriti u ponedeljak, a ja joj rekla da je proslog meseca situacija bila bas dobra a ovog trt, nista. Rekla mi je de ne brinem, i da ne dolazi svakog meseca do O, a + i nije bilo stimulacije nikakve.

user posted image

Ljubim ja moju dusuuser posted image

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 763
13.3.2010 21:16:41   
Veca77

user posted image

Tek sam sada stigla da procitam sto mi je banini sms-om saopstila! Mila moja, nemoj da se sekiras! Svaka zena (posebno starija od 30 godina) nema ovulaciju svakog meseca!!! Apsolutno si u pravu za opusteni sex! Makar ovog meseca ne moras ni o cemu da razmisljas!!!
Sta ces da radis za postkoitalni test? Hoces li moci da ga vadis ovog meseca ili ne? Ja sam se isto nesto raspitivala i 100% cemo da ga radimo!Samo moram da se konsultujem sa doktorkama mojim! Videla sam da i u dr risticu ima antisperm. antitela - isto 950 din.
Mnogo pitanja! Sorry! Jbg, dugo se nismo videle da se iscaskamo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 764
14.3.2010 11:27:44   
janci
Zene, molim vas razresite mi dilemu.user posted image Da li moji PCOS jajnici uopste mogu da proizvedu jajnu celiju? Koristila sam Klomifen, Estrofem, Metformin i tri ampule Menopura (sve u jednom ciklusu) i nije doslo do ovulacije. Da li je neko imao slican problem, tj. da i pored stimulacije nije doslo do ovulacije i da li je stimulacija tokom VTO garancija da ce se neke jajne celije pojaviti?
Cipi, znam da ti imas odgovore na vecinu pitanja. user posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 765
14.3.2010 13:19:40   
cipiripi
mnoge devojke su ostale trudne sa sindromom PCOS.
da li si radila laproskopiju?
ja sam ubedjena da tebi ne daju pravu terapiju..prvo moras da pijes nesto da bi ti se sredio pcos ..bar malo...

(odgovor članu janci)
Direktna veza do poruke: 766
14.3.2010 13:25:12   
Suncicabg
Ivo user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 767
14.3.2010 16:07:51   
janci
IZVORNA PORUKA: cipiripi

mnoge devojke su ostale trudne sa sindromom PCOS.
da li si radila laproskopiju?
ja sam ubedjena da tebi ne daju pravu terapiju..prvo moras da pijes nesto da bi ti se sredio pcos ..bar malo...

Cipi na meni je sve radjeno. user posted image Histeroskopija, transvaginalna laparoskopija, polipektomija, elektropunkcija jajnika, to je sve za sada. Utvrdjen je taj problem sa jajnicima i dva polipa koja su otklonjena. Da li bi bilo dobro da odem kod endokrinologa, eto cisto da cujem sta ima da mi kaze.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 768
14.3.2010 17:28:22   
cipiripi
DA!
Ako sam dobro skapirala da ti je prolaktin 4 ipo hiljade...zato i imas taj problem...
Daj boze da gresim i da nisi dobro na pisala u onoj temi...

(odgovor članu janci)
Direktna veza do poruke: 769
15.3.2010 8:37:01   
zvezdica009
koliko folikula imate obicno bez stimulacije klomifenom ? jel normalno da postoji samo jedan vodeci folikul i kad on puca, kad dostigne koju velicinu ? znam da smo sto puta pislali o ovome ali mi nesto nije jasno. meni je folikul proslog meseca bio 20mm i dr je rekla da je idealan,sad me zanima da li je moguce da on naraste do 25 ili treba da pukne sa 20 ?da li treba da se daje pregnil ako on predje 20 ?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 770
15.3.2010 8:49:27   
Suncicabg
To je sve individualno. I moj je bio 20 mm 3 dana i nije pukao....user posted image  tek posle, doduse tada ne znam koje je velicine bio. I ja sam imala samo taj jedan vodeci

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 771
15.3.2010 10:24:23   
zvezdica009
pa kako se to leci? nije mi jasno sta treba da radim vise, meni moja dr samo vice opusti se opusti se, dodje mi da je zveknem sa necim, kako da se opustim, a i nisam dzabe radila laparoskopiju, joj al sam unervozila, ja vec 8 dana ciklusa imam folikul sto znaci da mi je ovulacija prerano ili sta , sva sam nenormalna user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 772
15.3.2010 10:39:00   
Mari86
IZVORNA PORUKA: zvezdica009

pa kako se to leci? nije mi jasno sta treba da radim vise, meni moja dr samo vice opusti se opusti se, dodje mi da je zveknem sa necim, kako da se opustim, a i nisam dzabe radila laparoskopiju, joj al sam unervozila, ja vec 8 dana ciklusa imam folikul sto znaci da mi je ovulacija prerano ili sta , sva sam nenormalna user posted image

Draga znaci tebi je folikul narastao i jos nije pukao???

Direktna veza do poruke: 773
15.3.2010 10:49:07   
zvezdica009
ma puko je, nego kad sam pila klomifen tad sam imala previse folikula pa mi se i ciklus poremetio od toga..pa me zanima koja je velicina folikula na kojoj on puca, jer meni nije dala pregnil kad sam pila klomifen, nego je rekla puci ce sam, a meni je logicnije da ako vec pijem to da se onda osiguramo da ce sigurno i puci, razumes ?

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 774
15.3.2010 10:53:29   
Mari86
IZVORNA PORUKA: zvezdica009

ma puko je, nego kad sam pila klomifen tad sam imala previse folikula pa mi se i ciklus poremetio od toga..pa me zanima koja je velicina folikula na kojoj on puca, jer meni nije dala pregnil kad sam pila klomifen, nego je rekla puci ce sam, a meni je logicnije da ako vec pijem to da se onda osiguramo da ce sigurno i puci, razumes ?

da razumem..pa ne znam da ti kazem,svima je razlicito..ne mogu da kazem da puca sa 20mm a moze da pukne i sa 25mm..
Ja sam primila Pregnil i mislim da ako vec pijes Klomifen treba da primis i Pregnil da budes mirna i sigurna kada ce puci..user posted image

Kada dodje Cipiripi ona je majstor za ovo,pa ce ti ona objasniti...user posted image

Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here