Bonci -> RE: Folikuli (12.2.2010 16:28:21)
|
zdravo devojke.... vec duze vreme sam pratila forum ringeraja, ali nikako da se okuražim i da vam se pridružim...sve mislim da ako budem "javno" govorila da cu umisliti da imam neki problem... mm i ja pokušavamo nepunih godinu dana da napravimo bebu, ali nam se nešto ne da. koliko sam čula to i nije neko vreme da bi se moglo smatrati problemom, ali ja sam navikla da uvek rešavam stvari, i da uvek nađem neko rešenje, i da sve zavisi od mene, a u ovom slučaju mi se čini da nije tako, i da sve zavisi od prirode. do prošlog meseca sve je bilo na prirodnoj bazi, čist sex [sm=smiley1.gif]. prošlog meseca sam 1. put pratila folikul, koji se prema dr normalno razvijao, i na kraju, valjda, pukao, pošto mi ona nije rekla da li je pokao ili je nestao, pošto sam negde pročitala da je i to moguće, i nije mi rekla da li se formiralo to tzv. žuto telo, /da li je trebala da mi to kaže/ mada sam ja baš u tom periodu imala neke manje bolove u jajnicima i neki vodenasti sekret. danas mi je dan kada treba da stigne [sm=hudicek1.gif], još nije, ali ja verujem da hoće, jer imam sve siptome kao da ću da dobjem. folikul sam pratila kod dr koja radi u dz /ne privatno/, nešto mislim da još nije tolika frka da dajem za svaki pregled po RSD 2.000,00- RSD 3.000,00... o tome da radimo na bebi, nisam htela da pričam nikome iz svoje okoline da me svaki mesec ne bi ispitivali "je li ima nešto novo", to bi me dotuklo..., jer i inače moj PMS je užasan, još u ovoj situaciji mislim da bih nekoga ubila[sm=smiley1.gif]!!!
|
|
|
|