Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 19.2.2014 17:39:23
|
|
|
|
branki*
|
brat mu je predrag lakovic,takodje je umro,par godina posle njega.to je sve sto znam.
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 19.2.2014 18:22:53
|
|
|
|
isidora88
|
evo istine KLIK
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 21.2.2014 14:31:59
|
|
|
|
Olga75
|
evo linkza tekst gde o njegovoj smrti govori njegova cerka KLIK
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 7.8.2014 6:49:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Nema teme samo o decijim pesmicama, sad pregledah sve strane u podforumu odgajanje. Slusamo Dragana Lakovica ali smo u poslednje vreme bas poceli mnogo vise da slusamo Branka Kockicu. I ranije smo naravno ali je sad on nekako dominantan Omiljene pesmice D su Zasto da se ruke peru? Laste Zeko zekane i td Stvarno su divne pesmice. nekako mi je Branko vise za stariju decu jer su mu skoro sve pesmice poucne dok su pesmice Dragana Lakovica saljive price, basne. Volim i jedne i druge (ne volim ove novo-komponovane iskreno vecina je glupa ali ajd nekad i njih poslusamo ali vise jer su animacije zanimljive za D nego bilo sta drugo) u svakom slucaju Dragan Lakovic, Minja Subota, Branko Kockica i Manda rulz
|
|
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 8.9.2014 21:50:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja ne znam da li on ima već omiljenu pesmu, s'' obzirom da je još malecak, ali znam šta mi volimo pa smo samim tim ubeđeni da i on to voli Zeko zekane Učimo da brojimo Eci peci pec (moja omiljena KLIK), upravo je slušam, dok on spava
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 8.9.2014 21:54:02
|
|
|
|
branki*
|
jedna od bozinih najomiljenijih ljubav je to
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 8.9.2014 23:46:02
|
|
|
|
Mala Elena
|
Skoro smo poceli da slusamo od Lakovica , do sada smo Mocarta i uspavanke ..recimo voli Ivin voz (ako se tako zove) , zeko zekane , bumbar, mis je dobio grip , razbole se lisica. ..to su neke pesmice koje sam i ja znala. Od novokomponovanih -mama voli bebu, twinkle little star, fingers ....
|
|
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 8.9.2014 23:47:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mogla bih joj opet pustati pesmice posle kupanja kao nekad, prestala sam ne znam zasto a moze nam biti lep ritual
|
|
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 9.9.2014 0:00:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Imam novi disk Kolibri planeta, ne svidja mi se, nije nista posebno. Imam utisak da su pesme previse slozene, moderne i ozbiljne.
|
|
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 22.2.2015 10:35:17
|
|
|
|
mila83
|
i ja sam cula taj novi disk KOlibirija...pa nisam bas odusevljena, mozda par pesmica...ma nema nista bez Lakovica i Kockice ! to su prave decije pesmice ! Vole moji klinci i ove druge, ali uz ove stare su propricali i prohodali i puno toga zapamtili i naucili !
|
|
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 23.2.2015 13:20:19
|
|
|
|
Modessty
|
Moji vole ovu: Bolesnik na tri sprata Svakodnevno pevamo i slušamo pesmice. Nikola je već dosadan sa Razbole se lisica...
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 23.2.2015 13:29:43
|
|
|
|
veselicaa
|
Mod kod nas je Razbole se lisica jos uvek hit Obozavamo decje pesmice,imamo cd-ove i Dragana Lakovica i Branka Kockice.A kada je bila mala mogla je satima da slusa te decje pesmice,imam snimak nje sa 2 i po godine kako peva preko desetak pesmica jednu za drugom,dok je S kasno pocela da se interesuje sa ucenje pesmica.Ona voli da izmislja pesmice i price i trudim se da postujem njenu kreativnost Omiljene su nam Zasto da se ruke peru,Zeko zekane,Razbole se lisica,Ucimo da brojimo i najnajomiljenija Zakleo se bumbar.
|
|
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 23.2.2015 13:30:06
|
|
|
|
branki*
|
ovo je jedna od bozinih omiljenih,i ja je volim ljubav je to i upravo sam skapirala da sam vec pisala u ovoj temi i navela istu pesmu ,nema veze,jos uvek nam je omiljena
< Poruku je uredio branki RR -- 23.2.2015 13:31:13 >
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 23.2.2015 13:35:32
|
|
|
|
mila83
|
Moji su sad malo porasli, trenutni hitovi su Ucimo da brojimo, kod bate i Kako rastu deca Leontina, kod seke...a bebac slusa sve
|
|
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 23.2.2015 13:36:48
|
|
|
|
Modessty
|
i Danilo je voleo Razbole se lisica i Miš je dobio grip. Znači slušamo ih po milijarditi put! A uveče kad ide na sapvanje samo naredi: "Mama! Ajajajaj!" I samo čuješ Danila: " jao dosadan je! ne mogu više da slušam samo ajajajaj!"
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 23.2.2015 16:01:20
|
|
|
|
wivern
|
Mi volimo OVU pogotovo kad krene da se dere
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 3.3.2015 9:40:12
|
|
|
|
mila83
|
Moj sin se neko vreme,dok je bio mladji,plasio vuka.Jako je voleo da citamo Tri praseta i da gleda taj crtani,kada bi vuk krenuo kroz odzak da se spusta, on bi se sakrio, pile malo Onda mu je OVA pesmica pomogla da prebrodimo taj strah a bas je lepa,prava decija pesmica !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 9.8.2018 12:20:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj 'ladno tema beba kad je nervozna jedino mix ovih pwsama je smiri Isto tako bilo i sa starijom 😊
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 9.8.2018 15:29:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I maca voli "Razbole se lisica"
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 9.8.2018 15:31:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Ajajaja samo to peva Nina
|
|
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 9.8.2018 15:33:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Hehehe, isto, cim krenem da pevam odmah iz placa u osmeh 😊 A i meni bas budi lepa secanja na detinjstvo 😊
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?