Hristinica -> RE: Pretrage i hormonska terapija (8.9.2011 18:52:41)
|
IZVORNA PORUKA: meyo hristinice meni je dr. prije prvog bebca pominjala pcos da je moguce al onako kroz usi provukla i u medjuvremenu sam saznala da sam trudna i na to vise niko nije obracao paznju a i kao cura sam isla ginekologu i to jednom vrsnom i nikad mi niko nije uspostaviop tu dijagnozu do sada tj. do maja ove godine imam jednog bebca od 3 godine i tadnisam dobijala oktobar novem.dec. i tek 10-tog januara otkrila da sam u 10-toj nedjelji trudnoce :) tako da sve je moguce hopcali tad bez opterecenja ubijedjeni da ja ne mogu zatrudnit niti sam znala sto o plodnim danima sluzi cajevima ... i pila razno razne tabletice izmedju ostalog i orgametril tako da eto svasta ima kazu da trudnoca djeluje pozitivno na pcos kod mene izgleda ne jer evo vise od godinu pokusavamo i nista od maja sam pod terapijom i evo cekam da se desi ...[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Meyo, zelim ti da sto pre ugledas [sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif] i da tvoj sincic dobije batu ili seku[sm=bravo.gif] Znaci ti isto nisi imala cikluse, i ostala trudna[sm=bravo.gif] Ja jos uvek ne znam a li imam pco,nisam jos radila hormone, a i ja sam ranije pila orgametril,i dobijala tacno na 28 dana, ali cim sam prestala da ga pijem opet su mi poceli biti neredovni[sm=zmeden.gif] A sada posto zelim bebu, rekla mi je da ne pijem kontraceptive, pijem cajeve, pa cekam prirodno da dovijem, a radicu i betu, tako mi je rekla, jer mi je zakazala UZ..a jel pijes ti nesto za izazivanje ovulacije?
|
|
|
|