|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
12.2.2010 10:55:57   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Dudu, evo me, mila!

htela sam da te pitam, jel treba da idem da vidim jel pucao folikul ili ne u utorak?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 226
12.2.2010 10:59:30   
Anoniman
Obavezno! Bar je meni rekao da je to bitno da se zna da puca i onda jednostavno vidi zuto telo u matericiuser posted image

(odgovor članu Dudu25)
  Direktna veza do poruke: 227
12.2.2010 11:09:40   
Dudu25

Obavezno! Bar je meni rekao da je to bitno da se zna da puca i onda jednostavno vidi zuto telo u matericiuser posted image

znaci meni je juce bio 16dc a folikul je bio 20mm a endometrijum 8mm jel to ok?
rekla mi je da imamo odnose od nedelje do utorka... a onda kad da idem da vidi jel pukao?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 228
12.2.2010 11:12:13   
Veca77

IZVORNA PORUKA: Dudu25

znaci meni je juce bio 16dc a folikul je bio 20mm a endometrijum 8mm jel to ok?
rekla mi je da imamo odnose od nedelje do utorka... a onda kad da idem da vidi jel pukao?

Uh Dudu, meni se cini da je nedelja daleko user posted image Tebi ce folikul da poraste do tada jos makar 3mm, a mozda ce i da pukne u medjuvremenu! A kada pukne imas samo 12h fore da oplodis jajnu celiju! Ne znam, ali ja bih vec od veceras mutila da sam na tvom mestu!!!

Devojke sta mislite o ovome?

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 229
12.2.2010 11:13:27   
Dudu25
user posted image user posted image user posted image  neznam Vecooo ona mi je rekla u nedelju i meni to odg tacno za DAN ZALJUBLJENIH user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 230
12.2.2010 11:21:25   
Veca77

user posted image user posted image user posted image  neznam Vecooo ona mi je rekla u nedelju i meni to odg tacno za DAN ZALJUBLJENIH user posted image user posted image user posted image

Ma mutite vi i u nedelju!!! Ali mozda bi trebalo i veceras, da bi ti subota bila pokrivena za svaki slucaj ako u medjuvremenu pukne folikul! Spermicima ipak treba neko odredjeno vreme da dodju na zeljeno mesto (jajnu celiju user posted image ) zato mislim da bi mozda bilo bolje da ne cekate bas poslednji dan, jer mozda spermici zakasne! user posted image
Ali, stvarno mi nije jasna logika: juce, u cetcrtak ti je folikul bio 20 mm a doktorka misli da si izmedju nedelje i utorka najplodnija. Folikul u proseku raste 1.5mm dnevno i znaci do utorka bi dostigao velicinu od 27.5mm, a svi dobro znamo da folikuli pucaju izmedju 20 i 24mm!!! Dudu ponovo dobro razisli jer moze da se desi da se doktorka prebrojala!!!

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 231
12.2.2010 11:26:06   
Dudu25
Znas da nismo imali odnose od subote jer cuvamo spermice user posted image

pa stvarno sad sam zbunjena ... znaci meni za dva dana je porastao folikul 2mm a ona mozda po njenoj logici misli da sjutra ce biti 22mm i da ce puci sjutra vece, pa u nedelju odnos

ona mi je rekla da kad pukne folikul najbolje je posle 24h da se ima odnos user posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 232
12.2.2010 11:37:13   
Suncicabg
Meni dr nije trazio spermogram user posted image  

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 233
12.2.2010 11:38:03   
Veca77

pa stvarno sad sam zbunjena ... znaci meni za dva dana je porastao folikul 2mm a ona mozda po njenoj logici misli da sjutra ce biti 22mm i da ce puci sjutra vece, pa u nedelju odnos

ona mi je rekla da kad pukne folikul najbolje je posle 24h da se ima odnos user posted image

da ali kako ti sama mozes da znas kad ce da ti pukne folikul pa onda bas tada - u narednih 24h da imas odnos?user posted image
Po njenoj 'logici', tebi za 2.5 dana folikul poraste samo 2mm?! Jao ne znam, nisam pametna.....user posted image

< Poruku je uredio Veca77 -- 12.2.2010 11:40:07 >

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 234
12.2.2010 11:41:32   
Veca77

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Meni dr nije trazio spermogram user posted image  

a bila si na folikulometriji? pa ne traze stalno, ali je korisno da zna brzinu i broj progresivno pokretnih jer tako moze da ti izracuna otprilike kada da imate odnose i kada mozes ostati user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 235
12.2.2010 11:45:36   
Suncicabg
Nisam bila idem sad kad dobijem pa 7-8 dc. Mi cemo uradiati sami, samo dok nadjemo neku laboratoriju koja to radi! Ako neko zna neku u Bg, nek mi pusti na pp

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 236
12.2.2010 11:46:10   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: Veca77

da ali kako ti sama mozes da znas kad ce da ti pukne folikul pa onda bas tada - u narednih 24h da imas odnos?user posted image
Po njenoj 'logici', tebi za 2.5 dana folikul poraste samo 2mm?! Jao ne znam, nisam pametna.....user posted image

jaoo Vecco ni ja neznam, ali videcu ovaj put dali cu osetiti nesto,jer citala sam da neke djevojke bas osecaj kad je O kad pukne folikul pa pokusacu i ja da vidim ako bude sto ok, ako ne nek nam je Bog u pomoci jer stvarno neznam kako drugacije da znam kad ce puci

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 237
12.2.2010 11:55:55   
Veca77

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Nisam bila idem sad kad dobijem pa 7-8 dc. Mi cemo uradiati sami, samo dok nadjemo neku laboratoriju koja to radi! Ako neko zna neku u Bg, nek mi pusti na pp

Imas pp user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 238
12.2.2010 12:32:59   
Mari86
Devojke posto se blizi moja user posted image a ako dodje krecem sa Klomifenom...
Idem privatno kod doktorice pa me zanima koliko puta ste isle na UZ...ili da to pitam u temi klomifen??
Pitam da znam da sracunam koliko ce me izaci pregledi?!

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 239
12.2.2010 12:42:40   
Anoniman
ićićeš od 9 do 17 dana svaki drugi dan jubavi.....makar je meni tako moja dr rekla-ili samo hoće da me odere poštenouser posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 240
12.2.2010 12:45:24   
Mari86
Znaci u proseku oko 4-5 dana jel tako?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 241
12.2.2010 12:46:35   
bluka
IZVORNA PORUKA: Mari86

Devojke posto se blizi moja user posted image a ako dodje krecem sa Klomifenom...
Idem privatno kod doktorice pa me zanima koliko puta ste isle na UZ...ili da to pitam u temi klomifen??
Pitam da znam da sracunam koliko ce me izaci pregledi?!

zavisi od brzine rasta i razvijanja folikula. ja sam krenula od 7. dana i radila samo 3 uz, 3. put je folikul već bio pukao (13. dc). bez stimulacije klomifenom, ali je procedura ista.

računaj na minumum 3 uz.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 242
12.2.2010 12:47:23   
Anoniman
9 pa 11 pa 13 pa 15 pa 17 dc-znači 5 dana iliti 5 putauser posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 243
12.2.2010 12:50:19   
daca77

IZVORNA PORUKA: Veca77

jaoo Vecco ni ja neznam, ali videcu ovaj put dali cu osetiti nesto,jer citala sam da neke djevojke bas osecaj kad je O kad pukne folikul pa pokusacu i ja da vidim ako bude sto ok, ako ne nek nam je Bog u pomoci jer stvarno neznam kako drugacije da znam kad ce puci

Dudu, taj sam slucajuser posted image
Mene toliko tisti stomak, tj.jedna strana , na kojoj je dominantni folikul, da mi dodje da iz koze izadjem...a ponekad imam i bas dobre bolove...

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 244
12.2.2010 12:53:02   
Mari86
IZVORNA PORUKA: banini

user posted image user posted image user posted image user posted image kakve sam srece bice tu i vise...user posted image user posted image user posted image

Hvala vam devojke znaci 2500x5= user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 245
12.2.2010 12:57:31   
bluka
IZVORNA PORUKA: Mari86

IZVORNA PORUKA: banini

user posted image user posted image user posted image user posted image kakve sam srece bice tu i vise...user posted image user posted image user posted image

Hvala vam devojke znaci 2500x5= user posted image user posted image user posted image user posted image

da, baš puno naplaćuju. folikulometrija je jedan nalaz pa bi logično bilo da bude jedna cijena a ne da naplaćuju svaki uz posebno.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 246
12.2.2010 13:01:15   
Mari86
da bas mnogo,mada ja mnogo verujem mojoj doktorici i par puta me je iznenadila tako sto mi nije naplatila nista..
ali to nece biti ovog puta!!
Ja sam njoj zahvalna i mislim da je zaluzila svaku paru koju uzme..user posted image

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 247
12.2.2010 13:38:09   
Jeja1975
Dudulina, podseti za sta bese cuvate spermiceuser posted image , jel za spermogram?

Dobice Sale batu ili seku to vam ja garantujem!!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 248
12.2.2010 14:14:59   
cipiripi
folikul u normalnim uslovima za 24h raste 2mm user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Jeja1975)
Direktna veza do poruke: 249
12.2.2010 14:53:07   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: Jeja1975

Dudulina, podseti za sta bese cuvate spermiceuser posted image , jel za spermogram?

cuvali smo spermice da bi udarali u jajnu celiju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jeja1975)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here