Rivana -> RE: Bolan rast zubica (9.2.2010 10:27:52)
|
IZVORNA PORUKA: prase IZVORNA PORUKA: prase Evo i kod nas problemi sa zubićima, prvih 8 izadjoše (i deveti do pola) bez drame, ali za vikend smo imali pravu dramu... Temperatura 39.5, oborimo nekako do 37.5, ali neće niže... I tako u krug... od subote popodne do sada. Jutros nema temperaturu, ali mi ga bilo žao da ide u zabavište pa sam ostala sa njim. Upravo je odspavao skoro 2 sata, nadam se da će bitibolje volje i bez temperature dalje... Sad, naravno, moram da idem - kao što rekoh, probudio se [sm=smiley36.gif] Drugi čin tragedije sa zubićima bio je prethodnog vikenda: ovog puta sa temperaturom preko 40! I ne da nije htela da padne ispod 37.5 nego se retko spuštala ispod 39. Poludeli smo... Ovog puta smo zvali pedijatra, prošli sve preglede, vadili krv, ma sve - i ništa. Zaključak je: ili će se osuti u roku od 24h (nije se osuo) ili je to sve zbog rasta zuba. Eto, pa ako neko bude imao sličan problem, da zna da nije jedini... Uzgred budi rečeno: - Paracetanmol (Efferalgan): ništa (prošli put je pomagao i te kako, sad nihc); - Brufen: 5 od 10 poena (i to u - po preporuci pedijatra zbog naprednog rasta mog deteta - trostruko većoj dozi od preporučene); - Tuširanje mlakom vodom: 5 poena; - Umotavanje u mokre pelene: traumatično, ali 10 poena. jadno dete bas se namuci, moj Luka nocu se budi place on ima sest zuba i sedmi je izaao malo pa sve mislim to ga muci
|
|
|
|