Hristinica -> RE: Pretrage i hormonska terapija (9.9.2011 10:54:44)
|
IZVORNA PORUKA: nina26 Madre draga, ne moras imati sve simptome da bi se sumnjalo na PCOS. Ja sam normalne gradje nemama malje, bubuljice itd, LH mi je 12, a FSH 11, i na UZ mi je levi jajnik mikrocistican (ovo je video samo jedan DR, pa ti vidi). Znaci ti i ja imamo blazi oblik PCOS, ali ipak ga imamo. Ne znam koliki su tebi FSH i Lh, napisi ako ti nije tesko, ali i najmanja, ponavljam najmanja inverzija zna da napravi haos u organizmu. Nasim lekarima je sve sto je u granicama ref.vrednosti je ok, a nazalost nije tako. Neko je pitao zasto insulin da radis, pa zato sto kod PCOS, uvek postoji insulinska rezistencija, kod nekog manja, kod nekog veca, i u zavisnosti od toga se prepisuje i doza. Siofor, vraca hormone u balans, i izaziva O, sto kod nas sa dijagnostikovanim PCOS, jako znaci. Nina, a jel moze siofor i u mom slucaju? ja imam neredovne menstruacije, ne znnam jos da li imam ovulaciju, i sumnjam na pco, jer mi ginekolozi nista ne kazu, a vidim u izvestaju jajnici sa multicistama[sm=zmeden.gif] e strasno je sa lekarima! [sm=smiley11.gif]toliko su nezainteresovani, smuseni.. cast izuzecima
|
|
|
|