Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 13.10.2021 9:26:59
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I kod mene je stigla tetka iz Crvenke tako da je nervoza
|
|
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 26.12.2021 11:01:16
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja ne znam da li posledica izolacije... ili hormoni ili zima ili glupa korona... ali sam mnogoooo nervozna. Neki put imam osecaj sa ce srce da mi iskoci jer me je iznervirala neka glupost.
|
|
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 26.12.2021 11:26:23
|
|
|
|
dddaca
|
Skupi se sve po malo Mirko. Jos izolacija i cinjenica da ne izlazis nigde dodatno nervira
|
|
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 26.12.2021 13:08:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Мирко, вероватно је то све нормално јер си била затворена.
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 26.12.2021 16:34:57
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Skupi se sve po malo Mirko. Jos izolacija i cinjenica da ne izlazis nigde dodatno nervira Mirko,verovatno je to razlog.Mada,priznaćeš-nervirala si se i dok nije bilo korone.Samo,možda sad malo više.🙄.Šalim se malo.Nema toga ko se ne nervira,ali-samokontrola.❤
|
|
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 27.12.2021 0:42:30
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Verovatno je to razlog. A i da zelim da set_am ne mogu po kisi. Svakako opet u kuci. Jedva cekam letoooo....
|
|
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 27.12.2021 0:54:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mirko, ja volim da šetam po kiši. Mene nista ne može da spreci da setam, osim izolacija
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 27.12.2021 7:29:53
|
|
|
|
dddaca
|
Mirko. i ja jedva cekam leto. Samo da vise ne ustajemo po ovom mraku
|
|
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 27.12.2021 8:52:00
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko-isto.Leto je za mene zakon.Ovu kišu koja i dalje pada nikako ne volim.Pre bih volela da pada sneg,bar u njemu ima nekih čari.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?