|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
8.3.2010 22:16:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Moj folikul je pukao user posted image Ne znamo tacno kada jer 7 dana nisam isla, ali meni je za pocetak jedino bitno da imam O, pa cu sledeci ciklus da je jurim! Bas sam user posted image

user posted image Drago mi je da to čujem! Samo napred draga - zajedno ćemo da jurimo ...user posted image user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
  Direktna veza do poruke: 701
8.3.2010 22:21:43   
cipiripi
Bravo zeno user posted image user posted image
user posted image super!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veliko psihicko rasterecenje...ima Boga..imaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 702
9.3.2010 9:30:45   
Suncicabg
Jos jednom hvala drage moje, ne znam sta bih bez vas! user posted image
Cipi moja user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 703
9.3.2010 9:41:04   
Mari86
Sunciii super mila eto vidis user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja imam pitanje neko a ne znam gde da ga postavim..u crticama mi niko ne odgovara!user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

Direktna veza do poruke: 704
9.3.2010 9:48:26   
Suncicabg
Idem do crtica user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 705
9.3.2010 12:03:32   
ivak

Moj folikul je pukao user posted image Ne znamo tacno kada jer 7 dana nisam isla, ali meni je za pocetak jedino bitno da imam O, pa cu sledeci ciklus da je jurim! Bas sam user posted image

Bas mi je drago suncica user posted image user posted image user posted image !

"Život ne znači čekati da oluje prođu...Život znači naučiti kako plesati na kiši."

Direktna veza do poruke: 706
9.3.2010 18:05:41   
caja 2
moze li folikul od 13 mm da pukne i da bude ovulacija

(odgovor članu ivak)
Direktna veza do poruke: 707
9.3.2010 19:02:00   
diamond

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DIVNO!!!!

Direktna veza do poruke: 708
9.3.2010 19:29:06   
Suncicabg
user posted image

Cajo ja mislim da treba da mora da poraste jos malo, sad ce valjda Cipi ona sigurno to zna

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 709
9.3.2010 22:11:31   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: caja 2

moze li folikul od 13 mm da pukne i da bude ovulacija

ne verujem... user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 710
10.3.2010 9:22:29   
ZelimBebu
Drage moje devojke, upravo sam se vratila sa prve folikulometrije i stvari stoje ovako:
10 dc
na levom jajniku folikul 15x15mm
na desnom 11mm
endometrijum 7 mm
Doktorka kaže da je sve drugo u redu, da će najverovatnije folikul sa levog jajnika da odradi svoje i da dođem ponovo u petak, tj. prekosutra!
Ja mislim da je ovo ok. A vi?

user posted image user posted image user posted image vas sve!!!!!!!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 711
10.3.2010 10:50:52   
Mari86
Drage moje,evo imene sa kontrole..
Endometrijum 17mm,na desnom jajniku tri pravilna zuta tela...
Doktorica jako zadovoljna rekla mi je da se javim ako vestica ne dodje do utorka..user posted image user posted image user posted image user posted image

Zelimbebu ovo sto je kod tebe je super mila,navijam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZelimBebu)
Direktna veza do poruke: 712
10.3.2010 10:52:13   
bebironcic
user posted image user posted image user posted image bas mi je drago zbog tebe Mariuser posted image nesto lepo da se desi ovog dana!Super draga mojauser posted image user posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 713
10.3.2010 10:56:58   
Veca77
Mariiiiiii mila, ovo je super! Bolje nije moglo da bude! Endometrijum je super - debeo je! Zuta tela su isto dobar znak - znaci da je doslo do normalne i zdrave ovulacije!!! Cekamo utorak zajedno sa tobom i navijamo punom parom!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 714
10.3.2010 10:59:09   
Mari86
Hvala vam mile moje....
Ta debljina je dobra jel??user posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 715
10.3.2010 11:06:42   
Veca77

IZVORNA PORUKA: Mari86

Hvala vam mile moje....
Ta debljina je dobra jel??user posted image

Ma ima odlicnu debljinu i to je jako dobro!!! Treba da ostane tako debeo i dalje!!! Nista ti ne brini sada!!! Navijamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 716
10.3.2010 11:33:51   
Suncicabg
Mari user posted image user posted image user posted image ?? user posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 717
10.3.2010 11:34:41   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: ZelimBebu

Drage moje devojke, upravo sam se vratila sa prve folikulometrije i stvari stoje ovako:
10 dc
na desnom 11mm
endometrijum 7 mm
Doktorka kaže da je sve drugo u redu, da će najverovatnije folikul sa levog jajnika da odradi svoje i da dođem ponovo u petak, tj. prekosutra!

I ja mislim da je to ok! user posted image

Direktna veza do poruke: 718
10.3.2010 11:35:39   
kleopatra*
Mari ljubavi bas sam srecna zbog tebe ,drzim pesniceuser posted image user posted image user posted image

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

Direktna veza do poruke: 719
10.3.2010 11:36:18   
kleopatra*

IZVORNA PORUKA: ZelimBebu

10 dc
na desnom 11mm
endometrijum 7 mm

super draga navijamo jako jakouser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 720
10.3.2010 11:41:44   
Mari86

Mari user posted image user posted image user posted image ?? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Jao drage moje,ne smem nista da kazem...
Doktorica kada je videla debljinu samo je onako naglas i sa odusevljenjem rekla 17 mm...nista vise mi nije rekla..

Kleo mila pa da se radujemo uskoro...nadam se da cemo sve biti user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 721
10.3.2010 11:50:10   
Suncicabg
Ja glasam Mari za trojke user posted image user posted image user posted image  ili bar user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 722
10.3.2010 11:57:41   
kleopatra*

Ja glasam Mari za trojke user posted image user posted image user posted image  ili bar user posted image  user posted image   user posted image

I ja se pridruzujem za Marine user posted image user posted image user posted image , I Suncicine user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 723
10.3.2010 12:24:47   
Suncicabg
user posted image  moje user posted image user posted image  ce malo pricekati, ali tvoje su na vidiku Kleo user posted image

A jooj bice pec,pecuser posted image

(odgovor članu kleopatra*)
Direktna veza do poruke: 724
10.3.2010 23:23:12   
Iva979
Ja od sutra opet na folik.
Idemo jovo nanovo! user posted image

Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here