|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
12.2.2010 15:39:09   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: Veca77

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Nisam bila idem sad kad dobijem pa 7-8 dc. Mi cemo uradiati sami, samo dok nadjemo neku laboratoriju koja to radi! Ako neko zna neku u Bg, nek mi pusti na pp

Imas pp user posted image

Nemam Veco, nest se desava sa RR. Pusti ponovo ako mozes

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 251
12.2.2010 16:28:21   
Bonci
zdravo devojke....
vec duze vreme sam pratila forum ringeraja, ali nikako da se okuražim i da vam se pridružim...sve mislim da ako budem "javno" govorila da cu umisliti da imam neki problem...
mm i ja pokušavamo nepunih godinu dana da napravimo bebu, ali nam se nešto ne da. koliko sam čula to i nije neko vreme da bi se moglo smatrati problemom, ali ja sam navikla da uvek rešavam stvari, i da uvek nađem neko rešenje, i da sve zavisi od mene, a u ovom slučaju mi se čini da nije tako, i da sve zavisi od prirode.
do prošlog meseca sve je bilo na prirodnoj bazi, čist sex user posted image . prošlog meseca sam 1. put pratila folikul, koji se prema dr normalno razvijao, i na kraju, valjda, pukao, pošto mi ona nije rekla da li je pokao ili je nestao, pošto sam negde pročitala da je i to moguće, i nije mi rekla da li se formiralo to tzv. žuto telo, /da li je trebala da mi to kaže/ mada sam ja baš u tom periodu imala neke manje bolove u jajnicima i neki vodenasti sekret.
danas mi je dan kada treba da stigne user posted image , još nije, ali ja verujem da hoće, jer imam sve siptome kao da ću da dobjem.
folikul sam pratila kod dr koja radi u dz /ne privatno/, nešto mislim da još nije tolika frka da dajem za svaki pregled po RSD 2.000,00- RSD 3.000,00...
o tome da radimo na bebi, nisam htela da pričam nikome iz svoje okoline da me svaki mesec ne bi ispitivali "je li ima nešto novo", to bi me dotuklo..., jer i inače moj PMS je užasan, još u ovoj situaciji mislim da bih nekoga ubilauser posted image !!!

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 252
12.2.2010 16:33:17   
Suncicabg
Dobro nam dosla Bonci! Javi nam se cekamo dve crtice - februar

(odgovor članu Bonci)
Direktna veza do poruke: 253
12.2.2010 16:33:44   
tija79
zelim ti dobrodoslicu draga Bonci...drzim ti fige za sve..mm i ja smo na bebu cekali skoro 4 godine,  i posle borbe evo sada sam u 4 mesecu i cekamo malog user posted image

(odgovor članu Bonci)
Direktna veza do poruke: 254
12.2.2010 16:42:10   
Bonci
@suncicabg i @tija79, hvala vam na dobrodošlici
malo me deprimira što opet moramo da se motam po lekarima, da se maltretiram sa punom bešikom kada idem na UZ, a opet je sve neizvesno...

(odgovor članu tija79)
Direktna veza do poruke: 255
12.2.2010 17:08:37   
Bonci
malo me buni kada sam išla da pratim folikul, i kada mi je dr rekla da ga nema, da li je tada mogla da mi kaže, i ako je mogla zašto nije, da li se oformilo to žuto telo!!??

(odgovor članu Bonci)
Direktna veza do poruke: 256
12.2.2010 17:15:21   
cipiripi
Cao Bonci user posted image
Koji dc si isla na folikulometriju?
Meni uz uvek rade vaginalno, em se bolje vidi, em je lakse, ne moras da punis besiku.. user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Bonci)
Direktna veza do poruke: 257
12.2.2010 17:21:35   
tija79
Bonci sta da ti kazem, kada je meni radjena folikumetrija, radjena mi je vaginalno..nije bilo potrebe za punom besikom..znam da ti sad sve izgleda strasno...al veruj mi  imas divan cilj, zato glavu gore pa da nas uskoro obradujes user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 258
12.2.2010 17:23:12   
Bonci

IZVORNA PORUKA: cipiripi

Cao Bonci user posted image
Koji dc si isla na folikulometriju?
Meni uz uvek rade vaginalno, em se bolje vidi, em je lakse, ne moras da punis besiku.. user posted image

išla sam 9, 13, 15, i onda 18. i tada mi je rekla da ga više nema.
pretpostavljam da je bolje vaginalno, ali ja sam išla u dz, a oni očigledno nemaju tu naprednu tehnologiju user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 259
16.2.2010 13:58:05   
Iva979
Evo i ja sam krenula na folikulometriju, ali u DZ jer mi je tamo moja dr pa ne bih sada da idem kod nekog drugog. Sto kaze Bonci jeste cimanje, sa punom besikom sam sa posla trcala da me gleda, nije bas zabavno, ali sta da se radi. user posted image

Prvi put sam otisla 6. dc i endom. je bio 7mm i bilo je vise sitnih folikula, nije se izdvojio vodeci.
Drugi put sam otisla danas tj. 9.dc i endom. je 9mm i opet vise sitnih folikula i jedan 11,6. Rekla mi je samo, jos uvek nista, dodji u petak.
Pretpostavljam da neko od vas zna, posle koje velicine on puca i da li dr moze bas da vidi, ako ne dolazim svaki dan na uz da li je pukao ili se samo sparusio?
Hvala vam devojke! user posted image

(odgovor članu Bonci)
Direktna veza do poruke: 260
16.2.2010 14:14:49   
Suncicabg

svi dobro znamo da folikuli pucaju izmedju 20 i 24mm!!!

Ja licno ne znam, ali tako kazu preko 20mm, mada je i to individualno

< Poruku je uredio Suncicabg -- 16.2.2010 14:15:28 >

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 261
16.2.2010 14:16:56   
Iva979

svi dobro znamo da folikuli pucaju izmedju 20 i 24mm!!!

Ja licno ne znam, ali tako kazu preko 20mm, mada je i to individualno

hihih, ni ja nisam bas znala u milimetar ali evo sad znam! user posted image

Direktna veza do poruke: 262
16.2.2010 14:21:27   
Mari86
Cekaj i sada ides u petak ponovo???user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 263
16.2.2010 14:25:15   
Iva979
IZVORNA PORUKA: Mari86

Pa da, jer je jedan folikul tek 11,6mm

Izgleda da sam ja mašila te plodne dane, mada nije svaki ciklus isti... Bas me zanima, koliko ce mi biti drugar u petak user posted image

Vidim Mari, da ces i ti mozda krenuti?

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 264
16.2.2010 14:27:31   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Iva979

IZVORNA PORUKA: Mari86

Pa da, jer je jedan folikul tek 11,6mm

Izgleda da sam ja mašila te plodne dane, mada nije svaki ciklus isti... Bas me zanima, koliko ce mi biti drugar u petak user posted image

Vidim Mari, da ces i ti mozda krenuti?

Da draga,ako dodje i ovaj mesec prokletnica...krecem od sledeceg meseca ali ja cu piti i Klomifen...user posted image

I ja se nadam da ce ti biti taman da mozete da muc,muc...user posted image user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 265
16.2.2010 14:28:49   
Anoniman
Zašto će ti dati Klomifen pre nego što ustanove da li za to ima potrebe? 

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 266
16.2.2010 14:31:16   
Iva979
Mada neces to da pijes ako ti je sve ok i ako on normalno naraste i pukne? user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 267
16.2.2010 14:34:15   
Anoniman
To sam i ja mislila (ne znam dal je jasna post). Zar ne bi trebali jedan mesec da ti prate folikule bez Klomifena da vide da li je to sve ok, pa ako jeste, da te ne trpaju njime nepotrebno, Ja uopšte ne mislim da je Klomifen bezazlen. 

(odgovor članu Iva979)
  Direktna veza do poruke: 268
16.2.2010 14:35:11   
Mari86
Tako je bio dogovor sa doktoricom jos pre 5 meseci kada smo cekali rezultate mm-a..
Imam PCOS jajnik i ovulacije mi nisu redovne,mada mislim da se stanje dosta popravilo od kada pijem Virak...user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 269
16.2.2010 14:38:36   
Iva979
Nadam se da se necemo kljukati tim lekovima user posted image nego da cemo vrlo brzo user posted image

user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 270
16.2.2010 14:40:36   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Iva979

Nadam se da se necemo kljukati tim lekovima user posted image nego da cemo vrlo brzo user posted image

user posted image

I ja se nadam...bas mi je cudam ovaj bol u ledjima nikada me tako nije bolelo...user posted image
Mada ne nadam se...user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 271
17.2.2010 9:10:49   
Suncicabg
Mari znaci tebi je rekla da ce ti davati lekove pri prvoj folikulometriji? Ili si isla nekad?

Daj Boze i da ne ides nego da user posted image

< Poruku je uredio Suncicabg -- 17.2.2010 9:11:21 >

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 272
17.2.2010 9:50:44   
Mari86
Sunci nisam nikada isla na proveru,nego mi je zbog PCOS jajnika rekla da
su mi O neredovne i da mi zato ciklusi variraju i da treba da krenem sa Klomifenom.
Ali ja od kada pijem Virak ciklusi su mi na 28 dc...user posted image

Direktna veza do poruke: 273
17.2.2010 10:30:58   
Suncicabg
Ja sam imala ciste ali mi je uvek bila redovna, ne znam mozda bi mogao i meni odmah da  pridoda neko pomagalo user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 274
17.2.2010 10:54:40   
Bonci
prošlog meseca sam pratila folikul, ali se ništa nije desilo, mislim ništa od user posted image , sada sam zvala dr. rekla mi je da od 5. dana počnem da pijem klomifen, a da 9. opet dođem kod nje....???

Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here