Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 19.2.2018 13:52:42
|
|
|
|
mama Jo
|
AnaTamara - ja imam osecaj da cu isto tako biti kad dodje momenat da prvi put ide negde sama. Opusti se, to je jako dobro za njega, samo pozitivne stvari donosi, koliko dana ostaju??
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 19.2.2018 14:23:45
|
|
|
|
AnaTamara
|
7 dana ostaju. Bas mi je frka, onda kazem sebi smiri se i vodim se tom politikom da nije moje dete jedino koje se prvi put odvaja, da nije jedino moje dete vezano za mene...e a onda dodje faza sta posle :) sta ako to bude sok i stres za nju, ako vise nigde ne bude htela da ide...ma ne daj Boze da mi neko procita misli
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 19.2.2018 14:25:58
|
|
|
|
AnaTamara
|
Pokusavam da sredim ali mi ne uspeva :) 4 godine
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 19.2.2018 14:27:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
mm i ja smo definitivno zamenili uloge. Kod nas je ne dao Bog sta ti tata misli a ne mama eheheh... AnaTamara moja D je sa 4 i po godine otisla na 5 dana na kamp u prirodi. Ja se nijednog momenta krznula nisam, a mm....Jao lozice se logorska vatra tmo, sta ako se opece, jaooo krpelji, jaooo idu na jezero, davljenje, jaooo nista nece jesti, jaooo ovo jaooo ono...Hteo je cak da ode po nju dan ranije iako smo bili na vezi sa trenerima i sve je super bilo, ona nije htela kuci da se vrati Treneri kazu, kamp je u prirodi nema da roditelji zivkaju. Iskustvo kaze da se sva deca odlicno provedu a placu samo u slucajevima kad se cuju sa roditeljima i nema kontakta sa decom 5 dana. I prezivesmo. I evo ove godine se raduje da ce opet ici ehehhe...Ma njima je super, samo im ne treba prenositi strah i brigu.
|
|
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 19.2.2018 14:51:21
|
|
|
|
AnaTamara
|
mm je fazonu sta ti je, neka je, treba da ide, i mi smo isli tako mali...sve ja to razumem, ali... nadam se da cu se opustiti, ne smem pred njom pokazati svoju nervozu
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 20.2.2018 12:28:48
|
|
|
|
Dragce86
|
Ja sam puno nervozna, jer mrzim ovo vreme jer veci deo dana moramo biti u kuci...Te kisa, te sneg, te duva, te ne znas vise sta ces. Obrnemo jedan krug kolicima oko zgrade i to je manje - vise to...Poluudeecuu - hocu lepo vreme, HOCU LETO, HOCU MOREEE :)
|
|
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 20.2.2018 12:49:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nervoza me puca bas iz razloga sto ne mogu negde da prosetam da izbacim visak. Mrzim i zimu i sve vezano za nju Sad kad pocne prolece pa svaki dan na bajs sa decicom, milina.
|
|
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 6.3.2018 23:24:45
|
|
|
|
mama Jo
|
AnaTamara - jesu otisli na Zlatibor? Kako si? 😊
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 7.3.2018 0:13:01
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jesam trenutno !
|
|
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 30.4.2018 21:53:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Inace sam nervoznija ne znam kako toga da se resim
|
|
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 30.4.2018 21:55:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Inace sam nervoznija ne znam kako toga da se resim Sexom
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 30.4.2018 21:56:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A hhh u strajku sam
|
|
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 30.4.2018 21:59:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zato si i nervozna
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 30.4.2018 22:02:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pihh sta da ukidam strajk...pa neeeee
|
|
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 30.4.2018 22:04:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Pihh sta da ukidam strajk...pa neeeee Strajk njemu ostaje, a sebi ukini 😂
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 30.4.2018 22:06:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
hmmmmmm...
|
|
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 30.4.2018 22:08:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Poslacu ti nocni paket...
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 30.4.2018 22:09:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vuces me za jezik moram se kontrolisati sta pisem
|
|
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 30.4.2018 22:11:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Vuces me za jezik moram se kontrolisati sta pisem Makar si se malo nasmejala
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 30.4.2018 22:12:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da znas da jesam..hvala ti znaci mi !
|
|
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 30.4.2018 22:12:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Da znas da jesam..hvala ti znaci mi ! 😘😘😘❤️❤️❤️
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 30.4.2018 23:04:10
|
|
|
|
mama Jo
|
E, ja sam malo popustila u poslednje vreme... mislim da me je prva tri meseca ozbiljna posle porodjajna depresija tukla...
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 1.5.2018 8:16:53
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja nervozna od nespavanja! Iz koze mi dodje nwkad da izadjem!
|
|
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 8.5.2018 18:44:52
|
|
|
|
mama ivane
|
I ja se cesto unervozim iz cicta mira!
|
|
|
|
RE: Mnogo sam nervozna! 29.6.2018 21:53:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod.mene standardno nervoze uvek viska.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?